Preporuke o odnosima

Šta da donese momka za njegov rođendan? 10 saveta i ideja

Šta da donese momka za njegov rođendan? 10 saveta i ideja

OK, idemo opet! Šta da ga za rođendan ovaj put ?! Nema sumnje da, kada je riječ o odabiru poklona, ​​momci su uvijek teže, nego djevojčice kupiti za. Nije bitno da li je to tvoj otac, tvoj brat ili tvoj dečko, to je još uvijek težak zadatak. Nema jednostavnog odgovora na ovu dilemu, jer su svi momci su različiti, pa evo izbor poklona koje Muškarac možda željeli:

1. Šta kupiti čovjeka za svoj rođendan? Kupi mu iskustvo

Postoji mnoštvo kompanija sada nudi poklon bonovi za iskustva, kao što su vrući zrak balonom, helikopter leti, rafting i druge slične muževno zabavama. Oni nisu toliko skupo kao što možda mislite, pazi na internetu, i on može dogovoriti kada želi da ode, tako da nema potrebe sebe ništa organizirati.

2. Dajte mu nešto manje energičan iskustvo!

Nisu svi iskustava koje možete kupiti bonove za su prilagođene potrebama adrenalinska narkoman. Ako tip kojeg kupujete bi radije više staložen dan, onda možete dobiti stvari poput muškarca spa dan, gurmanski blagovaona ili degustaciju vina iskustvo.

load...

3. Izbor A uvoznih piva

Druga ideja o tome da bi Muškarac za njegov rođendan je sofisticirani izbor uvoznih piva. Nisu svi muškarci su pivo čudovišta, ali mnogi rade uživaju u tipple. Možete kupiti neke zaista zanimljivih setova pivo poklon koji sadrže izbor neobičnih, uvezenog piva, neke slane grickalice da ide s njima i često objašnjenje kako i gdje različite piva su napravljeni.

4. Kutija skup grafičkih romana

Vi ćete biti iznenađeni na koliko ljudi su bili ili želite da i dalje bili u stripove. Tako drugu ideju o tome kako da iznenadite muškarac ili šta da dobije momak za svoj rođendan je - kupi mu kutiju skup grafičkih romana. Oni nisu o tome da ode lokalnoj prodavnici stripova i pregledavati s štreberi, ali ako ih kupiti u neke grafičke novele radnju, nego to su knjige, a ne stripove!

5. Magazin pretplate

Evo još jedan savjet o tome šta da se Muškarac za rođendan, koje možete prilagoditi upravo čovjek u pitanju, časopis pretplate. Možete odabrati objavljivanje da stane momak i obično možete odabrati dužinu pretplate; jedne godine, šest mjeseci ili tri mjeseca, koje odgovaraju vašem budžetu.

load...

6. Video kamera sunčane naočale

Još jedna zabavna ideja za veliki poklon za gospodina Gadget u vašem životu je: kako bi bilo da par sunčane naočale sa ugrađenom kamerom? Sada možete dobiti sunčane naočale koje imaju potpuno operativan video kamera ugrađena u okvire. Nisam sasvim siguran o upotrebnu za to, ali to će ga zadržati zauzet!

7. Personalizovani šolja

Ako ste još uvijek nisu sigurni o tome da bi Muškarac za rođendan - možete samo ići za klasičnu ideju - da ga personaliziranu šolja. Možete dobiti skoro sve personalizovan sada i šolja je uvijek siguran i jeftin poklon. To samo pokazuje malo više truda i misli, nego kupuju nešto ravno iz radnje police i to će značiti više ga; on će uvijek misliti na tebe svaki put pije jutarnju kafu.

8. Romantičnu večeru za dvoje (ali ne i za vas!)

To je ne brainer ako je to za tvoj dečko ili suprug, ali kako bi za drugi tip u tvom životu? Možda tvoja majka i otac nije bio na večeru na neko vreme, pa rezervacije stola za oboje u restoranu za rođendan, i da ih oboje poslasticu.

9. Hrane korpi

Kupiti otežavaju prepun puna njegova omiljena jela i pića. Možete ih kupiti za sve različite ukuse sa sekcijama sireva, vina, piva, grickalice i prilično mnogo o svemu što ne pada na pamet.

10. Sportski poklon košara

Ako je tip kupujete poklon za je ljubitelj sporta, a onda saznati koje je njegov omiljeni tim je i provjerite na njihovoj web stranici. Možete kupiti poklon setove ili korpe za većinu timova i različite vrste sportova, a on će vam se dopalo.

Poklon ideje za dečka rođendan ili za tvoj tata ili brat rođendan su prilično bezbroj, samo koristiti svoju maštu i imajte na umu svoje preferencije.

Šta da se momci za svoj rođendan? Da li imate neke druge savjete i ideje? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...