Saveti za dating

10 jedinstvenih i romantičnih poklona rođendana za nju

10 jedinstvenih i romantičnih poklona rođendana za nju

Kupnja rođendanski poklon za svoju devojku treba da bude mnogo više, nego u last minute napor na dan ranije. Morate staviti malo misli na to, da se pokaže da ti je stalo, ili ona će primijetiti da nisi; djevojke su dobri u takve stvari! Dakle, ako ste kratki na ideja ove godine, pročitajte ovih 10 romantične ideje dar koji će učiniti da ode da klecaju sa zahvalnošću i ljubavi:

1. Dijamanti su djevojke najbolji prijatelj

Nije jeftin poklon, možda, ali jedan ona će čuvati zauvijek. Kvalitete nakit će uvijek biti cijenjen od strane Žena, pogotovo ako ima dijamant to. Samo budite oprezni sa Diamond Rings iako, oni mogu biti pogrešno shvaćen, a vi ćete dobiti šok i imaju dosta nezgodno da objasniš, ako ona stavi ga na svoj vjenčani prsten prst!

2. Make up i preko noći komplet za nju

Ako niste popela zajednički život fazi, ali i dalje želite da pokažem neke obaveze, onda se preko noći kit je dobar način da se to pokazati. Napuniti koš sa svim osnovnim da je djevojka treba za noćenje, tako da ona može držati ga na mjestu i ne treba da donese putna torba, sljedeći put ona ostaje.

load...

3. Spread troškova sa datum mjesec dana poklon

Ako ste kratki na gotovinu, ali i dalje žele da ostave utisak, stavi malo misli u mjesta koja bi volela da idem u i čine svoj poklon vaučera za narednih dvanaest mjeseci. Svaki vaučer obećava da će je neko posebno svaki mjesec odvesti na sastanak za narednu godinu. To će pokazati kako misli i predanost, i dati vam vremena da se uštedjeti nešto novca za termin!

4. Recite svoju priču u memoriju spomenar

Make up spomenar i ispričati priču vašeg odnosa sa uspomene iz prošlosti. Kuponima karata, menije i slike, ako loviti okolo malo, vi ćete biti sigurni da ste pronašli dovoljno za ilustraciju vaše zajedničko putovanje zajedno.

5. Iznenadite nju kad dođe kući

Sve što ste planirali, ne možete pomoći, ali ugodila je došao ranije sa posla da bi posebnu večer pripremili za nju kod kuće. Imam sve spremno za nju: cvijeće, čokolade, sretan dekoracije rođendan i balone i naravno, čašu rashlađenog šampanjca i okupamo sve spremni i čekali kada uđe kroz vrata, ona će love it!

load...

6. Knjiga večere krstarenje

Večeru s razlikom i knjiga večeru na krstarenje brodom ili jahtom. Ima nešto posebno romantično blagovaonom na brodu i možete pronaći pakete za River Cruises, luka krstarenja ili off shore krstarenja u mnogim različitim lokacijama.

7. Ponovno svoj prvi datum

Većina ljudi spasiti ovaj za Valentinovo samo da bi da su svi drugi je imao istu ideju. Tukli gužve i to uradi za njen rođendan, umjesto i odvesti na romantično putovanje uspomena, ovo će biti divna i promišljen poklon za onog koga voliš.

8. Kupi joj haljinu

Muškarci obično zaziru od kupovine odjeće za djevojke, tako da se razlikuje i kupi joj rođendan haljinu. Dobijanje veličinu je lako, samo pogledajte u ormar i, ako vam je potrebna mala pomoć, dobiti savjet iz jedne od njenih prijatelja, oni će znati šta je i šta tvoja devojka će vam se svidjeti.

9. Knjiga je njegov i njen spa dan

Nema ništa reći da spa dan je samo za djevojke i mnogi banja sada nude pakete za parove. To je odličan način da se opustite zajedno i dijele neke kvalitetno vrijeme, i ona će se baš volim se ugađa s vama na njenoj strani.

10. Cvijeće i pesma

Cvijeće nisu baš originalni, ali uvijek sigurna. Neka bude malo više poseban tako što im isporučena do nje rada i uključuju ljubavnu pesmu sa njima previše, a ne samo predštampane kartica sa dosadnim poruku.

Da li imate neke druge jedinstvene i romantična rođendanski poklon ideje za nju na umu? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...