Preporuke o odnosima

Kako imati sjajan odnos sa svojim dečkom?

Kako imati sjajan odnos sa svojim dečkom?

Mir, ljubav i harmonija su ključni elementi koji održavaju naš svijet. Bez njih, ne bi bilo haos, mržnje i sukoba u izobilju.

To je super važno da vaš odnos u životu su harmonični. To uključuje vaše odnose sa mamom, tvoj otac, vaše braće i sestara, svoje prijatelje - a posebno tvoj dečko.

Tvoj dečko bi trebao biti tvoj najbolji prijatelj. On bi trebao biti neko koga se možete osloniti, razgovarate, okrenuti, i osloniti. Kada se odnos ne ide tako dobro, može da nas dole. To može učiniti da se osjećamo kao da ništa nije vrijedno toga.

load...

Ništa nije savršeno cijelo vrijeme. A odličan odnos sa svojim dečkom treba truda. Tu će biti grešaka, i loše presude poziva. Ništa nije predao te na tanjir. Ako ste u potrazi za poboljšanje vašeg odnosa, hajde da pogledamo nekoliko vrhu savjete o tome kako imaju dobar odnos sa svojim dečkom.

Razgovarajte o svom odnosu Ciljevi

Ako je vaš odnos je nedavno pogodio trnovit put, zašto ne razgovarati s njim o vašem odnosu ciljeve? Šta oboje želimo iz ovog odnosa? Gdje vidite ide?

Ovo je prilika da izglade svoj razlike i da stvari sa grudi. Možda vam se ne sviđa količinu vremena provodi na svom PlayStation, a možda i ne sviđa mi se kad si ga izvukao shopping u subotu. Pobrinite se da oboje ide u istom pravcu.

load...

Daj mu korist od sumnje

Posebno kad smo mali na samopoštovanje, to je vrlo lako pogrešno pretpostaviti da je naš dečko je da nas se. Kada on nije nas pozove sa svojim prijateljima, pretpostavljamo da namjerno mislio da nas boli. Kada on ima pivo nakon posla sa drugarima, pretpostavljamo da je to zato što ne podnosi pomisao da provedem malo više vremena s nama.

Morate mu dati u korist sumnje. Ljudi čine loše pozive tu i tamo, a ne iz inata ili zlobe, već jednostavno zato što nije uzeo u obzir tvoje osjećaje. Nisu shvatili kako boli Kad bi mogao da nešto su smatrali je manje ili trivijalnim. Kada smo loše volje, to je tako lako balona trivijalna djela, kao što je naš dečko druženje sa svojim drugovima umjesto nas.

Bring Compassion Into Your sukoba

Ponekad kada smo raspravljati s našim momkom, to je sve previše lako za početak viče i psuje. Mi podići naš glas, i oni učine isto. Za manje od minute, mi smo ušli svjetskog rata III, i nijedan od nas slušate razloga. Mi izražavajući naše stavove glasno, i oni rade isto. Oboje smo previše tvrdoglav da se postigne kompromis.

Sljedeći put vi i vaš dečko bore, trebalo bi pristupiti argument sa suosjećanjem, razumijevanje, razum, i bistrinu. Izražavajući svoje mišljenje lagano i jasno ću ga ohrabriti da učine isto. To će potaknuti razumijevanje od vas oboje u vezi u kojoj si svaki dolazi. To će vam pomoći da dođete do neke sredine.

Biti generalno Affectionate

Još jedan dobar savjet o tome kako da imaju dobar odnos sa svojim dečkom je da pokažete svoju brigu i ljubav. Velike odnosi napreduju na naklonost. Ako ste bili malo hladni i daleki nedavno, treba probati liječenju tvoj dečko na neke prijeko potrebne naklonosti. Drže za ruke, zagrli ga, poljubi ga.

Potrajati nekoliko minuta Out

Kad smo emotivni, ponekad flip out. Kad god smo ljuti, boli, ili frustriran, reagujemo, i učiniti nešto što mi kasni žaljenje. Možda mi ti se kunemo na van dečka, optužuju ga za nešto, ili prijeti da ga ostavi.

Reagujući na naše emocije, kao da to nije dobro za vezu. To su refleksni reakcije koje, kada se gleda sati kasnije, postalo jasno za kakve jesu; iracionalne načine suočavanja sa emocijama.

Kad god se osjećate snažnu emociju, trebalo bi potrajati nekoliko minuta. Razlog sa sobom i analizirati šta je to čini se osjećate na ovaj način. Minimizira negativne energije obradom osećanja. Na ovaj način, možda ćete otkriti osnovni emocija koja izaziva da istisnite na najmanji stvari. Možda je ovo dublje emocije koje trebate razgovarati sa svojim čovjeka.

Lend mu svoje uho

Sljedeći dobar savjet o tome kako da imaju dobar odnos sa svojim dečkom je biti dobar slušalac. Ponekad jednostavno ne slušaj ga dovoljno često. Mi možda misle da radimo, ali mi stvarno ne.

Uzmite u obzir iznos od puta je govorio dok si igra na telefonu, igranje sa kosom, ili grickanje na nekim slatkišima. Vi ne aktivno slušanje njega; možete čuti šum, a neke od njih postaje do vas, ali dosta toga nije.

Osim toga, kad on govori, a vi radite nešto drugo u isto vrijeme, to ne izgleda dobro. To mu govori da mu ne dajete punu pažnju, a to je nešto što on želi.

Prihvati izvinjenje

Nakon što ste imali borbu, to jednostavno nije dovoljno dobar da mu kažem da te nije briga za njegovu ispriku. Da ti nije stalo da je sada - konačno - On je rekao da mu je žao.

Potrebno je da promenite stav. Ako on izvinjava, treba da ga prihvati. Nemojte ga odbiti.

Smijati Sa njim!

Tajni sastojak svakog odnosa je smijeh.

Razmisli o tome: Odnos bez smijeha je mrzovoljan odnos. To je odnos prožet kiselo poglede, oštar primjedbe, retorte, argumente i jadikovke. To je tužan.

Laughing zajedno donosi osmijeh na oba lica i podsjeća zašto ste dobili zajedno na prvom mjestu. To je zaraznih i je pouzdan način da se podigne i raspoloženje i da se opet osjećati dobro.

Držite ruku u javnim

Držeći se za ruke kad idete u šetnju je simbol da je vaš odnos je jak. To pokazuje da rade zajedno protiv svega ostalog, i da ste spremni za start bez obzira na izazove dolaze svoj put kao par. Vi ograničen zajedno i da li će grubo sa glatko.

Držeći se za ruke je sladak i ljubazan. Učini to.

Vidi vezu trener

Na kraju, iako možda ne osjećaju kao da ti stvarno treba da vide trenera odnos je, ovo bi mogao biti velika stvar za vaš odnos. Samo vidim neko jednom godišnje može pomoći da vam dati neke fantastične ideje koje mogu staviti komada nestalih zajedno i zadržati vaš odnos lijep i zdrav.

load...