Saveti za dating

10 dating faux pas vam je apsolutno potrebno izbjeći

10 dating faux pas vam je apsolutno potrebno izbjeći

Svi su što je učinila barem jednom. To zastrašujuće trenutak kada vilicu padne, tvoje lice se Scarlet, i shvatite da ste upravo ispustio zabavljanje faux pas za cijeli život! Ne dozvolite da se ponovo desi, pročitajte ovih deset zabavljanje grešaka koje treba izbjeći po svaku cijenu, a onda neće biti želeći tlo će se otvoriti i progutati te, nikad više.

1. Ne spominjite bilo koji od sočne detalje o svojim bivšim

Pa šta ako tvoj bivši je divan, ljubazan i velikodušan... I to je prava tragedija da se nije išlo. Momak sada sedeo preko puta zaista ne želi čuti o tome, tako drži da je jedan za sebe!

2. Previše pričaš, a ne dovoljno za slušanje

Uspori, udahni, pauzirati i slušati! Ne dozvolite da vam uzbuđenje vas preuzme, jer ima stvari koje želi da govori o previše.

load...

3. Nemojte se njegovo ime nije u redu!

Ti stvarno neće dati dobar dojam, ako ne možete dobiti njegovo ime u pravu, ili još gore, ti si zaboravio u potpunosti. Budite oprezni jer postaje neko ime pogrešno je prilično jednostavno za napraviti, ali neće zaboraviti da si to uradio.

4. Eating ukusan luk-bijeli luk jelo unaprijed 

Vjerojatno ste proveli velik vrijeme sa svojom obitelji i uživala taj divni bijeli luk jelo koje vaša baka kuhana, ali ako planirate ići na sastanak iste večeri, a ako želite ostaviti dobar dojam i želite da vaš datum udobno sjediti kroz večer s vama, a onda izbjeći jesti tako jake arome kao bijeli luk ili svježi luk; u suprotnom datum možda ćete predstaviti uz izvinjenje i traži se kroz vrata da dišu malo svježeg zraka.

5. Po ispovedajući svoj besmrtnu Volim te jednostavno ne mogu ga uplašimo

Ljubav na prvi pogled bi bilo divno, to nije ni nemoguće, ali je vjerojatno još nije spremna da to čujem. Čak i ako ste stvarno u Muškarac u prvih nekoliko datuma, ne poteći iz vašeg osjećaje prerano, ili ćete ga uplašiti glupi.

load...

6. Previše informacija

Vaš nedavni nastup trovanja hranom može biti iskustvo koje nećete zaboraviti, ali i sve jezive detalje, nije tema za večeru. Nemojte se previše lično prerano, posebno kada je u pitanju bilo medicinski.

7. Ne napiti!

Ako ne želite da se probudi na strašno realizacije da ste napravili masivan boo-boo, onda gledaj koliko morate piti. Alkohol je odličan za opuštanje vas i čini se osjećate ugodnije, ali isto tako može dovesti do neke strašne zabavljanje faux pas.

8. Talking ili slanje poruka na telefonu ispred nosa

Spusti ga, stavi ga ili još bolje ga isključite! Trebalo bi da se koncentriše na datum, a ne na ažuriranju Facebook ili slanje tekstova, inače će biti veoma dosadno gledam to radite.

9. Odaberite svoju hranu mudro

Sisa se pramenovi špageta ili srkanje supu će biti previše neprijatno, pa je odabrao iz izbornika pažljivo. Grešaka sa hranom je najlakše napraviti, pa izabrati mudro i jesti pažljivo. Nemoj da te otišao sa jajetom na licu, ili umaku od rajčice niz bradu!

10. Nemoj ga ostaviti nagađanje

Ako ti se sviđa, a želite da ga vidim, a onda mu reći ili, u najmanju ruku, dati neke naznake. Nisu svi momci su samouvjerenost i bilo bi stvarno šteta propustiti, samo zato što on misli da ne želite da ga vidim.

Koje druge zabavljanje faux pas mi svi treba izbjegavati? Slobodno podijeliti svoje Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

load...