Preporuke o odnosima

Kako da znaš da li te voli? 10 dobrih savjeta

Kako da znaš da li te voli? 10 dobrih savjeta

Muškarci mogu biti zatvorena knjiga, kada je u pitanju svoje emocije, tako da ako niste sigurni ako vaš čovjek je stvarno odlučio da ste vi Jedan ili su zabrinuti da vaše osjećaje za njega može se zamagljuje svoj sud, a zatim pogledajte ovih deset tips o tome kako da znamo da li te voli ili ne:

1. Budućnost znači više njemu, nego gdje on izlazi sutra noć

Za puno ljudi, budućnost znači sutra ili najbolje, sljedeći petak. Tako dobar savjet o tome kako da znam da li on voli vas - ako je pravi planove izvan naredne sedmice, a vi ste dio tih planova, onda postoji realna šansa da ovaj tip je zaista zaljubljen u tebe.

2. On radi stvari koje mrzi, samo zato što zna da ih voliš

Da li je uzeti iznenadni interes za kupovinu? Ako je odgovor potvrdan, onda je to vjerovatno neće biti zato što je iznenada pronašao strast za šminku i ženske odjeće! To je više vjerojatno da je to zato što zna da želite ići u kupovinu, a on bi radije stisne zube i sa tobom, da te usrećim.

load...

3. On poverava vas

Još jedan dobar i jasan znak o tome kako da znam da li on voli je - ako je otvoren do vas o svojim strahovima i njegovu prošlost. Muškarci ne vole priznati slabosti, bilo koje vrste, tako da je on sretan da razgovaramo o njegovom, onda to znači da on vjeruje i, za muškarca, povjerenje ide ruku pod ruku s ljubavlju.

4. Njegovi postupci će se lakše s njim, od riječi

Čovjek će učiniti sve za devojku koju voli, osim ponekad, recite joj da je voli. On će pokazati svoju ljubav prema svojim radnjama, poput odlaska iz njegove način da vam pomoći i stavljanje te pre njegove prijatelje, pa čak i njegov rad.

5. On zaista želi da zna sve o tebi

Kada se voli, on želi da zna sve o tebi: svoju prošlost, vaše obitelji, svoje prijatelje, svoju školskih dana i on će prestati postavljati pitanja. On nije bio radoznala, to je samo jedan od onih znakova da te voli i da je istinski zainteresovani; on samo želi da bude sada veliki dio svog života.

load...

6. On vam omogućava da se na svoj način

Još jedan dobar znak da vam mogu pomoći kako da znam da li je on te voli je njegova spremnost na kompromis; to pokazuje da on zna da se u odgovarajućem odnosu, tu mora biti dati i uzeti. To je znak da je dovoljno ozbiljno da rade stvari zbog vaše sreće, a ne samo za njega.

7. On vas čini posebnim

Sljedeći savjet o tome kako da znam da li je on te voli kada počinje da romantiku vam cvijeće, romantične večere i poklone; to je njegov način da pokaže svoju ljubav za vas. On želi da se osjećate posebno, jer ste posebni na njega i da je zaista stalo.

8. Mu se prioriteti pomak

Muškarci imaju skup rutina koje vole da se drži, a kada su pokazali da su spremni da promijene svoje rutine da stane oko sebe, onda je to znak njihove posvećenosti vas. On će i dalje žele da izađu sa svojim prijateljima, ali kada je on spreman na noć preskakanje s njima da izlazim s tobom umjesto toga, onda si brzo postaje njegov prioritet broj jedan.

9. Ti si na pameti cijelo vrijeme

Još jedan siguran tip o tome kako da znam da li je on voli, ako on misli na tebe kad nisi tu. Ako njegovi prijatelji znaju sve o tebi, prije nego što ste ih ni upoznali, a onda je on pričao o tebi i pokazujući o tebi. Ako on poziva na tebe bez razloga ili da pitate vaše mišljenje o nečemu, onda možete biti sigurni da ste u mislima cijelo vrijeme.

10. On je iskreno stalo do tebe

On ne može popraviti sve za vas, ali ako te voli, onda će sigurno pokušati. Najveći znak o tome kako da znam da li je on te voli kada on pita kako dan otišao, on je zapravo sluša odgovor. To znači da je mislio na pitanje i zaista stalo odgovor, a to je zato što je voli i brine o tebi.

Kako da znam da li je on voli? Da li imate neki drugi saveti da dijele?

load...