Preporuke o odnosima

Kako pronaći pravi momak?

Kako pronaći pravi momak?

Kad sam bio mlad i povodljive, pretpostavio sam da je branje pravi partner će biti super lako. Imao sam sliku u glavi ono što sam htio moj princ da izgledaju kao i sam vjerovao da će biti samo pitanje vremena prije nego što sam ga upoznala. Sastali smo se na koncertu Backstreet Boys, propustite naše voz kući greškom i pada ludo zaljubljen kao što smo razgovarali u usamljenim gradu kad padne mrak.

Onda, kad sam se okrenuo 30, shvatio sam da, zapravo, pronalaženje pravog meč je tako prokleto teško. Moje princ ne postoji, a ako je da li je on krio. Umjesto toga, ja sam kamen iz jedne loše veze u drugu, koji datira gubitnike i propalice koji su išli ni gdje u životu.

Što je još gore, da ću ni gdje u životu.

Onda sam pročitao članak vrhunski psiholog koji me je razmišljati o dating kao oblik umjetnosti. Kada tretira kao oblik umjetnosti, pronalaženje pravog utakmici zapravo postaje lakše. Naučio sam mnogo u posljednjih nekoliko godina i sada sam sretno oženjen čovjek mojih snova. Evo mojih top 10 tips kada je u pitanju odabir prave utakmice.

load...

Nemojte napraviti izbor samo zato što si da moraš 

Mnogo mladih žena se boji da će, ukoliko ne ispunjavaju čovjeka ASAP da će se lijevo na polici. Strah da budem sama je vrlo zastrašujuće. Naravno da je. Ali to je mnogo bolje da si čekati pravi tip nego baci se u loš odnos samo zato što se bojiš onoga što je alternativa.

Ne postoji ništa loše u čekanju, a tu je svakako ništa loše u tome što neko vrijeme. Prigrlite svoju slobodu i zapamtite da ljubav ne dogodi kad ideš juri to; je u pitanju kad se najmanje očekuje.

Listen To sve oni kažu o sebi

Ovo je važna, jer će Muškarac obično upisao zastane vrlo brzo o tome ko su oni kao osoba i ono što oni žele od odnosa. Ako on kaže da pije previše ili smatra da je teško da počine, uzmi ovo je upozorenje potpisati odmah da on nije onaj pravi za vas.

load...

Mnogo žena smatra da može promijeniti čovjeka, ali većinu vremena to je nemoguće - i Helluva mnogo napornog rada.

Pazite da ne Get Serious prebrzo

Kada sam upoznala svog prvog dečka, zapravo sam mislio da je odmah jedan. Iako on nije bio princ iz mojih snova, on je jednostavno božanska mene.

Kao takav, ja sam se bacio u odnosu srce i dušu, i počinio sam 100%. Nažalost, ubrzo ispostavilo da on nije bio zapravo sve što žele na ozbiljnu vezu, dok je još bio mlad. Imao je mnogo planova i ambicija. Razbili smo ga nakon tri mjeseca, a bila sam očajna.

Teži idete u vezu odmah, teže ćete pasti. To je najbolje da se stvari lako i procijeniti situaciju prije nego što veliki opredjeljenje.

Iznenadite sebe Who You Datum

Da li ste ikada okrenuo neko dole, jer ti nisu "tip"? Sigurno imaju. Zaista, mnogi od nas imaju.

Ali donošenje takve instant odluku o nekome jednostavno na osnovu nekoliko površne stvari može značiti da vam nedostaje nešto na desnoj strani utakmicu. Zašto ne daju ljudima priliku koja se obično bi odbio? Nemaš šta izgubiti, a može se ispostaviti da će, kada dođete do njih znati, da ćete naći da si zapravo zaljubljen u tu osobu.

Naći nekoga ko Makes You Giggle

Smeh ni u kakvom odnosu je veoma važno, a trebalo bi da bude za prekid. Ako se čovjek ne može učiniti da se smejem, ti ćeš ga naći teško prevladati prepreke s njima.

Veliki smisao za humor je klasična osobina koje svi tražimo kod muškaraca - i za dobar razlog. Ako Muškarac ne može smejati se, možda da je tih kišnih dana pretvoriti u olujno one.

Odabrati nekoga s tvojim roditeljima Love

Iako tvoji roditelji svakako treba da vam kažem ko je dobro za vas, a ko nije, njihovo odobrenje je i dalje dobar barometar iz koje se mjerilo koliko je u pravu je čovjek za vas. Ako znate da će određeni tip je teško da se zajedno sa svojim roditeljima, možda želite da dobro razmisli da li je on zaista prava stvar za vas.

Baciti Checklist

Imao sam spisak svih osobina mog princa trebalo. On je morao da ima plavu kosu, ABS, pobjednički osmijeh, sjajne bijele zube, posao dobro plaćenog, automobil, ljubavi mama i još mnogo toga.

Jednom sam od nekoliko momaka i odbio nekoliko, shvatio sam da sam morao baciti ono što je sada daleko moj mentalni spisak. Zašto? Zato što je nemoguće naći čovjeka koji odgovara svaki kriterije imate. Ljubav se ne dešava tako. Ne možete odbaciti Muškarac, jer on ne mjeri do jedne od svoje ideale. Za bilo kakve veze na posao, mora da postoji više nego odličan posao i glatku automobila; mora postojati emocionalne kompatibilnosti.

Ne Focus On Lust

Radio sam cijelu požuda stvar, a to nije uvijek lijepa. Naravno, počinje kao voz, ali na kraju shvatite sam da požuda nije dovoljno da vas zadovoljiti.

Otišao sam sa hot guys i ispostavilo se manje-hot guys jednostavno zato što sam našao magnetskog hemije neodoljiva.

Nažalost, našao sam nedostatak supstance veliki turn-off. To je sve o pronalaženju pravu ravnotežu, a važno je da ne dozvolite požude biti vaš jedini vodič ovdje.

Get Online

Online dating je još uvijek relativno nova, i iako sam koristio dating web stranice u prošlosti, oni sigurno nisu bili tu za mene tijekom moje greške razbacan dvadesetim.

Online dating web stranice su odličan način da budu selektivni i izabrati pravo utakmice, odvaja žito od kukolja. Možete dobiti dobar osjećaj za osobu po tome pričaju na mreži. Na primjer, pozitivan, angažovanje jezik je dobar znak da momak će biti hit.

Idi na desno Places

Na kraju, kako bi se zadovoljile pravog čoveka, važno je da odete na mjesta gdje znaš da bi mogao potencijalno Muškarac s iste interese kao i vi.

Ako volite umjetnost, pokušajte galeriju.

Ako volite sport, idite na fudbal.

Ako volite automobile, idite na stari auta.

Nemojte držati bar rutinska, ali usudio dalje.

Kako pronaći onaj pravi? Koji su najbolji savjeti?

load...