Preporuke o odnosima

Kako se žene menjaju kada se prijave svojim muževima? 9 grešaka koje treba izbjeći

Kako se žene menjaju kada se prijave svojim muževima? 9 grešaka koje treba izbjeći

Brak je nešto što svi radujemo. Mnoge žene će priznati da planiraju svoj dan vjenčanja, kada su u srednjoj školi. Dok su dječaci zauzeti igranje fudbala i uzimajući prljave sa svojim drugovima bez brige na svijetu, djevojke će biti sede sanjala sa sjetom o njihovoj prilično vjenčanicu, medeni mjesec i idilična budući život!

Iako se udala vaš muškarac iz snova često je najsretniji dan u vašem životu, često je nedugo prije nego što je medeni mjesec je gotov. Prije nego što to znaš, ti si živi sa svojim princ za više od godinu dana. Nema vremena ne lete! To je kad počnu problemi: si se tako ugodno sa svojim suprugom da ste počeli raditi određene stvari koje nikada ne bi sanjao da radi ranije. Hajde da pogledamo šta je ovo, i kako možete izbjeći mijenjaju, kada se previše udoban sa svojim mužem.

Nedostatak poštovanja

Prije nego što su njih dvojica dobio sri, supruga je imala mnogo poštovanja za svog muža. Ona je bila šarmantna oko njega u javnosti, pristojan, osjetljiva, i nikada nije govorio preko reda.

load...

Sada kada je u braku, on je svinja i svi bi trebali znati da je svinja!

Kada žene se previše udoban sa svojim muževima, to može biti lako zaboraviti određene granice i pravila bontona. To može biti lako pokrenuti oblajavanja supružnika u javnosti, a ispred svojih prijatelja. Ali to nije samo nepoštovanje, već je i neugodno i ponižavajuće.

Nedostatak intimnosti

Da, svi znamo da je želja da vodim ljubav je jača kada smo prvi put sreli našeg partnera. On čini da idemo da klecaju, izaziva leptiriće u van stomaku, i čini nas misle o njemu sve vrijeme.

load...

Ovo apetit često opada kao što smo se malo stariji i postati više udoban s njim. I kada žena udaje svog čoveka, intimnost ponekad može nestati. Ali, to je često smrtna zvona za bilo koji brak. Ako se bore za intimnost i želju, treba potražiti liječničku zastupnika. Vaša supruga će biti pitajući se zašto ne želite da vodim ljubav, tako da nije fer da ga ostavi u mraku.

Potreba biti u pravu

Kada smo se prvi put početi dating naš čovjek, želimo da ga zadovolji. Iz tog razloga, mi se slažemo sa stvarima kako kaže, ne želeći da ga uznemiriti ili izazvati sukob.

Kada smo se vjenčati, međutim, to je sasvim druga priča. Odjednom imamo želju, potrebu da se uvijek biti u pravu. Mi se suprotstavi svoje argumente s našim argumentima, stavili smo nogom kad mi ne treba da, i nećemo vratiti daleko od borbe.

Nema potrebe za to. Šta brak potrebno je racionalnost i spremnost da prizna kada ste u pravu.

Zaboravljajući da pitam Little Things

Ne zaboravite prije nego što se udala kada su bile male stvari koje zaista važno?

U "Zdravo, kako je bio dan razgovore?"

Pakovanje njegovog ručkova za rad.

Datum noći.

Kada se budemo venčali, ponekad toliko udobno da zaboravimo sve o tim malim stvarima. Između čišćenje kuće, odlazak na posao i priprema večeru, zaboravljamo da obrate pažnju na naše supružnika. Mi samo pretpostaviti da je dobro i da se stvari otkucava više glatko. Ali oni nisu uvijek.

Ne dajući mu prostor

Prije braka, žena zabavlja ideju da joj je muškarac treba imati svoj prostor da radi ono što želi. On bi trebao biti u mogućnosti vidjeti svoje prijatelje, imaju noći video igre, i dobiti sezonsku kartu gledati njegov omiljeni tim.

Jednom oženjen, međutim, pitanja o prostoru može početi da puzi u. Sada, kada je muškarac njen, to može biti lako da žena bude zahtjevnije o svom vremenu. Radije nego što mu je omogućilo da vidi svoje prijatelje u nedjelju, trebao je umjesto toga provesti sa svojom ženom i njene porodice.

Svake nedjelje.

Ovo jednostavno nije pošteno ili izvediv. Morate nastaviti davanje tvoj muž prostor, čak i ako je tvoj muž sada.

Želeći ga Promijeni

U redu, tako istraživanje je predložio da sreća žene može povećati ako njihov muž čini promjene u njegov stil života koji ona želi. Ali to svakako nije uvijek slučaj, a često je potrebno prvo napraviti promjenu.

Fokusirajući se na svoju karijeru i osoba koju žele da budu je ključ za uspješan odnos. Ako ste provesti sve svoje vrijeme gnjavi vaš muž, pokušavajući da ga ubedi da promeni ovo i ono, to je samo će dovesti do sukoba i patnje.

Oni "zaslužuju bolje"

Ako ste ikad rekli da ste zaslužili bolje da je vaš suprug, hodate na vrlo tankom ledu. To su riječi koje treba ostaviti nedorečeno, čak i ako se osjećate kao da ste zaslužili bolje.

Žene koji se ugodno sa svojim suprugom i odlučiti da zaslužuju bolje od onoga što oni dobiti tek će stvoriti sukob i ozlojeđenost. Ako se osjećate kao da ste zaslužili više, komunicirati sa svojim mužem i pokušaj da inspiriše promjene u njemu i svoj brak.

Zanemaruju Themselves

Prije nego što se uda za naš suprug, radimo ekstra teško dobiti savršeno tijelo koje on želi da imamo. Ne samo to, nego želimo da stisnuti u naše vjenčanicu!

Nakon što smo u braku princa, međutim, postoji tendencija da se odreknu naš trening režima. A zeleni dijeti dopunjen kupus sok? Zaboravi!

Na kraju krajeva, ako nas naša supruga istinski voli, on će nas vole bez obzira na to što se događa u našem tijelu.

Ovo je samo lijenost. Potrebno je da zadrži samopoštovanje, kao i poštovanje za tvog muža. To je vaša dužnost da se dobro brine o sebi, a ne samo za svoj izgled, ali zbog vaše zdravlje.

Oni zaboraviti one velike planove

Dakle, želiš dva automobila, veću kuću, a možda čak i dvoje djece?

Ali sada kada si oženjen i udoban, odjednom mi se ne stavlja u dodatni posao za postizanje tih stvari. Ne mogu obojica ostati u sa filmom i grickalice?

Sve planove ste napravili prije nego što si se udala potrebu da se čuva. On želi da ih zadrži, a imate odgovornost da ih zadržati radi braka.

Koje su vaše savjete o tome kako biti dobra žena?

load...