Preporuke o odnosima

Savet za odnose sa ženama: 8 stvari koje vaš dečko želi da uradi

Savet za odnose sa ženama: 8 stvari koje vaš dečko želi da uradi

Da li znate šta vaš dečko zaista želi od vas? Pored očigledne odgovore koji je... Pa momci su izuzetno loši u puštajući svoje cure znaju šta zaista žele, pa ovdje su osam pokazivači za vas koji ne dolaze iz stranicama Kama Sutra!

1. Ne kavez ga

To može biti teško ravnotežu na štrajk, ali čovjek voli da se zna da ima, ili on voli da misli da ima, postao slobodan, tako da ne pokušavaju da ga vežu previše. Problem je u tome, ako si mu dao previše slobode, onda će misliti da ti nije stalo! Dakle, držati ravnotežu.

2. Slušajte svoje probleme

Još jedan vrijedan odnos savjet za žene: slušati šta on ima da kaže. Muškarci ne povjeriti lako, tako da kada on, budite sigurni da slušati. On ne može poslušati tvoj savjet, ali barem zna da ima neko da može razgovarati.

load...

3. Budite spontani

Učiniti nešto neočekivano da mu pokažem da ga volite. To ne mora biti jako velika ili skupo, samo malo komentar ili poklon će napraviti mnogo veći utisak na njega, nego što bi se moglo očekivati.

4. Share neke od interesa

On ne mora dijeliti njegove interese samo sa drugarima. Zato ga ne iznenađuje s dvije karte za sljedeća velika igra i ti s njim umjesto. Ne morate postati nogometni fanatik sebe, ali kad neće škoditi, a zapravo, možda će ti se sviđa... Probajte...

5. Odvojite malo vremena i samo se smiri

Zaboravljajući da vremena da se samo priča je greška koju mnogi parovi čine, tako da je datum zajedno, samo vas dvoje, negdje gdje možete samo sjediti i razgovarati. On će stvarno zahvalan. Zapamtite, komunikacija je ključ za sretan i zdrav odnos!

load...

6. Pokažite svoju ljubav poljupcem

Još jedan odličan odnos savjet za žene - izraziti svoju ljubav, ali ne preterujte. Imajte na umu da je nježan i neočekivani poljubac je jedan od najslađih načine na koje možete pokazati svoju ljubav na čovjeka. Samo mali poljubac u obraz ili usta slijedi osmijeh će mu postaviti lijepo za taj dan.

7. Pobrinite se za njega

Neka zna da vam je stalo i da ste tu za njega kad mu treba. Muškarci su puni testosterona podstaknut muškosti dok se osjećaju loše ili dolje. Zatim, sve što želim je malo simpatije i ljubavi u privatnosti svog doma od nekoga koga vole.

8. Najvažniji odnos savjet za žene: Nikad izdati njegovo povjerenje!

Za većinu ljudi, povjerenje je sve u vezi, i to ne daje tako lako, tako da ako te slome da je povjerenje na bilo koji način, to će biti vrlo težak posao osvojiti ga, iu mnogim slučajevima, nemoguće.

Muškarci su zapravo daleko više osjetljiva stvorenja nego oni sami čak i dati kredit za i oni ne treba više, a ne samo jednu stvar od djevojke.

Nadamo se da ćete naći ovaj odnos savjet za žene koristan.

Koje druge stvari, na vašem mišljenju, tvoj dečko želi da radimo? Slobodno podijeliti svoje Savjeti za upoznavanje i odnos savjet za žene u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...