Saveti za dating

10 dobrih pitanja da pitate tipa na prvi sastanak da ga upoznate

10 dobrih pitanja da pitate tipa na prvi sastanak da ga upoznate

Uzbudljiva kao prvi su datumi, oni također mogu biti ozbiljno nerava. Što je još gore, oni također mogu vas ispuni sa puno brige i anksioznosti jer ste zabrinuti da možda ne sviđaš.

Ili - užas užasa - da bi mogao naći ste dosadni.

Više nego išta drugo, a prvi sastanak daje priliku da upoznaju osobu više u dubinu. To je prilika da se sazna da li je neko bi mogao ljubav dugoročno, ili da li dva su nespojive. Kao takav, važno je da vas pitati prava pitanja.

load...

Dakle, hajde da pogledamo na 10 dobrih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku da ga znam.

Koji je bio najveći utjecaj u tvom životu?

Svi su se pod uticajem nekoga, a često smo zbir naših uticaja. Na primjer, bio sam masovno pod utjecajem JK Rowling, kada sam bio malo mlađi. Ona je bila spisateljica koja me je inspirisala da počne pisanje.

I zato ko smo su pod uticajem ide dug put da bi se utvrdilo kako smo kao osoba, to pitanje može vam dati veći uvid u motivacije i ambicije muškarca. Kakav god odgovor on daje, zamoli ga da ti objasnim. Na primjer, ako kaže da ga je određeni sportaš inspiriran, to možda neće biti, jer on želi da bude sportista. Umjesto toga, to može biti zbog toga što je sportaš je osoba koja zna što je potrebno za uspjeh.

load...

Jesi li blizu svojoj porodici?

Ovo je još jedna od dobrih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku. Ako ste porodica orijentisan, verovatno je od suštinske važnosti da vaš partner je, previše. Saznati da li je blizu njegove porodice ili da li je on jedva govori da ih. To vam može pomoći da donese odluku o tome da li ste vas dvoje kompatibilni.

Kakav je bio tvoj dan?

To bi moglo izgledati kao jedan od najvažnijih svakodnevnih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku. Na kraju krajeva, to je samo nešto što ljudi pitaju kad ne znam šta drugo da kažem, zar ne?

Ali to je zapravo jako pronicljiv pitanje koje vam daje trag o tome da li vaš datum je pozitivna osoba ili negativan osoba.

Ako je vaš datum se žali da su imali mizeran dana i ne mogu vidjeti stvari poboljšanje, to vam odmah govori da je njihov način razmišljanja je negativan. A to bi moglo utjecati na to kako se osjećate o njima.

Koji su vaši Pet Peeves?

Svi mi imamo ljubimca Peeves. Ne mogu da podnesem kad čovjek ostavlja WC dasku, i mrzim ljude koji polako hodaju u supermarketu!

Pronalaženje ljubimaca Peeves svoj prvi sastanak je daje uvid u svoju sviđa i ne sviđa. I to vam daje priliku da saznaju da li ili ne nešto što je stvarno ne voli je nešto što stvarno želite.

Pričaj mi o svojim prijateljima?

Ovo je još jedan od vrlo dobrih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku. Svaka ptica svome jatu leti. Znači, ako želite da bolje razumiju svoj prvi sastanak i njegove vrijednosti, to je dobra ideja da saznate šta njegovi prijatelji su kao.

Osim toga, ako vi ste da počnete redovito viđamo, od vas će se vidjeti više od njihovih prijatelja. Upoznajte malo o njima rano pomaže.

Koja je tvoja Fav način da provedete subotu?

To je ključno pitanje. Ako ste udario ga, vi ćete uvijek završiti provodite subotu zajedno. Kao takav, on je nekako važno da je njegov najbolji način trošenja subotu je sličan tvoje.

Ako on kaže da on voli ništa više nego provesti subotu momcima na nogomet, prije odlaska na pub i kucanje nazad nekoliko piva, to se vjerojatno neće biti odgovor želiš.

Ako, međutim, njegov odgovor je nešto što žele da čuju, to znači da vi možete nastaviti pritiskom ispred.

Ono što je vaš najveći životni cilj?

Jedan od velikih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku je o svom životu ciljeve, oni su važni. Ako imate jedan i vaš partner ima, to je bitno da se poklapaju. Na kraju krajeva, ako želite da se presele u Silikonskoj dolini da otvori biznis dok je on želi da živi kao gladan umjetnik u Londonu, stvari vjerojatno neće raditi u periodu od vas dvoje.

Njegov životni cilj je dobar uvid u njegov karakter i temperament. Ako on nema životni cilj, to bi moglo ukazuju na to da je on pomalo bespredmetnim i ne znam šta on želi od života još. Za neke, ovo bi mogao biti dogovor prekidač na prvom sastanku, ali to je ključ za saznati prije nego kasnije ono što su njegovi glavni planove. Ako su slične tvoje, to ukazuje možete imati zajedničku budućnost.

Šta više voliš učiniti u svoje slobodno vrijeme?

Prije svega, ovo pitanje će Vam pomoći da saznate da li je ili nije on čak ima i slobodnog vremena. Neki ljudi, na primjer, su radoholičari koji doslovno nemaju vremena za ništa drugo.

Ali sazna kako čovjek koristi svoje slobodno vrijeme je važno. Naći ćete svoje sklonosti i strasti, i da li oni vole da ostanete produktivni dalje od posla - ili su radije se opustite i imaju lijeni dana.

What Makes You Laugh?

Ovo je još jedan od važnih pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku.

Koliko je važno je smisao za humor? Veoma važno. Ako ne možete da se smejem na iste stvari, to će biti teško napraviti odnos iz ovoga.

To možda zvuči površno, ali razigranost je ključni faktor u zdrav odnos. Ako vam udaraca od zadirkivanja i flert, dok je on voli WC humor, to može biti teško za dvije do slagali na duge staze.

Pitaj ga koji su njegovi omiljeni komičara su, i šta komedija voli da gleda.

Da li više volite čitati ili igra?

Ovo pitanje je samo stvarno vredi pitaju da li si u bilo. Ako ste, to je dobra ideja da saznate da li je vaš prvi sastanak - ako im se izbor - radije da proširi svoju bazu znanja čitajući knjigu, ili da li je on radije da iskoristi svoj mozak vlast na drugačiji način igrajući video igrice.

Koje su vaše ideje od pitanja koja treba postaviti Muškarac na prvom sastanku?

load...