Preporuke o odnosima

Šta čovek čini privlačnim za ženu? 10 stvari

Šta čovek čini privlačnim za ženu? 10 stvari

To je uobičajena gripe među ljudima koje je uvijek isti tip momaka koji se devojka: bogat, visok, crn i zgodan. Razgovaraju sa ženama, iako i oni će skoro uvijek se ne slažu. Izgled je na listama mnoge ženske atraktivnih osobina, ali ono što čini dobrog izgleda znatno varira od djevojka na djevojka. I novca, ne pojavljuje se kao visok kao što možda mislite, ako uopšte, na većini lista djevojkom, pa hajde da pogledamo deset stvari koje djevojke kažu da zaista privući ih na čovjeka:

1. Romantika nije stvar prošlosti 

Osjećaj romantike je velika stvar za većinu žena. Oni žele da se swept off noge od strane princa i žele da budu tretirani kao dama. Dakle, momci ne dozvolite nikome da vam kažem drugačije, cvijeće, čokolade i ljubavne pesme nisu stvar prošlosti!

2. Biti velikodušan s onim što imaš je atraktivna

Dok novac ne može biti velika stvar, što je velikodušna s onim što imaš je. Ne radi se samo o kupovini poklona za djevojku, iako, budući ljubazan i velikodušan prema drugima je također važan osobina koja žene vole vidjeti u muškarca.

load...

3. Sjajan smisao za humor

Ono što čini čovjeka atraktivan ženi? Humor. Ako Muškarac može napraviti djevojka smeh, onda je na pola puta! A smisao za humor se pojavljuje na skoro svakoj listi djevojke. To čini sve drugo izgleda da ode i, čak i ako je tip zabrlja, smijeh će učiniti da izgleda manje važno.

4. Dodir klase i pad sofisticiranosti

Većina djevojke ne žele snob, ali oni cijeniti malo sofisticiranosti ponekad. Momak ne treba da bude poznavalac vina, na primjer, ali on bi trebao barem znati da obaranje bocu piva i onda podrigivanje, u bahate restoran, nije prava stvar.

5. Samopouzdanje i neke donošenje odluka

Čovjek sa samopouzdanje će vam pomoći staviti ženu u njenoj jednostavnosti. Šta djevojke svakako ne želimo da je tip koji je tako nervozan, da ne bi se čak reći boo na gusku, a koji će ostaviti sve odlučivanja do nekog drugog.

load...

6. Dobro njegovan muškarac (Zaboravite istrošene traperice, stare patike i rast strnih tri dana...)

A djevojka želi da bude ponosan što je s njom čovjek, tako jednostavan grooming je važno previše. Dotrajalosti traperice, stare patike i rast strnih tri dana može biti ugodno, ali oni neće pomoći Muškarac privući Žena.

7. Strast je vruće! Besciljna meandriranja kroz život nije!

Žene ne privlači da momci koji krivuda kroz život besciljno žele malo strasti i neke osude. To bi mogao biti strast za rad, za hobi ili za sportski tim, ali, hajde! Oni moraju da brinu o nečemu.

8. Spremnost da uče i pogon za poboljšanje

Još jedna od važnih točaka na ono što čini čovjeka atraktivan da je žena njegova spremnost da uče. Mogli smo krenuli ovom trenutku, inteligencija, ali onda to bi bilo obmanjujuće, jer to nemaju mozak astrofizičar što je bitno, to je spremnost da uče. Imati pogon za poboljšanje i da uče nove stvari, je vrlo atraktivna osobina kod muškarca.

9. Muškarci koji vole djecu

To je naučna činjenica da žene privlače muškarci koji imaju afiniteta sa djecom. To ne mora nužno značiti čoveka koji želi da ima svoju porodicu sutra, ali čovjek koji se može odnositi na djecu čini da se žali na njegovanje strani žena.

10. Izgled (ali su u oku posmatrača)

Izgled učiniti važno, ali ne i visok, crn zgodan tip. Izgled da žene privlači može nevjerojatno varirati. Neke djevojke vole ćelavog čovjeka, dok drugi poput debljine, teče kosu. Neke devojke imaju apsolutnu averziju prema dlake na licu, dok drugi vole brade. Izgleda je ovdje na našoj listi, ali ono što djevojke privlači, stvarno, je u oku posmatrača.

Ono što čini čovjeka atraktivan ženi? Slobodno podijelite svoje mišljenje.

load...