Saveti za dating

10 jedinstvenih, kreativnih i uzbudljivih ideja o datumima

10 jedinstvenih, kreativnih i uzbudljivih ideja o datumima

Svi smo zaslužili malo luksuza s vremena na vrijeme i što bolji način mogao biti pokazati koliko volite svog partnera od prskanja neke gotovine na sastanak iznenađenje. Mi ne govorimo će veliki u McDonalds ovdje! Evo nekih, jednom u životu, zaista posebne datume koji su napravljeni za pamćenje.

1. Helikopter vožnja

Uzmite u ptičje perspektive grada ili grada u kojem živite i uzeti nebo u privatnoj helikopter vožnju. Zapošljavanje helikopter, samo za sebe, je daleko od jeftin, ali to je svakako datum koji ćete oboje zapamtiti.

2. Unajmite privatnog dragocjenosti na koncertu

Ako romantične večeri uz malo kulture, mogao bi pokušati noć u operi, u svojim vrlo vlastiti privatni prostor. Dress ion svojim najboljim haljinu i dobiti svoj muškarac u smokingu i uzeti u ljepotu i sofisticiranost događaja zajedno.

load...

3. Go skijanje za vikend

Knjiga u ekskluzivno skijalište i zajedno pogodio padinama. Uvek ima snijega negdje u svijetu, tijekom cijele godine. Dakle, pakuj torbe, rezervirajte svoj let i uživajte romantičan vikend u planinama.

4. Share spa iskustvo

Luksuzni spa iskustvo nije jedino što će održati žena, muškarci mogu uživati ​​u njemu previše. Mnogi vrhu banja nude parove vikendom, tako da rezervacije sebe i uživajte u se ugađa s masaže, jacuzzi i privatni bazeni ili samo opuštanje, na kraju dana, zajedno u baru.

5. Vikend u Parizu

Pariz je romantiku glavni grad svijeta i ima nešto za svaki tip par za uživanje. Uzmite ručak na vrhu Eifel Tower, pogledajte u Mona Lisa u Louvreu, a zatim prošetati niz Champs Elysees, dok sunce zalazi nad Parizu. To je savršen romantičan odmor za dvoje.

load...

6. Hire a privatna jahta

Gdje god ima vode možete pronaći jahtu zaposliti. Uzmite veče krstarenje oko luke ili unajmiti jahtu za vikend. Možete zaposliti ih u potpunosti posadom i sa uključenim svu hranu i piće koje će biti potrebno za romantičnu večeru na valovima.

7. Ronjenje

Istražite Deep Blue Sea zajedno i otkrijte cijeli novi svijet ispod talasa. To je iskustvo za sebe, ali kada se dijeli s nekim koga volite, to je ekstra posebna avantura čuvati.

8. Otmeni

Rezervirajte stol u ekskluzivni restoran i uživati ​​u ukusu finije života. Ako zaista želite da gura čamac, tražiti Michelin restorana s tri zvjezdice u vašem području i čine ga zaista posebno zapošljavanjem limuzinu da vas pokupi i te odbacim na vratima. Možete biti trljanje ramena sa bogatih i slavnih, tako da će sigurno biti noć za pamćenje.

9. Najam privatnom otoku

Za pravi luksuz i mir, zašto ne iznajmite svoj otok za vikend? Trebat će vam prilično dubokim džepovima ipak, noć za dvoje na Necker Island, koji se nalazi u Virgin Islands, to će vas vratiti cool $ 58,000! Ali, to će sigurno biti nezaboravan.

10. Ići u kupovinu

Nije ideja svaki momak o romantičan odmor, ali odlazak u kupovinu na više bahate shopping destinacija će se upaliti oči većine kupoholičarke. Neka bude zaista poseban i rezervirajte vikend u Londonu, Parizu ili čak Dubai tada možete kupovati dok ti pad i provesti večer u u klasi restoran vrhu, a noć u hotelu sa pet zvjezdica.

Da li imate neke druge jedinstvene i uzbudljive ideje za razmetanje na?

load...