Preporuke o odnosima

Savet za vezu: greške u vezi odnosa kako bi se izbjegle

Savet za vezu: greške u vezi odnosa kako bi se izbjegle

Kada ste prošlost početnoj fazi zabavljanje uđete u 'odnos' fazi. U fazi dating, da si još malo oprezni jedna od druge, i dalje testira jedni drugima malo, tako da su bili oprezni, ali u fazi odnosa, osećate više na jednostavnost, tako da se opustite i pustite još malo i ovo je kada može biti neke uobičajene greške. Svaka veza će imati uspone i svoje padove, ali će vam pomoći da se izbegne neke od padova, ovdje su neke od zamki koje mnogi parovi spadaju u:

1. Falling u rutinu

Kada parovi su zajedno već dugo vremena to je lako pasti u istu rutinu dana u dan. Na prvi, koji ima rutinu prija i to osjeća ugodno, ali nakon nekog vremena može postati običan dosadan. Da bi se izbjegla rutina postaje kolotečinu, ne prestaju isprobavanju novih stvari. Izlaze na mjesta na kojima ste nikada nije bilo prije i ne prestaju zabavljanje.

2. Pokušavam da promenite partnera

Jedan od klasičnih odnosa greške koje ljudi čine je da oni misle da mogu promijeniti osobu. Svako ko je u vezi mora da nauči da ugrozi malo, ali ako pokušate prisiliti osobu da promeni ko su, onda će početi da ga preziru i početi da se osjećaju da ih ne vole za ono što su su; samo ono što mislite da ih možete napraviti.

load...

3. Uzimajući vaš partner zdravo za gotovo

To je lako uraditi, posebno u dugoj vezi: ti si tako ugodno jedni s drugima da ste zaboravili da neka vaš partner to znam. Pokušajte zapamtiti sve lijepo i vrste stvari koje ste koristili učiniti jedni za druge, kao što je jednostavno rekao 'volim te' ili donoseći kući mali poklon. Samo zato što ste bili zajedno neko vrijeme, ne znači da te male geste su ništa manje važna.

4. Ne govorimo o novcu

Pitanje broj jedan citiran u slučaju razvoda je sporova oko novca. Važno je biti u mogućnosti kako bi razgovarali novac iskreno i otvoreno i nemaju novca tajni. Čak i ako mislite da ste ljubazni držeći problem novac od svojih partnera, tako da ne morate brinuti o tome, neće vam se zahvalim za to na duge staze.

5. Pod pretpostavkom da je vaš partner može čitati vaše misli

To je čudan slika razmišljati o par koji su tako blizu da čitaju misli jedno drugome, ali to zapravo ne dogodi, zar ne? Komunikacija je ključ u vezi i ako ne reći svom partneru ono što brine ili uznemirava vas, kako će oni ikada znati?

load...

6. Čuvanje tajni

Ne morate reći nekom drugom svaki, manje mala stvar što se događa u vašem životu, ali kada ste u skladu nešto važno od vašeg partnera, znate da je to važno, jer se osjećate krivicu zbog toga. Iskrenost je najbolja politika, kao tajne imaju ružnu naviku da izlazi na kraj, a onda, oni povrijediti još više.

7. Puštanje u romantiku

Samo zato što ste bili zajedno neko vrijeme ne znači da treba da prestane da bude romantičan. U redu, tako da ne volim-bolesnu decu više, ali to ne znači da ne možete samo podsjetiti vašeg partnera da ih i dalje volim. Realnost je da su odnosi ne samo da rade sami od sebe; im je potrebno malo truda, tako potrajati neko vrijeme i učiniti nešto romantično za vašeg partnera večeras.

8. Neka emocionalna afera

Možda mislite da je afera bez fizičkog kontakta bi lakše oprostiti, nego aferu s njim, ali bi bilo pogrešno. No afera je lako doći preko, ali, verovatno, casual susret bez dubokih osećanja je lakše oprostiti (za neke ljude), nego duboka emocionalna afera. Ako imate problema u vašem odnosu, ne biti u iskušenju da traže rame nekoga suprotnog pola za plakanje, oni mogu iskoristiti; daleko bolje da se o tome sa svojim partnerom i vidjeti ako možete prvo riješiti stvari.

Ponekad odnosa treba raditi i često taj posao je težak posao, ali ništa u životu da ima bilo kakvu stvarnu vrijednost vrijedi raditi.

Nadam se da vam je ovaj odnos savjet koristan.

Ono što drugi odnos greške treba da smo svi izbjeći? Slobodno podijelite vašu vezu savjeta u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...