Saveti za dating

10 grešaka u flertovanju koje verovatno pravite

10 grešaka u flertovanju koje verovatno pravite

Flert je zabava, flertovanje radova, ali flert može ići vrlo pogrešno! Bilo da je to nekome ili nekoga ste upravo upoznali, ništa dobija poruku preko na momka koji ste zainteresovani prilično brzo kao flerta radi, ali kao i svako ko je ispustio flerta clanger prije će znati, kada krene naopako, može ići vrlo, sramotno loše. Čak i ako mislite da ste usavršili umjetnost flertovanja, trebalo bi da i dalje pročitate ovaj članak, jer, evo, navodimo od deset flertuje greške koje ste vjerojatno odluka i ne znam ni to.

1. Upoznavanje preblizu za udobnost

Je prava umjetnost flertovanja je zavesti momka, da ga ne uguši! Nemojte se previše blizu, prerano, a ne pojavljuju se kao da se drže na njega goli život. Momci kao svoj lični prostor i vole da misle da su pod kontrolom, tako izazivati ​​njega, zadirkivala ga je i flert, ali ne biti previše nametljiv s njim, ili će da mu je privukao neki stalker.

2. Držite ga suptilno dame, suptilne

Ne idi na to kao slon u staklarskoj radnji; Flertovanje najbolje radi kada je suptilan. Možete staviti momka kada napravite svoj flert previše očigledno, tako da ne pokušavaju tako teško i ne ide u more. A svjetlo ruku na rame će učiniti trik, ne morate imati svoju ruku visoko na njegovu bedrima da mu poruku. Previše, a vi ćete uplaši mnogo momke.

load...

3. Jedan tip u jednom trenutku!

Iako smo, djevojke su prilično dobri u multitaskingu, naš sljedeći flertovanja savjet za djevojke je da se usredotočite svoje flertovanja na tip ste stvarno zainteresirani, i ne flertuje sa drugim momcima u sobi u isto vrijeme. Ako primeti da koketiraju s drugim muškarcima, onda tip koji ste stvarno zainteresovani će se povuku. Želiš da oseti posebnim i smatrate da ste ga izdvojio na pažnji.

4. Ne radi sve pričam

Neki ljudi se nervozni kada su flert i počnu da brbljam o o sebi toliko da se tip ne baš zna šta ga je snašlo. Možda ćete osjetiti uzbuđen i nervozan, ali moraš mu dati priliku da previše priča. Zaista je velika greška za tebe Hog razgovor, pa pitaj ga pitanja o sebi i dati mu šansu da vam odgovoriti.

5. Nikad ne flertuje kada ste imali jednu čašu vina previše

Nemojte se oslanjati na vino da vam dati hrabrosti da flertuje sa svojim lomiti, jer bi to moglo jako dobro dovesti do katastrofe. Jedno piće za opuštanje vam je u redu, ali ako idete preko vrha sa vinom, vi ćete ići preko vrha sa flert previše. Vi ne želite da se probudi sljedećeg jutra razmišljanje: 'OMG, Šta sam to uradio'

load...

6. Igranje igara

Muškarci imaju kratke strasti i još kraći raspon pažnje, pogotovo, ako oni misle da neko samo igra sa njima. Koketiranje s muškarcem, a onda, pretvarajući se da neće biti zainteresirani i igra teško dobiti sigurno neće ga zanimaju. Malo razigrane zadirkivanje je u redu, ali da ga ne ostavi utisak da si ništa drugo nego zafrkavati.

7. Govoreći o ex

Sada nije vrijeme da se oplakivanje o tome kako loše je tvoj život ili kako Šteta što tvoj bivši tretirani. Ovo je vrijeme za svjetlo srca šale i malo zabave! Ako počnete da pričate o svojim bivšim, on će misliti da su na odbijenu loptu i da će sigurno ga ne omiliti vas. Ostavite sve svoje nevolje u kući; to je za neki drugi put i drugo mesto.

8. Vd bespomoćno i glup

Reprodukcija glupo dami u nevolji je još jedna greška koju mnogo žene čine kada su flertovanje. Muškarci vole dolaze u pomoć dami u nevolji, ali oni ne žele da budu sa devojkom koja je potpuno pojma! Sasvim nezavisno od toga, on će vjerojatno vidjeti ravno kroz čin u svakom slučaju.

9. Davanje sve dalje odjednom

Ovdje je još jedan od korisnih flertovanja savjeta za djevojke - nemojte mu dati svoju punu životnu priču za deset minuta ili, želite li da bude malo misterije oko vas, tako da će se on želi da sazna više. Pokušavaš da ga namami sa malo poslastice informacija o vama koje će ostaviti ga pitaju i, nadamo se, njegova mašta podivljala!

10. Dolazeći na prejak

Kao što smo ranije spomenuli, suptilnost je ključ za flertovanje. To je sve o nagovještaj onoga što bi mogli doći, a ne 'u lice' seksualne unaprijed. Ako ste došli na previše jak, on je mogao dobiti potpuno pogrešan utisak o vrsti djevojka ste i možda uplašiti neke momke. Mogao bi se čak i reći svojim prijateljima i tako pokrenuti glasine i loše reputacije.

Koje su vaše najbolje flert savjeta za djevojke?

load...