Preporuke o odnosima

Nemojte raditi te stvari ako želite da vaš čovek čuva i poštuje vas

Nemojte raditi te stvari ako želite da vaš čovek čuva i poštuje vas

Vaš muškarac voli tebe, naravno. Ali još uvijek postoje stvari koje djevojke rade da muškarci mrze i koji se mogu lako izazvati ih da ispadne iz ljubavi, ako nastave da rade njima. Baš kao i djevojke, muškarci imaju nivo tolerancije koji mogu na kraju biti slomljen. Ako ih gurati predaleko, mogli ste i nađete natrag na dating scene. Hajde da pogledamo 9 stvari koje ne treba da radite ako želite da vaš muškarac blago i poštuju vas.

1. Nagging, Doubting I Ispitivanje Njega Too Much

Očigledno, to je samo za djevojke koje zanovetam. Muškarci nikad ne prigovarate, zar ne? U pravu! I to je nešto što treba da shvate, jer momci apsolutno ne vole kada ih djevojke zanovetam. Mrze kad ih pitanje neprestano o svojim piće, ili zašto oni moraju da gledamo fudbal cijelo vrijeme. Oni ne vole kad ih gdje se ide pitati i kada će se vratiti. I oni zaista ne cijenim to kad ih tekst milion puta kada su sa momcima.

Baš kao i ti, momci kao da svoj prostor i ne uživaju kada djevojke stalno diše vrat. Daj mu zasluženu prostora, a vi ćete biti u redu.

2. Preteruje šminkom

On želi da izađemo na dan sa vama, a ne sa nekim ko ne izgleda kao ti. Da, možda pokušava da izgleda lijepo i za njega i sebe, ali previše šminke može napraviti sami izgledaju ukloniti iz ko si zapravo. Muškarci vam zahvalan što napor da izgleda lijepo, ali su te daleko više poštovati ako nanesete šminku razumno i taktično.

load...

3. Uzimajući FOREVER da se spremi

"Dušo, obećaj mi da ćeš biti spreman do 7 o 'clock ovaj put, u redu?"

* Rolls oči *

"Da, ja ću biti spreman do 7 o 'clock ovaj put. Ono što me ti smatraš? Prestani da me gnjaviti. "

Naravno, sedam dođe i prođe, a ti si još uvijek nisu spremne za osam je sati. Znamo da nas je potrebno dosta vremena da se spremi, ali to ide na dečki živce toliko da više od jednom oni su vjerojatno razmišljali da odete bez nas. Stvarno bi trebala sebi dovoljno vremena da se spremi, tako da se ne kasni, inače njegovo strpljenje možda na kraju nestati.

load...

4. Prikaz Too Much kože za ceo svet te vidim

Ovo se zaista radi o poštovanju i samopoštovanje. Ako idete van noću imajući više kože nego što je zaista potrebno, on će da je malo teško da te poštuju. Naravno, on voli da vidi svoju kožu, ali on ne želi cijeli svijet da vidi. Sada kada smo par, on bi radije da se rukuje se s malo više dostojanstva i klase.

5. Biti Previše Possessive I Too Ljubomorna

Vjerojatno ste skenirane kroz svaki djevojka na svom Facebook već, a ti vjerojatno već ima jedan ili dva sumnje. Ali momci apsolutno mrzim ljubomoru, posebno ako on je sa tobom dugo vremena i to s pravom vjeruje da je stekao vaše povjerenje. Da, on će imati prijateljicama, ali on ne će ih sve dati za vas. On vas, a ne da ih voli, a to je krajnje vrijeme da si prestala da ga ispitivali o toj noći je otišao sa Henrietta prije pet godina. "Poljubio si je, zar ne? Znao sam! Znao sam!"

Ne, nisi. I ne, nije. Tako ga zaustaviti.

6. Ne dozvoljavaš sebi da uživate u dobroj vremena s njim

Ti si molio i preklinjao svog čoveka da vas izaći s njim i njegovim drugovima jednu noć, a on je na kraju popustio. Ali, kada se u bar, odlučite da se ne pije. Samo nisi raspoložena za piće, a dobro ako on će te gurati, vi ćete imati malo vode.

Ovo vozi muškarci ludi. Žele da uživate sa njim i njegovim drugovima. Ono što oni ne žele je da ih ima nekoliko pića, a ti sjedi tu - potpuno trijezan - provjeravanje svoj sat da saznate da li je to skoro kući još vremena. Ako idete s njim, uživaj malo.

7. Suviše Needy I Too nametljiv

Vaš muškarac želi da imate nezavisnost. Živimo u 21. Stoljeću sada, i više ne momci žele da im žena bude robovanje kod kuće cijeli dan sa daska za peglanje. Umjesto toga, oni žele da se tamo i uživaju u životu. Ako ste tip devojke koja ima veze sve s njim, on će brzo osjećaju ugušena.

8. Uzimajući ga Kupovina All The Time

Naravno da je izašao u kupovinu s vama jednom ili dva puta kada ste se zabavljali. Ali to ne znači da je on potpisao ugovor koji propisana svaki put kada je otišao u kupovinu od sada ima da idem sa tobom.

Muškarci iskreno ne uživaju šopingu sve to mnogo, a ako ga sve dovući gradu svakom mirisna prodavnicu, butik i odjeće dućan u postojanje, vi ćete doslovce ubija njegov duh. U budućnosti, smatraju njega i njegove potrebe, a možda i ostavi ga kod kuće, da uživa u svojoj vikend posao. On će te voljeti zauvijek.

9. Snapping Na njega kao Drama Queen

U redu, to je dobro poznata činjenica da su neki momci mogu dobiti nasilan. Ali od svakog tipa u svijetu, samo nekolicina ima vrsta temperamenta koja ima žena šćućurile u uglu. Gola istina je da djevojke snap na momci mnogo više nego momci snap na djevojke. Često ne znamo baš zašto smo se toliko ljuta na naše ljude, ali to je obično svodi na njih je beskoristan (kao što je bio jako loše sa pravca). Umesto da rade do narav i postaje kraljica drame, to je put da smo uzeli opušten pristup bespomoćnog prirodu muškaraca i nasmejao sve off. Oni će vam zahvaliti za to.

load...