Saveti za dating

10 celebs nećete verovati da su nekad bili voljeni par

10 celebs nećete verovati da su nekad bili voljeni par

Svi smo griješili u dating svijetu. Osvrćući se na svoju prošlost, postoji vjerojatno nekoliko momaka i gals tamo koji su napustili ste grebanje glavu.

"Ja sam bio pijan?" - pitate. "Da li sam stvarno idem tamo, ili sam pobrkao moju prošlost sa tuđe?"

"Da li sam ja stvarno tako očajni ?!"

A tu su i uvijek tih grešaka za koje nema drugih riječi osim Oh. Moje. Dobrote.

Ali dating katastrofe nisu ništa novo, a dobra stvar je da možete ići dalje sa svojim životom i zaboraviti sve o njima. Sa jednostavnim klikom na Facebook-u, oni izbrisani, otišao zauvijek!

load...

Ali ponekad se stvari tako dobro da možete osvrnuti i reći, "Dečko, da li sam ljubav neke sjajne ljude!"

I da ne zaboravimo put od koje hottie za nekoliko tjedana koji ste mislili da je izlaz iz svoje lige.

U proslave dobivanja stvari naopako, tako da sve čudno, i dobivanje stvari povremeno super, hajde da pogledamo 10 celebs nećete verovati jednom bili volio se par.

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Sada se čini kao da Angelina Jolie i Brad Pitt su zajedno zauvijek, ali oni samo okupili 2005. Godine, nakon što je Jolie već usvojila troje djece. Pre "Brangelina" postala stvar, Angela je dating Bad Santa zvijezda Billy Bob Thornton.

load...

U stvari, par je od samo za samo dva mjeseca prije nego što su se vjenčali u Vegasu u 2000. Iako su se razveli gotovo točno tri godine kasnije, u maju 2003. Godine, par je učinio usvojiti dijete zajedno i nosila krv jedni drugima u bočicama oko vrata. Slatko.

Kada sam pitao mog muža da učini isto, rekao je on broj Hmph.

Michael Jackson i Lisa Marie Presley

Za neke od naših čitatelja, Michael Jackson je i uvijek će biti Kralj popa. Poznat po osamdesete hitovima kao što su Billie Jean i Beat It, on je bio najbolja plesačica u gradu koji je izmislio Moonwalk i oduševio publiku širom svijeta. Uzmi korak unazad, Minaj.

Drugima koji su premladi za pamćenje, Jackson je vjerojatno najpoznatiji za umiranje pod kontroverznim okolnostima uoči svog povratka turneje.

Ali ono što mogu ili ne znaju je da je u toku vrhuncu svoje moći, najpoznatiji Jackson Five jednom od Elvis Presley kćer Lisa Marie. On je prvi put sreo nju 1974. Godine, oženio se 1994. Godine, a čak je napisao pjesmu o njoj se zove You Are Not Alone.

Katy Perry i Russell Brand

Ovih dana, to je teško povjerovati da zakleti neženja i galamdžija Brit Russell Brand jednom u braku bilo koga, a kamoli živahne američke pjevačica Katy Perry.

Njihova udvaranje nije dugo trajalo prije nego Russell se spustio na jedno koleno i predložio, a stvarni brak je trajao još manje. Uvek izgledalo kao brak, koji je osuđen na propast od samog početka; Na kraju krajeva, Brand je uvijek bio više poznat po svojim seksualnim podvizima od bilo čega drugog, dok je Katy jednom poljubio djevojku i dopalo. Da li su ova dva stvarno stvoren za brak? Vjerovatno ne.

Tom Cruise i Cher

Teško je danas vjeruju da je 69-godišnji Cher jednom od Toma Cruisea. Ali kada se uzme u obzir da je Cruise je zapravo pedeset i dva već je razlika u godinama ne izgleda sjajno.

Cher, koja kaže da je odbio napredak Marlon Brando i Elvis Presley, tvrdi da je Cruise je jedan od njenih prvih pet bivših ljubavnika.

"Imao sam samo najveći ljubavnici ikad", hvalio je ona. "Nije dugu listu, samo dobar popis."

Cruise i Cher od osamdesetih godina, prije njegove karijere razvio krila.

Pamela Anderson i Michael Jackson

Jackson se vratio, ovaj put sa bivšim Baywatch zvijezda i plastične operacije veteran, Pamela Andeson.

Jackson i Anderson su glasine da su se od 2008. Godine, a ne predugo prije nego što Michael je prerane smrti. Izvori tvrde da je par bio vrlo čudan par koji je "udario ga u potpunoj tajnosti."

Nismo sigurni zašto Jackson nije hteo da pokaže svijetu da je seks bivši Playboy poklopac zvijezda Anderson, ali svaki na svoje.

Frank Sinatra & Mia Farrow

Ono što je možda najviše iznenadilo o hunky starih plavih očiju i dainty Mia Farrow udaje manje da su imali razlika u godinama od tri desetljeća, i još da je bilo potrebno otkačene komičar Woody Allen da ih razbiti.

U redu, možda Allen bio ni na koji način odgovoran za par se razvodi, ali kada Sinatra je bio van slike, Farrow dobio kači na filmski režiser i imao nekoliko djecu s njim.

Kada se uporede fotografije Frank i Woody, to je teško znati o čemu razmišlja Mia. Da ona samo to uradila svoj put.

Kiefer Sutherland & Julia Roberts

Ovih dana, Kiefer Sutherland je u svijetu poznat u ulozi CTU terenski agent Jack Bauer u hit američke krimi drama 24. Ali prije 24, Sutherland je smanjena na uzimanje uloge u niskobudžetnim filmovima koje niko ikada gledao, kao što su je mučno Freeway.

U stvari, njegov jedini pravi pravo na slavu je da je došao u roku inča udaje Pretty Woman zvijezda Julia Roberts u 1991. On je bio prilično Prevareni na oltaru kada Roberts prekinula njihov angažman nakon više od godinu dana. Čak je i svadbena torta bila spremna!

Nicholas Cage i Lisa Marie Presley

Nakon što joj je kratko aferu sa Michael Jackson koji je rezultirao u njemu pisati pjesmu o njoj niste sami, Lisa Marie Presley na kraju bio tako sam da je trčala u zagrljaj akcionog heroja Nicholas Cage.

Bračni par dobio sri u augustu 2002. Godine, ali do novembra Cage brzo podnijela papire za razvod. Kažu da je ljubav prolazna u Hollywoodu.

Ryan Gosling i Sandra Bullock

Davne 2002. Godine, kada Ryan Gosling je i dalje u velikoj mjeri nepoznat svima, osim njegove porodice, on je od superstar glumica Sandra Bullock. Odnos isparila nakon samo nekoliko mjeseci, ali Gosling nastavlja da se osvrnemo nježno, rekavši da je "dva najveća devojke svih vremena. Nisam sreo nikoga ko bi im vrh. "

Moby i Natalie Portman

Bilo je vrijeme kada je cijeli svijet mislio da je Moby je gej.

Ali onda je otišao i od Natalie Portman, svakako jedan od najpopularnijih žena na planeti.

Odnos nije dugo trajala, sa Moby priznajući da je "me meta mnogo štreber gnjeva."

Naravno, to nije bio samo štreberi koji su bili ljubomorni na Moby. Bilo je svaki živi muškarci.

load...