Preporuke o odnosima

Novi saveti za vezu: 10 stvari koje nikada ne biste trebali reći čoveku

Novi saveti za vezu: 10 stvari koje nikada ne biste trebali reći čoveku

Oni ne mogu pokazati, ali momci mogu lako ranjen stvari koje kažu žene. Šta mislite da je potpuno nevin komentar, mogu imati duboke, skrivene značenja za čovjeka, tako biti upozoreni, i čitati ovih deset stvari koje apsolutno nikada ne treba reći muškarcu:

1. "Moj bivši uvijek mi to učinio"

Ex... Kako si mogao usuditi da izgovori grive svog bivšeg ?! Vaš bivši ni ne postoji u vašoj momci umu, tako da nikada ne praviti poređenja s njim, molim te!

2. "Odrasti i budi čovjek"

Postoje dva uvrede u jednoj rečenici ovdje. Vi kažete svom tipa koji ne samo da je on nezreli, ali da je on također nedostaje u ono što je potrebno da bi čovjek kao dobro. Muškarci žele da ih poštuju i žele da se pojavi jak i moćan, pa molim vas, nikada ne omalovažavati njihova muškost.

load...

3. "Ne brini, imam ga"

On želi da bude tvoj zaštitnik i usluga, tako da mu ne kažem da ga ne treba. Možda mislite da ste samo biti od pomoći, fiksiranje nešto što on ne može popraviti, ali, dečko, ti će dent njegov ego na taj način.

4. "Moramo razgovarati"

Oh, bože, ovo će da ga brine. Ako kažeš da je tvoj tip: "Moramo da razgovaramo...", a onda možda i reći: "Imam neke vrlo neprijatne vijesti za vas", pa budite sigurni da to nije samo prethodnica: "Šta hoćeš za večeru? "ili" šta prelivom na pizzu želite? ", ili će mu dati palpations, stres i paranoju za ništa.

5. "Ne mogu živjeti bez tebe"

To bi moglo, da ti, zvuči kao izraz besmrtnoj ljubavi. Ali da ga, to će zvučati više kao da ne mogu ni izaći sa svojim prijateljima večeras. Zapamtite, muškarci nisu dobri u razumijevanja suptilne nijanse, oni uzimaju sve doslovno, a vi ne želite da izgledaju previše nametljiv.

load...

6. "Ne želim da pričam o tome"

U redu, u redu. Ne želim da pričam o tome... To mora da znači da je sve dobro, jel 'tako? Pa, to je kako čovjek će ga vidjeti u svakom slučaju. Ne govorimo mora značiti da ne postoji problem da se raspravlja, tako da će brzo staviti to pitanje na jednu stranu i nastaviti dalje.

7. "Ti ne mere se"

Veličine njegovog automobila, veličina vašeg doma i, naravno, veličina njegove muškosti, su sve stvari nikad ne omalovažava. Veličina je bitno, da se čovjek, tako nikada ne ukazuju na to da je sve manje, nego ekstra veliki, osim ako ne želite da ga povredi.

8. "Da li mi u ovome?"

Muškarci znaju da se nikako ne može pobijediti na pitanje kao što je ovaj. Ako on kaže, prelepa si, on će biti optužen u vezi samo kažem da vas molim, i ako on kaže da kaže da ti ne odgovara, on zna da će opet biti u lošim knjigama. Ostaviti da se od njega da te pohvalim, a onda, barem, znate da je komentar je stvarno.

9. "Barem, ja ne volim svoju majku"

Nemoj, šta god da radite, ne poštuješ majku! Međutim, ljuti ti, nikada nećete osvojiti, ako ste spomenuli njegove mame; tako da se klonimo da je jedna, ona nikada neće raditi u vašu korist.

10. "Ako me zaista volio, bih te......".

Ako će se boriti, a onda, u najmanju ruku, boriti fer! Ovo je stvarno što se spuštaju nisko, da staviš muškarca ljubav u pitanju preko malog spora. Njegova ljubav nije adut da se igra sa i on će biti povređeni, ako pokušate da ga koristite na ovaj način.

Koje su ostale stvari koje nikada ne treba reći muškarcu? Molim vas, slobodno dijeliti vaš odnos mudrost u komentar ispod teksta.

load...