Preporuke o odnosima

Savet za vezu: 7 stvari koje bi svi parovi trebali prestati da rade

Savet za vezu: 7 stvari koje bi svi parovi trebali prestati da rade

Ako je vaš odnos postao pomalo kiselo, što možete učiniti kako bi ga vratiti na pravi put? Vremenom, odnosi mogu razbiti jednostavno jer je stara izreka 'bliskost stvara prezir' je istina. Možete pronaći puno veze savjete o tome šta parovi bi trebali učiniti kako bi iskru u njihov odnos, ali evo par saveta na šta treba prestati raditi da vrati sreću u svoj ljubavni život:

1. Nemojte se ni

Ako je neko povredio, boli ih neće učiniti stvari biti bolje. Svi se sjećamo školskom svađe našeg djetinjstva i krik "Ona je počela! ' Podvuče crta pod nesretna epizoda u vezi je prvi korak da se kreće dalje. Uzimajući osvete i dobiti čak i samo će produžiti argument, tako da nauči da sve zaboraviti i krenuti dalje.

2. Prihvati da nisu uvijek u pravu

Niko ne može biti u pravu cijelo vrijeme i ima milost da se povuče kada ste u pravu, čak i kada mislite da ste u pravu, može sasečemo argument u korijenu. Ako ni jedna strana je spremna popustiti, čak i malo, zatim spor nikada neće biti zatvorena, a gnoji. Čak i samo ljubazno pristao da se ne slažu može donijeti kraj gorak spora.

load...

3. Ne kriju problemi jedni od drugih

Jedan od najboljih odnosa savjet je - biti otvoreni jedni s drugima i održavati veliki i iskrena komunikacija. Uvijek je iskušenje da se sakrije svoju problema iz vašeg partnera; ne želite da brinu, ne želite da se teret im se, ali kad se sve svodi na to, trebalo bi biti tu jedni za druge i, kako kažu, problem zajednički je problem prepolovljen. Ako zadržite za sebe nećete moći u potpunosti sakriti svoj brige i vaš partner može početi da mislim da je to oni koji su učinili nešto da te uznemirim.

4. Stop biti samozadovoljni

Samozadovoljstvo je najgori neprijatelj sretan odnos. Dakle, vi ste zajedno već neko vrijeme; ti ugodno zajedno, ti na dobro, ne raspravljati mnogo, tako da je sve u redu, zar ne? Ne uzimajte stvari zdravo za gotovo, svi moraju da se kaže da su voljeni, a ponekad male stvari kao što čini malo napora na vašeg partnera rođendan, a ne samo grabi poklon na putu kući s posla, može napraviti veliku razliku.

5. Nemojte se previše zauzet da budemo zajedno

Jedan partner ode na posao rano ujutro, još jedan partner vrati kasno u noć. Vikendom, jedan od radi kupovine, a drugi ima veze neki posao kod kuće. Prije nego što vi to znate, možete postati toliko zauzeti da si sretan ako prođe vaš partner na ulaznim vratima na izlasku. U ovoj prometnoj svijet u kojem živimo, moramo napraviti vremena jedno za drugo. Zadržavamo neko vrijeme samo za vas dvoje: to može biti izlazak svake sedmice, road izlete s vremena na vrijeme ili samo pazite što radite zanimljiv, zabavan i uzbudljive stvari zajedno. Pratite ovaj odnos savjete kako bi vaš odnos jači i sretniji.

load...

6. Prestani da promeni jedni druge

Prihvaćanje jedan drugi za koji oboje zaista je sve dio učenja da žive jedni sa drugima. Svi mi imamo mane, tako da prihvati svoju i prihvati vašeg partnera; to je ono što čini i ko si. Blago vaše razlike!

7. Ne boj se na kompromis

Dvije osobe koje žive zajedno nikada neće pristati na sve. Ako se to desi, tu je vjerojatno nešto nije u redu! Li oboje moraju biti spremni na kompromis ili, ako nije, uskoro ćete se rastanemo. Dakle, učenje na kompromis je od vitalnog značaja za održavanje zdrave i sretne veze.

Kao godine prolaze, vaš odnos će ići od snage do snage, ako pratite ispravan odnos savjete i zapamtite da nikada ne uzeti vaš partner zdravo za gotovo.

Kada ste u nedoumici o tome kako tretira svog partnera, zapitajte se ovo pitanje: "Da li sam učinio da kada smo se prvi put sreli?", Odgovor na ovo pitanje će vam reći da li treba da se to sada radi.

Slobodno podijelite svoj sretan ljubavi savjete i odnos savjet u komentar ispod teksta.

load...