Saveti za dating

10 jedinstvenih načina za pronalaženje datuma (saveti za devojke)

10 jedinstvenih načina za pronalaženje datuma (saveti za devojke)

Ako ste bili jedan za neko vrijeme, ali to izgleda kao da je prošlo doba, onda je vrijeme da ste izašli u potrazi za datum! Nema ništa loše u tome što je sam, imajte na umu, tako da ne ide u lov, samo zato što misliš da moraš, ili svojim prijateljima stalno gura da to učinite. Ako ste sigurni da ste spremni, iako, i ti si malo van forme, a onda možda trebati pokazivači na kojoj pronaći svoj potencijal datum i kako da ga da te pitam nešto. Evo deset vrhu savjete o tome kako da je neuhvatljiv datuma.

1. Strike razgovor sa strancem

Prvi korak: počnu govoriti da momci! To možda zvuči malo jednostavan, ali možete se toliko vezan uz živce, jer znate da su u potrazi za datum, da zazire od razgovora sa bilo kim. Ne mislim da je svaki susret s muškarcem, kao potencijal za datum, mislim da je to mogućnost za izradu novog prijatelja. Gde god da ste, kavana, biblioteku ili stoji u redu u trgovini, pozdravi Muškarac, i započeti razgovor. Nikad se ne zna, u narednih čovjek vam pričaju da bi mogao biti vaš sljedeći sastanak.

2. Pridružite nekim klubovima

Singles klubovi nisu samo mesto za sastanak, kako o plesa, Plivački klub ili joge? Odabrati neki klubovi ili klase koje ste stvarno kategorije, a onda, kad ti Muškarac tamo, će se isključiti u velikoj početak sa zajedničkim interesom možete podijeliti.

load...

3. Potražite ga u supermarketu

Tržnom centru ili supermarketima zapravo velika mjesta za upoznati ljude, ako ste spremni da razgovara sa njima. Uz malo detektivskog rada, lako je uočiti samca previše po onome što imaju u svojim kupovinu. Momak koji ima pelene u svojoj korpi za kupovinu vjerojatno nije najbolji izbor, pa pogledajte za onog koji izgleda kao da kupuje hranu za jedan.

4. Hladnjak vode na poslu

Sigurno ne bi bio prva osoba da je pronašao ljubav u uredu, tako da držite oči otvorene u hladnjak vode previše. To je tako lako započeti razgovor sa nekim koga radite, čak i ako stvarno ne znam ih. To je također lako saznati šta je trač je oko njega, prije nego što se vratite i pokušajte i hladnije ponovo uhvatiti ga u vodu sutra.

5. Izaći na svoju ruku

Ako imate svoj omiljeni restoran ili kafić, onda ne postoji ništa zaustavljanja Izlaziš za obrok na svoju ruku. Samca večerati na miru, tako da možete ili čekati da on napravi prvi korak, ili napraviti prvi korak sami. Najgore što se može desiti je ti malo kompanije za šarama.

load...

6. Uzmi šetnje u parku

Uzmite redovne šetnje u parku u isto vrijeme svaki dan, a vi ćete uskoro početi primjetiti da ista lica su tu svaki dan. To neće biti dugo prije nego što su klima glavom jedno drugom, a onda rekao zdravo, a onda, sledeća stvar znate, od vas će se sjedi na klupi govori. Ako želite tajno oružje u parku, a zatim kupiti psa, jer vlasnici pasa samo vole razgovor međusobno. Ako niste ljubitelj pasa, ponuditi da hoda psa prijatelja za njih. Pas je jedan od najboljih leda prekidači da postoji.

7. Baci svoj house party

Imaju zabavu u svojoj kući i pozvati sve svoje prijatelje. Pobrinite se da ih zamolite da pozove neke od svojih prijatelja, pogotovo singl one! Kada je vaša stranka, možete prošetati do bilo koga i početi razgovor sa njima bez sramote na sve, i trebalo bi da se upoznaju sa svima koji su u pitanju vaše stranke.

8. Idite na umjetničkim galerijama i muzejima

Bilo da ste ljubitelj umjetnosti, ili ne, umjetničku galeriju ili muzej, je idealno mjesto za upoznati jedan momak i to je tako lako započeti razgovor. Sve što trebate učiniti jest kako neverovatno u spis je, ili čak i postaviti pitanje o tome, a onda dobiti priliku da flertuje malo. Ko zna, možda ćete zajedno šetaju ostatak izložbe i onda na kafu posle toga?

9. Probajte nešto ekstremno

Ako nikada niste pokušali, paraglajdingu, spuštanja ili bilo koju drugu vrstu akciji pakiran vrstu sporta, to je odličan način da zadovolji prihvatljive i vrlo sposoban mladi ljudi. Ne brinite da ste početnik, jer to nije problem. To neće biti dugo prije nego što neki galantan čovjek dolazi da vam pružiti ruku pomoći.

10. Volontiranje

Nema manjka dobrotvorne organizacije koje traže volontere i mogućnosti za obavljanje volonterskog rada, a oni dolaze u svim vrstama različitih oblika. Moglo bi biti pomaže da se obnovi spomenik kulture, čime se igralište za djecu, ili provesti nekoliko sati radi u dobrotvornoj radnji. To vam daje priliku da daju nešto zauzvrat, a to je i odlična prilika da ispuni istomišljenika samca previše.

load...