Preporuke o odnosima

Kako da znate da li te momak voli?

Kako da znate da li te momak voli?

Kada ste u prilično novu vezu, po vašem mišljenju može biti zamagljena vlastite emocije i, ponekad, možete postati sigurni da li je on smatra da isti način na koji rade. Možete početi da se pitaju da li je on stvarno voli, to je samo privremeno zaljubljenost, ili još gore, da li je samo igra zajedno. Muškarci mogu biti teško pročitati, pa ako niste sigurni kako da biste pročitali čovjeka, ovdje su 9 savjeta o tome kako da znam da li je momak voli.

1. Stvarno se trudi da se sada

Ako ne volite, a on misli o dugoj vezi, onda ćete primijetiti da on želi da nauči sve što se može saznati o tebi. On će biti jako stalo da saznate ono što ste označite, šta su strahovi i ono što tražite u životu. Kada čovjek počne pitati ove dublje vrste pitanja, možete biti prilično sigurni da je on ozbiljno uzima odnos.

2. Vi ste njegov prioritet

Kako da znam da li je momak voli? Može se reći da je pao za vas kada ste prvi izbor od kojih on želi da budem. Vidjet će se zaustaviti potrebe da stane oko druge planove, jer će ih stane oko vas. Onog dana kada ste ga pita da li je to u redu za njega da provede veče sa svojim prijateljima, je dan kada znate da ste postali njegov glavni prioritet.

load...

3. On vas uvodi u sve svoje prijatelje i njegovoj porodici

Prestani da budeš svoj najnoviji djevojku i postane ozbiljan dio njegovog života kada počnete se upoznao sa svojim bliskim prijateljima i njegove porodice. Kada se pušta u taj čvrsto krug ljudi koji voli i veruje, onda je to znak da je on voli i veruje vas kao dobro. Kada on upoznaje sa svojom majkom, možete biti sigurni da to nije kratkoročni flert za njega.

4. On vas gleda u oči

Još jedan savjet o tome kako da znam da li je momak voli je primjetiti da li on gleda u oči. Muškarci dosadi lako i kada to učine, oni su prilično beskorisni u skrivanju toga. Ako je ne zanima što vi govorite čovjeka, njegove oči će početi da luta, a on će početi da se vrpolji. Može se reći da je tip je stvarno u vas usput da te gleda ravno u oči kada govori sa vama. To je i znak da on želi da zna šta vi imate da kažete i da on nema šta da krije od tebe.

5. On poziva i tekstove vi

Muškarci ne rade besmisleno telefonske pozive, osim naravno, oni su u ljubavi. Ako on telefona pitati vaše mišljenje o nečemu, ili samo da vidim kako dan ide, onda je to znak da ste uvijek na pameti. On počinje da vas vidi kao sastavni dio njegovog života i da se ne bi desilo ako on ne voli.

load...

6. Voli vas što je za oko

Sljedeći znak o tome kako da znam da li Muškarac voli kada on izgleda zadovoljan sa samo druženje sa vama. To ne mora biti poseban dan; to može samo sjediti kod kuće, pa čak i radi u kupovinu. Ako te voli, sve to će bitno da mu je biti s vama i on će biti sasvim sretan rade stvari mrzi, dokle god on to radi s tobom.

7. Ide iz njegove način da ti kupim divne poklone

Tvoj rođendan neće biti jedini dan da ste dobili poklone od čovjeka koji te voli; on će kupiti darove istog momenta previše. On će uložio mnogo truda u odabiru vaše poklone, a on će se potruditi da svaki prisutan da on daje zaista poseban. Ako spomenuti da ti se stvarno sviđa nešto, on će se toga, i vas iznenaditi s njim na neki drugi dan.

8. Možete dobiti puno poljubaca i mazili

Nježni dodiri, meki poljupci koje nisu seksualne prirode, i držeći ruku, su znakovi o tome kako da znam da li je momak voli. On želi da bude blizu tebe, a on je pustiti znaš da te voli. On će također postati zaštitni nad vama i da će čuvati za tebe.

9. On je više nego sretni da rade stvari za tebe

A ljubljeni će biti tu za vas kad vam zatreba. On će žuriti u pomoć ako mu je potrebna i ne bi dao drugi misao da pada sve što on radi da dođe do vašeg spašavanja. Ako je vaš čovjek vozi sat vremena da dođe i pomoći vam promijeniti točak na automobilu, a on ni ne žalim zbog toga, onda je to znak da imate čovjeka koji te voli.

Kako da znam da li je momak voli?

load...