Preporuke o odnosima

Savjet za vezu za žene od muškaraca

Savjet za vezu za žene od muškaraca

Kada djevojka treba malo savjeta o muškarcima, gdje se ona obično okrenuti? Ostale djevojke, naravno, ali onda, to je pomalo kao da pitate svog lekara da popravi svoj automobil. Vaš lekar može dobro znaju puno o automobilima i biti više nego u mogućnosti da vam dati neke dobre savjete, ali zar ne bi bilo lakše da razgovara sa mehaničar? Sinulo nam je da, ako želimo neki odnos savjete o tome kako žena treba da se bave ljudi, onda bi trebalo pitati nekoliko ljudi, a to su deset savjeta koji su nam dali:

1. Muškarci mogu biti samo dobri prijatelji

Zaboravite sve drugo što ste čuli. Sasvim je moguće da čovjek bude samo prijatelji sa devojkom. U stvari, čovjek može biti najbolji drugari sa članom suprotnog spola i to još uvijek može biti čisto platonski prijateljstvo, tako da ne vozim sebe lud, svaki put tvoj tip razgovara sa drugom devojkom.

2. Keep it simple

Muškarci žele jednostavan i jasan odnos. No um igre, bez manipulacije i ne očekuju da muškarac čita misli. Ravno naprijed komunikacija je ono što tip hoće: dogovor o tome kako brzo vezi kreće i pravac u kojem se kreće, a ako se nešto ne sviđa, pobrinite se da mu kažem o tome ne očekujući od njega da čita misli.

load...

3. Ne pretvaraj se da ima stvari koje ti ne

Još jedan odnos savjet za žene od muškaraca - ne pretvaraju da ima nešto kad stvarno ne znam. Momak bi radije voleo da ste rekli da ne vole nogomet, nego sjedite u tišini kroz igru ​​pretvarajući se da radite. Nema ničeg lošeg u tome da različite interese, to je dio onoga što čini odnos zabavan i, ako se pretvarati da kao nešto što zaista ne, on samo ide da se osjećaju krivim, kad sazna da je napravio sjedite kroz njega.

4. Muškarci žele predanost

To je mit da su muškarci plaše predanosti. Oni mogu brinuti o odgovornosti braka i djece, i oni će ne žele da se posvete da dok ne budu spremni, ali oni vrednuju predanost i vjernost daleko više nego što možete da zamislite.

5. Čovjek nije work in progress da se završavaju

Sljedeći odnos savjet za žene od muškaraca - ne pokušavajte da promenite čovjeka. Muškarci žele da budu cijenjena zbog ko su oni, a ne za ono što mislite da možete ih pretvoriti u. Tretiranje čovjeka kao projekt za kućne ljubimce i pokušava da promeni mu se samo da oseti neadekvatne i nepriznati i, na kraju, okrenuti ga od vas.

load...

6. Nisu svi muškarci su isti

Još jedan odnos savjet za žene od muškaraca - ne smatraju da su svi muškarci isti. Jedna stvar koja stvarno frustrira čovjek je rečeno da se bojite da bude ponovo boli. Samo zato što je svoj zadnji dečko bio je najniži od niskih, ne znači da će vaš trenutni čovjek biti isti. Muškarci nisu svi isti, pa napišite prtljagu gdje pripada, u prošlosti.

7. Muškarci potrebna njihova 'čovjek trenutke'

Boys potrebno noći svoje dječake 'out. Nema ništa za ljubomoru u vezi i ništa ne događa. Muškarci samo trebaju svoje muške vezivanja trenutaka, a kada se vrate kući, oni će te voljeti još više, jer oni rade je da oni koje ste propustili.

8. Muškarci vole žene s identitetom i mišljenje

Muškarci vole da ih želi i čak biti potreban, ali ne i sve vrijeme! Oni vole kada njihovi partneri imaju svoj identitet, mišljenja, težnje i snove, i oni vole ženu koja može da stane na svoje noge na njegovoj strani.

9. Muškarci vole biti cijenjen i oni love pohvale

Još jedan odnos savjet za žene od muškaraca - pobrinite se da pokazati neke zahvalnost na svoj čovjek. Muškarci mrze se istrošile i izabrali na ali oni vole biti cijenjen. Pošten mišljenje, čak i negativan, neće biti dobro primljena, ako je iskrena, ali konstantna nit branje će samo izgubiti svoju snagu nakon nekog vremena, pogotovo ako se ne daju pohvale, gdje je zbog pohvale.

10. Komunikacija, o svemu je važno

Momci su ništa dobro u čitanju suptilne znakove, tako dobar i jednostavan komunikacija je ključ za uspješan odnos. Nemojte se bojati da razgovaraju sa svojim partnerom ono što je dobro za vas i ono što nije. Samo budi nježan i konstruktivan i on će slušati, jer je on zaista želim da bude prava stvar za vas.

Da li imate neki drugi odnos savjet za žene? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...