Preporuke o odnosima

Šta čovek čini atraktivnim? 10 savjeta iz perspektive žene

Šta čovek čini atraktivnim? 10 savjeta iz perspektive žene

Ono što čini čovjeka atraktivan za vas? Da li je to novac i dobar izgled? Pa, prema većini istraživanja, ove dvije stvari ni ne karakteristika u prvih deset većine žena i to je, u stvari, stvari koje muškarci rade, bez razmišljanja, koje ih čine zaista atraktivno. Dakle, ovdje je ono što smo otkrili da većina žena kažu da privlači kod muškarca, prema vlastitim ankete:

1. Strast za životom

Žene žele muškarca koji ima strast za životom. Biti da je za sport, posao ili njegov hobi, šta je djevojka sigurno ne želi, međutim, je čovjek koji je upravo probudi, ode na posao, a onda se opet samo ponoviti istu stvar! Strast za životom. Sada, to je definitivno atraktivan u čovjeka!

2. Ono što čini čovjeka atraktivan? ljubaznost

Bilo da je to čovjek koji se brine za starijeg rođaka, ili čovjek koji pokazuje dobrotu potpunim strancima; žene vole muškarca koji je ljubazan. Neke devojke kažu da je to stvarno privlačan, kada je njihov čovjek pusti svoje mačo strane na sliku za trenutak, i pokazuje Kinder, osjetljiviji strani njegovoj prirodi.

load...

3. Inteligencija

Inteligencija u muškarca je također vrlo atraktivna mogućnost. To ne znači da ne će imati magisterij, ali da je potrebno zdrav interes za stvari koje se oko njega i da je on uvijek žele da nauče nešto novo.

4. Smisao za humor

Ovaj je na listi skoro svake devojke poželjnih osobina kod muškarca. Sposobnost nasmijati ljude i da ne uzimaju sebi previše ozbiljno je prkosno privlačan u muškarca. Uostalom, ako ne možete zabaviti s mladićem, onda u čemu je poenta u tome što je oko njega?

load...

5. Generosity

Još jedan kvalitet koji čini muškarci atraktivan je velikodušnost. Sebičnost i pohlepa nije lepo vidjeti u bilo koga i velikodušnost ide ruku pod ruku sa ljubaznost, u osjetljivim čovjek. Čovjek koji je velikodušan sa svog vremena, ljubavi, vrste riječi, savjet ili novac je čovjek koji će vjerovatno biti golman.

6. Porodični čovjek

Kada čovjek provodi vreme sa svojom porodicom, to pokazuje da je svjestan svoje odgovornosti i da on uzima te odgovornosti ozbiljno. Niko ne želi dječak mumija je ipak, ali bi se trebao, barem se, pokazujući svoje roditelje i njegova porodica poštovanje.

7. Ono što čini čovjeka atraktivan? Osjećaj romantike

Žene također kažu da žele malo romantike u čovjeka. Čovjek koji zna kako da romantiku Žena, koja razumije da je mali znakovi ljubavi, brige i ljubavi su jednako važni, kao veliki, velika gesta i romantična iznenađenja.

8. Ne boje pokazati naklonost u javnosti

Muškarci koji se ne boje pokazati svoje emocije i ljubavi na javnom su obično jači i sigurniji vrste ljudi. Ova vrsta privlačan čovjek je jedan, koji će se čekanje ruke neočekivano ili dati vam poljubac u obraz, samo zato što je on osjeća kao da.

9. Jak čovjek

Koliko god djevojke vole vrsti i osjetljive čovjek, to je i dalje privlačna kad nema povremeno stavio nogu dole. Nije dominantno tip nasilnik momak ipak, ali onaj koji zna svoj um, je odgovoran (odgovor-mogućnosti), odlučan i jak, i da će govoriti ili čin, kada je to potrebno.

10. Pozornosti

Čovjek, koji sluša, ne obraća pažnju i ne uzima Žena zdravo za gotovo ono što većina žena želi. Onaj koji će biti tu kad je potrebna i puna neočekivanih lijepo iznenađenja. Sigurno nije čovjek koji očekuje Žena da mu bude sluga, a ko govori samo za nju, kada želi nešto.

Ono što čini čovjeka atraktivan? Da li imate neke druge misli?

load...