Saveti za dating

10 ideja dobrih božićnih poklona za svog dečka

10 ideja dobrih božićnih poklona za svog dečka

T'is sezone biti veselo!

Ok, Božić je brzo približava (ne žele da vi ili bilo uplašim, ali to je doslovno samo nekoliko dana daleko), tako da ako imate bilo kakve darove još kupiti, sada je vrijeme da ih kupe.

Očigledno je da ste već kupili sve važne ljude u vašem životu poklon. Kupio si tvoja mama poklon, tvoj otac, tvoj dečko, najbolji prijatelj, vaš...

... Čekaj, šta? Nisi kupio tvoj dečko poklon još ?!

Ok, prije nego što smo ići u režim punom cvijetu napad panike, potrebno je da se smiri, opusti se, udahni duboko... A onda pročitajte naše 10 ideja za cool božićni poklon ideje za tvog dečka.

load...

Fallout 4

U slučaju da to nije znao, Fallout 4 je video igra za Xbox One.

A ono što sigurno niste znali je da je to upravo pušten na vrijeme za Božić. I zbog toga što ove utakmice imaju tendenciju da košta dosta novca, momci širom svijeta vjerojatno oslanjaju na svoje roditelje da ga kupi za njih za Božić.

Naravno, puno roditelja su protiv video igre, što je razlog zašto kupuje Fallout 4 za čovjeka u svom životu je sve na tebi.

Naravno, morate da stavi svoju želje za Božić protiv tvoje. Na kraju krajeva, ako ga kupite ovaj, vjerojatno nećete mnogo ga vidi dok je on završio razinu 21. Šta god to značilo.

load...

Ali u osnovi, dok se ti robovanje njime prelijete Turske i priprema klice, on će biti ubijanje zombija.

Boss Miris

Želimo da naši ljudi da miriše, a momci će priznati da uživaju lijepo sami miriše. To je samo da ponekad ne dobiju oko kupovine ugodnih mirisa. Oni bi radije provesti svoj teško zarađeni novac na video igre i nogomet košulje.

Boss Miris je novi miris za muškarce to je apsolutna bomba. Tako je dobro da se to bukvalno leti s polica od lansiranja septembra, a to je dizajniran za ukupno zavođenja. Kupi mu ovo i vaša uglađen čovjek će se miris đumbira, koža, voće i lavande. To će biti kao uzimanje James Bond se za obrok.

Belsazar Red

To je Božić, pa naravno tvoj dečko će htjeti nekoliko pića da uživa.

Ali umesto opet postaje mu još šest-paket piva, zašto ne bi malo kreativni i da ga nešto otmjeno i ukusnije?

Belsazar crvena je popularna opcija za Božić, jer je pretrpan sa svim vrstama svečane okusa i začina. Ali ima i dosta veliki duhovi tamo za vas da provjerite. Get tražim!

Ted Baker Wash Bag Poklon set

Vaš čovjek treba da izgleda dobro uređenih za rad i noćni izlazak, a želite ga da izgleda kao savršen džentlmen za Božić. Pa zašto ga ne tretira na Goody setu Ted Baker?

Ted Baker je tvoj dečko pokriven kada je u pitanju lične usluge. Uz ovaj poklon torba, on će mirisati dobro kao nikad. Uključeno je za kosu i tuširanje, a na ubacivanje sprej za tijelo.

Upozorenje: Ova torba bi mogao da ga neodoljivim preko praznika, tako da pazi na svoj rivala pokušava da pomiriši (tvoja mama u osnovi).

Sistem Beolab 14 Sound

Ako je vaš partner je zaista u njegovoj muzici, ovo lupanje ozvučenje iz Beolab može biti njegov broj 1 san prisutan.

Mi nećemo lagati: oko 3.800 $, ovaj zvučni sustav nije jeftin, ali ako ste spremni da prskanju gotovinu na ljubav svog života ovog Božića, jednostavno nećete pogriješiti s ekstravagantnim poklon koji vuče nema udaraca kada je u pitanju ispumpavanje zvukove. Izgleda dio i zvuči ulogu. Popeti na njega.

Call of Duty: Black Ops

Da, ovo je još jedna od onih video igara stvari. Ako vam ne smeta izgubiti dečka za nekoliko sati odjednom, kupuje mu ovo ratne igre koji će okončati sve ratne igre (barem mi mislimo da je rat igra) je put kojim treba ići.

Velika stvar je da dok je on ometen bjesnio loših momaka, možete biti pucanja na sa svojim indulgencije. Ćete osnovi imaju ostatak kuće za sebe!

A Beard Trimmer

Brade su svuda u 2017. Bukvalno ne mogu da hodaju kroz skučenom supermarket bez uzimajući brušenog po puno guste pramenove kose na licu.

Ako vaš ljubavnik ima bradu koja je malo van kontrole (divlje kao šuma tokom vjetrovitih sezone), možda ćete htjeti da razmišlja o ulaganju u bradu trimera.

Najbolji brada trimeri nisu preskupi, a obično se može podići za manje od 50 $. Oni dolaze s raznim postavkama dužine, titan lopatica, i Oodles vremena punjenja.

The Hangover (Bubamara Knjige za odrasle)

Bubamara je nedavno počela otpuštanja satirične knjige za odrasle koji se ruga svom originalnom oslobađanje od pomoći bubamare knjiga za djecu.

Dok je originalna serija pomogla djeca razumiju više o svijetu oko sebe, ovo parodical komplet knjiga je namijenjena odraslima koji samo žele da imaju kikot.

Ako je vaš dečko je neko ko pati sa egzistencijalnim mamurluk blues, kupuje mu ova knjiga će da ga se smeje kao deset godina. Pretrpan zabavan ilustracijama i velikim, masnim slovima, to je lako i zabavno za čitanje. Veliki čarapa punila!

The Big Bad Book Of Bill Murray

Ko ne voli Bill Murray ?!

Ovo je nedavno objavio neobičan knjiga je opisao kao "slavnu mentalno konac", i, iako ne postoji stvarni doprinos sebe veliki čovjek, to je odličan kompilacija njegovih najboljih radova, citate i odlomke iz njegovog života.

Bill Murray. Treba nam reći više?

Prijenosni zvučnik

Ako je zvučni sistem je malo izvan vašeg raspona cijena, ali i dalje želite da biste dobili svoju glazbu vole dečka nešto posebno za Božić, kako o prijenosni zvučnik?

Ovi prijenosni zvučnici su nevjerojatno svestran (ih može odvesti bilo gdje - sve što je potrebno je telefon koji povezuje), jeftin i stvarno super.

load...