Saveti za dating

10 dobrih pitanja da pitate svog dečka

10 dobrih pitanja da pitate svog dečka

Kada ste s novim momkom, to je samo prirodno da želite saznati što više možete o njemu. Ono što ne želite da uradite je, međutim, pretvoriti datum u ništa više nego niz pitanja. Na način da se više od jednog čovjeka je da mu postavim nekoliko pitanja koja će vam zaista dati neke naznake o njegovu pravu ličnost. Nemojte ga postavljati pitanja koja on može odgovoriti s jednom riječju, pitajte ga pitanja na koja će trebati objašnjenje i malo misli. Evo deset pitanja pitati svog dečka koji će reći puno o vrsti momak je zaista njegovo.

1. Ako voliš da se družim kada niste sa mnom?

Možete reći puno o čovjeku od strane društva drži i gdje je visi, tako da je ovo pitanje može reći puno više nego samo ono što su mu omiljeno boravište. Ako on visi u najtežim bar u gradu, igra bilijar, onda će vam reći jednu stvar, ako on provodi većinu svog slobodnog vremena u lokalnoj biblioteci, koja će vam reći još nešto o njemu.

2. Da li žive?

Ovo je još jedna od dobrih pitanja pitati svog dečka. Ako razmišljate da bi ovo mogao biti dugoročni odnos, a zatim provjera kako misli o bi djeca to bio dobar potez. Njegov odgovor ne samo da će vam reći da li je možda zainteresovani da svoje dece, ona će vam dati uvid u tip muškarca je on. Ako on voli što je za oko djecu onda je on najverovatnije vrsta i strpljiva osoba, a neko ko može pustiti i imaju neke nevine zabave.

load...

3. Da li volite kuhanje?

Pa, ako će se ovo trajni aranžman treba da znate da li će dobiti doručak u krevet! Pored očigledne praktične koristi od kao momak koji može kuhati, to također govori da on nema staromodan hang-ups o čiji je posao da uradi za kuhanje. Ako on kuha, onda je vjerovatno i prilično dobar u uzimajući u svoj dio druge poslove u domaćinstvu kao dobro.

4. Koja je vaša ideja savršenog sastanak?

Jedan od velikih pitanja koja treba postaviti vaš dečko je: "Koja je vaša ideja savršenog sastanak?" Pitaj ga ovo pitanje i ćete saznati da li je romantična ili ne, i da li ili ne imate iste interese. Ako on misli da je savršen romantičan datum gleda krupne divljači u sportski bar, i ne možete stajati sportski na sve, možda kao i saznati o tome prije nego kasnije.

5. Šta mislite čini savršenu devojku?

Vi ćete morati da ga gurnuo u ovom jednom, jer ako on ima bilo kakve šarm na sve, on će samo reći "Vi". Nakon što ste dobili prošlosti koji malo zaliha odgovor, iako, možda saznati više o tome što on očekuje od odnosa. Da li on u potrazi za ljubavi ili samo malo kompanija kad je besposlen?

load...

6. Ako ste dobili na lutriji, šta bi trošili novac na?

Da li bi on to sve duva na Bugatti Veyron, ili bi to podijeliti među njegove porodice i dati u dobrotvorne svrhe? Ovo pitanje može stvarno pokazati što tip muškarca je i dati vam dobar uvid u njegov pravi karakter. To će vam reći da on ima velikodušan prirode i ako je on tip koji bi zadržati noge na zemlji i plan za budućnost.

7. Koja je najgora navika imate?

Ako kaže da ih nema, onda znate da sigurno ima jednu lošu naviku, a da ne govori istinu. Ako je teška pijem i on puši, i ne možete stajati ni možda, kao i saznati odmah. S druge strane, ako on kaže "pada za lijepe žene kao što si ti", možete ili uzeti to kao kompliment, ili znak da on misli da je pomalo ženskaroš.

8. Ako misliš da će biti u dvadeset godina?

Ovo je još jedan od velikih pitanja pitajte svog dečka. Da li ovaj momak ima planove, ili je sadržaj da nastavi Lutanje baš kao što je danas? Da li on želi da spasi svijet ili da njegov milijune, vozi, ambicija i strast su važan kvalitet imati. Ovo je dobro pitanje koje se postavlja tako da možete saznati ako njegove ambicije za budućnost su kompatibilni sa vašim.

9. Koji su vaši roditelji?

Jedan od dobrih pitanja koja treba postaviti tvoj dečko je ono što su njegovi roditelji slično. Niko ne može birati svoje roditelje, ali ono što čovjek misli o svom mama i tata mogu biti pokazatelj da li ili ne on je obiteljski tip momka. Takođe će vam dati priliku da saznaju nešto više o njegovoj prošlosti i odakle je došao.

10. Šta ljubav znači za vas?

Ovo je prilično duboko pitanje, a to bi trebalo izazvati malo misli s njegove strane. Nadamo se da će biti čovjek koji razumije šta je ljubav i njeguje to. Ako on daje razuman i iskren odgovor na ovo pitanje je da vam mogu reći mnogo o vašem dečku.

load...