Saveti za dating

10 isključenja za momke koje devojke ne znaju

10 isključenja za momke koje devojke ne znaju

1) govori o svojim ex. Jedna od najvećih stvari koje isključuje većina muškarca kad govorite o svojim bivšim ili, još gore, o vašem bivšima. Ostavi prošlost iza sebe i fokusirati se na sadašnji trenutak, kao i na ono što donosi budućnost, kao što je to i vi i vaš novi partner će biti sretan.

2) Too siromaha za ljubav. To je vrlo odbija stvar za dečke kad Žena siromaha za ljubavlju i vrstu "očajnički" jer je "u odnosu". Pokaži mu da si sretna osoba odmah i da ste sretni u svojoj kompaniji, kao i u njegovom društvu, onda će htjeti da ti dam svu ljubav na svijetu!

3) Ona je kao otvorena knjiga - nije tajna uopšte! Muškarci su privučeni misterije i kad ste okruženi neka vrsta "enigma", oni će uvek žele znati više (to se odnosi na početnoj fazi zabavljanja, kasnije možete dijeliti sve stvari). Nemoj mu reći svaki detalj o svom životu i zadržati neke stranice vaše knjige i dalje da bude otkriven, ponovo, posebno na početku veze. Vaš gospodin definitivno žele istražiti...

load...

4) Previše parfema. Često djevojke "pretjerati" sa parfemom. On ne treba da ti miris koji dolazi svoj put kad ste još 3 ulice dalje. Biti sofisticiraniji od toga, koristite parfem štedljivo. Nikad ne primjenjuju parfem više od jednom dnevno, ako želite da bude privlačan, a ako želite biti pravi dama. Vaš gospodin će cijeniti vaš trud kada znate pravu meru.

5) Predugo noktiju. To je zapravo vrlo težak posao da raste i brinuti o vrlo duge nokte, ali malo učiniti cure znaju da je ovo jedan od najvećih turn off za dečke. Ako vaš nokti su predugo i, što je još gore, ako je vaše nokte imati oštre krajeve, momak može biti odbijen od strane ovo na podsvesnom nivou. Moglo bi se čak i boli samo gledati na ovu vrstu noktiju. Muškarci vole prirodne, tako biti jednostavno, nikada ne rastu nokti predugo ako želite biti atraktivna za suprotnog pola.

6) Ona je "previše lako". Momci su osvajači na srce i kada ste "previše lako" može postati veliki isključiti. I nisam samo govori o "fizikalnost". Biti "previše lako" u raznim područjima nije za damu, ali nije ni dobro da se na teritoriju da je "previše teško dobiti". Pronađite ravnotežu, ali ne biti previše lako, neka vaš partner osvojiti vaše srce.

load...

7) Rude. Kada žena psovanje i nepristojan, ne gospodin će biti privučeni na ovu vrstu ponašanja. Naučiti da uvijek biti ljubazan i dobar prema svim ljudima, a vi ćete biti atraktivna za sve!

8) pušenje. Jedan od najvećih turn off kada dama je pušenje. Muškarci često se to ne sviđa, iako nikada neće reći. Napravite svestan izbor da vodi zdrav, pušenje-free Svakodnevica, ne samo da će privući suprotni spol, ali će pomoći da zadrži svoj osmeh biserno bijele.

9) Govoreći previše. Muškarci također imaju mnogo toga da dijele i da razgovaraju o, pa, molim vas, dati im priliku. Djevojke koji govore previše često nemaju drugi datum, jer pretjerane talkativeness je, definitivno, odbija! Dakle, držati ravnotežu u razgovoru. To je slično igra tenis - lopta ide na jednu osobu, a onda, na drugu, u isto način razgovora sa svojim gospodin, dajući mu priliku da podijele svoj um sa vama.

10) Previše šminke.

Muškarci vole ljepotu i cijeniti sve naše napore u tom području, ali kada ima previše temelj, bronzer ili rumenilo, to je vrlo uočljivo i to može postati veliki turn-off. Ja bih predložio da se prijave šminku ispred prozora gledajući u povećalom ogledalo, ovako ćete biti u mogućnosti da se stvori "umjetničko djelo" na licu da će vaš gospodin voljeti.

Nadam se da vam je bilo korisno. Molim vas, podijelite svoje misli na ono što, na vašem mišljenju, isključuje momci najviše i kako ga izbjeći?

load...