Preporuke o odnosima

Savet za nove odnose: kako poboljšati intimnost sa svojim partnerom?

Savet za nove odnose: kako poboljšati intimnost sa svojim partnerom?

Intimnost u vezi ide i dalje biti intiman u spavaćoj sobi. U stvari, iako je riječ se često povezuje s tim aktivnostima, rječnika definicija je: 'blizak, poznat i srdačan lični odnos. " Ali, živimo kao što ludi i užurbanog života ovih dana, da ponekad parovi ne ostavljaju vremena za intimnost u njihov odnos, pa evo osam savjete o tome kako poboljšati intimnosti sa svojim partnerom:

1. Napravite vremena jedno za drugo redovno

To je iznenađujuće da je to na listi, ali to je neverovatno kako mnogi parovi zanemaruju provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Ne možete ne može biti intiman s osobom koju ste jedva razgovarate, kako bi bili sigurni da ste omogućiti barem trideset minuta dnevno vremena na razgovor i dati sebi vremena za dug razgovor jednom tjedno ili češće ako možeš. Jednostavan način da se ovaj put, kao i onaj koji je nestao iz mnogih odnosa, je da jedu zajedno, sat za stolom, a ne ispred TV-a.

2. Uvijek podržavaju jedni druge, kao i odnos

Sve savjete stranice će vam reći da je odnos treba raditi na da se poprave, ali je isto tako važno pomoći i ohrabriti vaš partner za poboljšanje previše. Pomažući jedni drugima da ostvare ambicije, snove i ciljeve, i pomaže vaš partner za poboljšanje će vam dati i zajednički osjećaj postignuća i bliskost, koja radi kao tim donosi.

load...

3. Ne pusti datum noći i romantiku

Nikad nisi prestar za seks i romantiku, i nikakve veze bi trebao biti bez njega. Izlazak na termin čini da dotjerati jedno za drugo, odabrati mjesta za vas molim oboje i to vam daje vremena za razgovor, biti romantičan i ponovno zapali nešto od toga intimnost i bliskost.

4. Zagrli običnih 

Dijeljenje svoj život s nekim znači dijeljenje dosadno, kao i uzbudljivo. Ne možemo izbjeći svakodnevnih poslova koje treba raditi u kući, a mi ne možemo imati vatromet svake noći, ali ako prihvate obične stvari u životu zajedno, možete ih nešto jedinstveno i posebno između vas dvoje.

5. Budite iskreni i otvoreni jedni sa drugima, bez obzira na sve

Da biste povećali intimnost u vezi, morate vjerovati jedni drugima dovoljno da dijele sve svoje misli i osećanja. Ne može biti tajni u istinski intimni odnos, tako da budu otvoreni jedni s drugima, pa čak i oko stvari koje nikada niste ni sa kim prije razgovarali. To je ono što je intimni odnos je sve o.

load...

6. Izrazite svoju zahvalnost i ljubav kroz svoje postupke

Lako je zaboraviti na sve male stvari koje možete učiniti za vaš partner koji će značiti mnogo, jer su došli od vas. Ako bi vaš partner činiju pari vruće supe, kada imaju hladno, onda je posebnu poruku tvoje ljubavi. Vaš partner mogao dobiti vlastite supa, ali, onda je to samo supe.

7. Saznajte nove vještine i posjetiti nova mjesta zajedno

Zajedničko iskustvo učenja je divan način da vam približiti i učiniti vaš intimni odnos cvatu. Možete pomoći i ohrabriti jedni druge i dijele u postizanju previše. Mogao bi da pohađaju nastavu i naučiti kuhati indijsku hranu, naučiti svirati neki instrument, posjetite muzeje ili čak idu do jahanja, to se čuda Patrick Swayze i Demi Moore u 'Ghost', sjećaš se?

8. Naučite da slušati sabran

Ne možete komunicirati ako ne slušati i, ako se ne komuniciraju, ne možete se nadam da imaju intimne odnose. Uzimajući vremena za slušati, i slušati kako treba, ne samo da pokazuje da vam je stalo, to je jedini način na koji ćete naučiti o svom partneru.

Da li imate neki drugi odnos savjete o tome kako poboljšati intimnost u vezi? Slobodno podijelite svoje misli i savjete u komentar ispod teksta.

load...