Preporuke o odnosima

Znaci da trošite svoje dragocjeno vreme na njega

Znaci da trošite svoje dragocjeno vreme na njega

Svi smo bili u vezi u kojoj smo samo nisam siguran da li to ide nikuda. Mi gledamo na naše prijatelje i njihove veze, i da smo sigurno rade nešto loše.

Zašto nismo sretan kao njima? Zašto nam nisu sigurni o tome naš odnos?

Morate zapitati nekoliko pitanja. Da li vaš muškarac učiniti ako se osjećate malo loše o vama? Da li ljubav Muškarac sa nekoliko sumnjivog alkohola koji se nadate će se promijeniti, ali znam da je on zapravo nikada neće? Da se nađete izgovore za njega stalno, govori svojoj porodici i prijateljima da je on samo ima loš dan.

load...

To su samo nekoliko znakova da ste vjerojatno datiraju pogrešnog tipa. Hajde da pogledamo neke više.

On jednostavno ne slušam

Tako da je proveo sve zadnji ga je podsjetio da ćeš da sve dan danas i da će morati kuhati obrok kada ste ti i tvoja mama vrati kući iz kupovine.

Naravno, vi se vratite kući potpuno gladi i spreman za jelo divan obrok.

Samo je zaboravio da slušati i je van igra golf sa momcima.

I on je sada upravo vratio kući potpuno gladi i spreman za jelo divan obrok.

On je mnogo pije

Izlasci i pije sa svojim dečkom u petak uveče je kikotanje. Možete se malo pripita, imaju nekoliko ukradenih poljubaca u uglu bara, i otići kući i dobiti malo nestašan ispod plahte. Ujutro dolazi i sve što želim je da laze oko kuće cijeli dan u naručju svog ljubavnika ispijam svoj mamurluk.

load...

Osim da vjeruje u kosi psa i želi da pije. Ste razlog što ne postoji ništa loše u tome. Nedjelja dođe, ti si bolje, i on ukazuje na to da ste oboje NIP u pub za sitnim piva. Na kraju krajeva, vi ste oboje sa posla. U redu, zašto ne?

Ponedjeljak ujutro dolazi okolo i da je vrijeme da glavu u rad. Ali tvoj muškarac ne ide na posao; on nema posao, sjećaš se? Umjesto toga, on je otišao u pub za još nekoliko "drsko one".

On čini da se osećate Bad o vama

Vaš muškarac je trebalo da bude jedan jedini osoba koja čini da se osjećate dobro o vama. Kada se čini kao mislili da je svijet srušiti oko vas, tvoj dečko je jedna osoba koja je trebalo da te razveselim.

On bi trebalo da ti kažem da si samo veliki bez obzira na neko kaže. Trebao bi vam reći da izgledaju sjajno večeras, bez obzira osjećaš duboko neprivlačna.

Ako umjesto toga on te stalno spušta i oštećenja vaše samopoštovanje, morate uzeti ovo kao znak da je on vjerojatno nije vrijedan vašeg vremena.

On je siromašan Communicator

Želite imati racionalnu raspravu o vašim problemima, ali onog trenutka kad ništa rekao samo je flips; on ide uza zid i počne viče i vrišti. U osnovi, on je emocionalno nezreo i ne može putovati kao odrastao. Ako je ovo mu je, vaš odnos je na kraju će kljun jednom za svagda.

On nema Drive

Ako vaš dečko misli da postaje do nivoa 100 na Halo je znak ambicije, vi u osnovi dating gubitnik. Da si na krije ništa.

Treba nam momci koji imaju pogon i ambicija; moramo muškarci koji imaju težnje i žele da se bolje.

Čovjek koji provodi cijele dane igrajući video igrice, jedu junk i zapravo čeka nogomet igra za početak je tip koji vjerojatno se neće promijeniti bez obzira na to koliko se trudio. Disk je urođena, ne možete naučiti ga. Pustite ga.

On podriva Your Dreams

Svima nam je potrebno snove. Snovi daju nam nadu i čine nas vjeruju u bolju budućnost. Bez snova, šta bi bilo smisla ni pokušavao? Koja bi bila svrha u čak žive?

Ako vaš muškarac je tip koji sipa hladna voda na svoje snove i govori vam da ostanete uzemljeni jer život neće biti bolje, alarm treba zvoni u glavi. Ono što vam je potrebno i zaslužuju iz veze podršku i ohrabrenje. Potreban vam je čovjek koji će stati iza vas i podijeliti svoje snove.

On voli komplimente drugim ženama

Da, znate konobarica je vruće, a barista je svaku vrstu ljudi. Ali, da li tvoj dečko ima da bi ti govorim ove stvari? No, on ne.

On i dalje druži sa svojom bivšom

To je potpuno u redu da ostane na govoreći odnosima sa svojom bivšom. Na kraju krajeva, zadnja stvar na svijetu potrebno je više animozitet, gorčina i zlu krv.

Ali, ako ste saznali da je vaš dečko još uvijek visi sa svojim bivšim iza leđa, šanse su da ste vjerojatno gubite dragocjeno vrijeme na njega.

Momak druženje sa svojom bivšom je crvena zastava. Momak druženje s njegovom bivšom i ne govori je alarm zvuk govori da se, do đavola, od tamo.

On ne učiniti ako se osjećate Wanted

Vam predlažemo odlazak na romantičnu večeru, a on samo grokće. On ne razumije zašto trebate potrošiti toliko novca kada je mogao samo zagrijati malo supe za vas oboje.

Predlažeš nazivajući ga prije spavanja da kažem laku noć, ali on kaže da mu je tekst umjesto.

Možete predlažem da za vikend zajedno, ali mu je potrebno da ostanu ažurirana sa fudbalskim tako ne mogu da idem. To je play-off, ne može promašiti.

Ako ovo zvuči poznato, možete ga kao znak da on nije zapravo sve koji su počinili na taj odnos. Zvuči kao da je mogao bez sve muke.

Vi ste već razbijena u nekoliko navrata

Ako već razbijena nekoliko puta, jer on ne počini, samo da se vratimo zajedno svaki put, jer on je obećao da može promijeniti, treba da znate do sada da je on zvuči kao pokvarena ploča. Mislim na ove velike citat: "To se zove raskid jer je slomljena."

load...