Preporuke o odnosima

Kako dobiti ekskluzivnost sa momkom?

Kako dobiti ekskluzivnost sa momkom?

Da li ste bili dating Muškarac za neko vrijeme, ali još uvijek ne znam baš gdje stojite? Da li ste upoznali gospodina Pravo i spremni su da bi ovo ozbiljnu vezu? To nije neobično za to da se žene u vezi, koji je prvi koji je spreman napraviti predanost i želi da ga isključuju. Muškarci možda treba malo više vremena i možda trebati neke navelo, prije nego što se tamo. Ako želite da se odnos prema nešto zaista znači, međutim, ne želite posegnuti za podmuklo trikove da ga počini. Evo deset načina na koje možete gurnuti tvoj tip u donošenje odluke o ekskluzivnosti, bez potrebe da ga manipulirati.

1. Ne pokušavajte previše

Muškarci mogu biti jako tvrdoglava, ponekad i, ako pokušate i prisiliti ih da ništa, oni su vrlo verovatno učiniti upravo suprotno. Ako se osjeća kao da su mu žure u pravi predanost, on je vjerojatno da se povuče brzo, pa daj mu prostora da se svoj um i svoju opredijeljenost će biti daleko više smisla za vas oboje.

2. Nastavite biti prijatelj sa drugim momcima

Odluku da odnos ekskluzivni treba biti uzajamno jedan, tako da nema potrebe da prestanu biti prijatelji sa drugim momcima još. U stvari, to će smanjiti pritisak oboje i, na kraju, ako je to ono što oboje želimo, vi ćete oboje shvatiti zajedno. Ako je on zaista voli dovoljno, neće žele da preuzmu rizik ste počinili na drugi čovjek možda može vidjeti, dok je on i dalje okleva sa svojom odlukom.

load...

3. Upoznajte svoje porodice

Ako se stvari će biti mnogo ozbiljnije, onda ćete oboje morati da se međusobno upoznaju porodice. Uvesti ga u svojoj porodici, a onda vidimo da se vrati taj gest. Odobrenje porodice, dok nije bitno, važno je za većinu ljudi, tako upoznajemo njegova porodica biti korak bliže obaveza.

4. Nemojte se više željan da udovolji

Ako on ne praviš njegov prioritet, onda možda treba da učini isto. Nemojte uvijek biti na raspolaganju, kad te pita na sastanak, a vi ćete ga podsjetiti da i vi i dalje imate izbora. Strane nisu više voljni da ga zadovolji, možda samo da ga shvati da je vrijeme da je on napravio korak ka ekskluzivan odnos.

5. Reci mu ono što želite

Ako želite imati dugoročni odnos, onda mu reci! Ne morate da ga težak razgovor i pokušati prisiliti ga u donošenje odluke tamo i tada, ali ga treba barem reći gdje želite da se odnos prema vodi.

load...

6. Reci mu kako se osjećate

Morate mu i reći kako mislite o ekskluzivnosti. Ako ste stvarno neugodno o casual, otvorene veze, onda ne bi trebalo da trpiš jednostavno pokušati i zadržati jedan tip. Ne možete biti ekskluzivni bez izvršenje na brak ili dugoročnu budućnost zajedno. Ako je to način na koji mislite o svim odnosima, onda bi trebalo da mu kažem da previše. Ne možete držati s muškarcem, ako ste nezadovoljni i samo se nadam da će jednog dana će doći oko na svoj način razmišljanja.

7. Pokažite ugrožene strane

Ako želite muškarca da se posveti vama, onda ste tražeći od njega da izloži svoju ugrožene strane i otvoriti vam svim srcem. Možete mu pomoći da to pokazujući mu da vam je potrebna podrška ponekad i previše. Dijeljenje svoje snove i tvoje strahove s njim će pokazati koliko mu vjerovati i da će ga to ohrabriti da učine isto s tobom.

8. Nemojte se uzrujavati zbog etikete

Ne brinite previše o etiketama kao djevojka, partnera, ili bilo koji drugi takvo ime. Ono što je zaista bitno je opredjeljenje da on čini, nije ime koje on koristi da vas upoznam sa ljudima. On možda neće biti spreman samo još da se zove nečiji partner, ali on može biti sretan počinio ekskluzivnom odnos s vama.

9. Neka bude istina da se

Najbolji način da se čovjek počiniti je da mu znati da on može biti sam kada je oko vas. Prihvati ga ko je i neka sada da ste ugodno sa tom osobom. Neće žele da se posvete ekskluzivni odnos s nekim on misli da treba da stavi na čin za.

10. Pusti to, ako se to neće desiti

Ako on ne želi da se posvete dugoročni, ekskluzivan odnos, a vi radite, tada možete samo da odem. Ne možeš ga prisiliti da to posvećenost i, ako jeste, on ne bi bio u svakom slučaju sretan. Ćete biti sretniji previše, ako čekaš čoveka koji istinski želi da se posveti vama.

load...