Preporuke o odnosima

Stvari koje ne biste trebali tražiti u vezi

Stvari koje ne biste trebali tražiti u vezi

Postoje neke stvari koje imaju svako pravo da očekujemo u vezi, a vi ne bi trebalo tražiti. Stvari kao što su poštovanje, poštenje i ostati vjerni, ne bi trebalo da je potrebno u kojem su izložena. Neki ljudi, međutim, ide preko vrha sa onim što oni očekuju od svojih partnera i očekuju previše. Oni koriste fraze poput 'bi ovo ili ono, ako me stvarno volio' da primora svojim partnerima u rade stvari koje zapravo ne želim. Kad se to počne da se dogodi, odnos je postao manipulativno i jednostrana. Ne morate biti zao osoba da traži stvari koje stvarno ne treba, možda se to radi čak i bez realizacije. Pobrinite se da vaš partner ne kaže da, kada želi reći ne, i čitati te 9 stvari koje je nepravedno tražiti u vezi.

1. Pitaj ga da ne vidi svoju porodicu

To nije neobično za muškarce da imaju odnos ljubavi i mržnje sa svojom porodicom, i možda se ne sviđa neki od članova njegove porodice previše. To ne znači da možete biti taj koji će odlučiti da li ili ne on vidi svoju porodicu. Dokle god ste svaki dan ne troše sa svojom porodicom, međutim mislite o njima, ne bi trebalo staviti prepreke na putu njegovog ponekad biti s njima.

2. Pitaj ga da laže za tebe

Kako god divno webs ste zanese da se i sami od odlaska na posao ili razgovor sa prijateljem da ne želim da razgovaram s; to stvarno nije fer da se vaš partner uključeni u prevaru. Čudno malo laž može samo biti u redu, ali previše, i on će zaboraviti ono što je trebalo da kaže i pad ste u pravu u to!

load...

3. Pitaj ga da prestane biti muškarac

Nemojte očekivati ​​vaš čovjek da prestane da bude čovjek. On će htjeti ponekad gledati utakmicu, popiti nekoliko piva, a ponekad i on će napraviti nered previše. Dajte mu malo prostora u kući da uradi svoj čovjek stvari i ne očekujem od njega da postane savršen primjer pripitomljene čovjeka preko noći. Uzmite njegove misli u obzir prilikom uređenja doma previše. Ženskog Pink cvjetnih posvuda može biti po vašem ukusu, ali oni ne mogu biti njegova.

4. Pitaj ga da ti kupi stvari kad on ne može priuštiti

Mnogi ljudi su kreteni za žensku šarm i, ako se dovoljno potrudimo, verovatno će proširiti svoju prekoračenja da ti kupim taj novi dizajner torbu znate nešto poslije. Zapamtite, ipak, uz veliku moć ide i velika odgovornost! Ne pitajte ga da se desiti da previše finansijski samo zato što znam da hoće.

5. Pitaj ga da odustane od svoje prijatelje

Ljudima treba njihova drugari, baš kao što vam je potrebno svojim bliskim prijateljima, pa ne pitajte ga da se odrekne svog vremena sa momcima. To je sasvim prirodno, u zdravom vezu, za oboje imati prijatelje izvan odnosa. Ona pomaže zaustaviti odnos postane ustajao i dosadno.

load...

6. Pitaj ga da nemaju prijateljicama

Ne dozvolite da vam ljubomoran niz preuzme odnosa; moguće je da muškarac ima prijateljice i ne bude ništa nedostojno događa. Ako nastavite pritiska ga da ne razgovara sa drugim ženama, on će vjerojatno i dalje razgovarati s njima i samo ti ne pričam o tome. Bilo bi daleko bolje da ste bili u mogućnosti da mu verujem više i imaju sve na otvorenom.

7. Pitaj ga da voli sve što radite

Ne možete očekivati ​​da imaju 100% kompatibilnost u vezi, tako da ne očekujem od njega da ima sve iste stvari koje rade. Ne morate učiniti apsolutno sve zajedno, tako da ga ne tražiti da se pridruže svojim aranžiranju cvijeća razred ako on to ne želim! Ti idi i radi svoj aranžiranju cvijeća i pusti ga da ostane u i gledati njegov omiljeni sportska igra.

8. Pitaj ga da te tretiraju drugačije kako ga liječiti

Zdravih odnosa su sve o uzajamnom poštovanju, tako da ne možete tretirati vaš partner loše i očekujem od njega da prema tebi savršeno. Ako izgubite živce i viče na njega, onda možete očekivati ​​da će učiniti isto za vas. Ili, drugim riječima, da li do vašeg partnera kao što bi da ga učine tebi!

9. Reci mu da promeni

Nikad ne ulaziti u vezu misleći da ćete moći promijeniti vaš partner, jer ćete uspjeti. U najboljem slučaju, ako pitate vaš partner promeniti ko je on, on će staviti na čin da vam ugodi. Ispod, ipak, on će i dalje biti ista osoba i da su ga zamolili da promeni će na kraju dovesti do njegovog nezadovoljstva.

Blago svoju ljubav i ostati sretan!

load...