Saveti za dating

10 jezika govori da vam je dečko lagao

10 jezika govori da vam je dečko lagao

Da li ste ikada imali taj osjećaj da je vaš dečko laže, ali ne možeš baš staviti prst na zašto mislite da? To može biti zato što ste pokupili malo tell-tale znakova na njegovom jeziku tijelo koje daju lažov dalje. Čak i ako tvoj dečko misli da je on dobar lažov, i budimo iskreni, neki momci su, evo deset načina na koje možete reći, kroz njegovo govor tijela, da je vaš dečko vam govori Fibs.

1. Gledajte šta radi sa svojim jezikom

Neki lažovi ne može pomoći, ali lizati svoje usne prije nego što pusti sa ogromnim velika whopper laži. To je potpuno stvar podsvijesti, tako da neće biti svjestan da to radi, a on neće biti u mogućnosti da se zaustavi. Ako je on vrlo brzo oblizuje usne, ili drži njegov jezik kratak put iz usta, onda je svaku priliku da ste u vezi čuti laž.

2. Njegove oči su neizmirene

Sljedeći je jedan od vrlo čest govor tijela znakove laganja je nemogućnost osobe da te pogledam u lice. Ako je vaš dečko laže, onda mu se oči mogu listati od jedne na drugu stranu, ili on može treptati mnogo više nego što je uobičajeno. On će učiniti sve što može kako bi se izbegla gleda u oči, kao što on kaže je laž.

load...

3. Uzima dugo pauze između rečenica

Ako on ne može odgovoriti na jednostavno pitanje bez razmišljanja o njegov odgovor, a zatim ga je vjerojatno laže. On radi šta misli da može da se izvuče, a ono što on može učiniti da vjerujem.

4. Njegovo disanje može promijeniti

Razumijevanje govora tijela muškaraca nije uvijek lako, i znaci da je osoba laže da možete biti vrlo suptilan. Kada se neko laže, njihov puls i otkucaje srca povećanje i to može učiniti ih promijeniti način na koji se diše. Pazi za tvog dečka, kada se čini da je malo bez daha kada govori za vas, jer je to jedan od znakova da se on ne govori istinu na sve. To je ono što se događa svima nama kad smo anksiozni, nervozni, ili pokušavaju da sakriju nešto.

5. Touching njegovo lice

Ovdje je još jedan od zajedničkih tijela jezik znakova laganja: kad ljudi lažu, oni paze na svoje lice, usta i nos, čak i bez to ostvarivanja. To je instinktivno nervozna reakcija da se ne mogu kontrolirati. To je skoro kao da si podsvjesno govori da oni pokušavaju teško sakriti nešto, ili da oni žele da se sakrije od istine.

load...

6. Naglim pokretom glave

Neko ko je uhvaćen i treba da laže o tome će se često okreću glavu brzo prije nego što su pustili sa FIB. Ovo se obično događa odmah nakon što su ga pitali direktno pitanje da on stvarno ne želi da odgovori. On će pogledati dole, okretati glavu ili penis glavu na jednu stranu.

7. Ponavljajući iste stvari iznova i iznova

A lažov često vjeruju da, ako kaže nešto dovoljno često, ne samo da ćete verovati, ali tako da će on! On neće biti u mogućnosti da se zaustavi govoreći: "Ne, nisam, ja nikada ne bih, obećavam da ja to nisam uradio". Pored ponavljanja njegovog negiranja, iznova i iznova, on će i dalje pokušava da vas uvjeriti da on nikada ne bi lagao vas, o bilo čemu.

8. On će sakriti dlanovima

Još jedan od govora tijela znakova laganja je kada osoba krije dlanovima. Pazi šta radi sa svojim rukama, jer to može biti jasno darivanje. On će pokušati da sakrije dlanovima od vas stavljanjem ruke u džepove, ili stavljanje ruke licem prema dolje na stolu. Holding našim rukama, dlanovi gore, nekome je znak iskrenosti i otvorenosti, a on teško da će se to radi, ako on laže!

9. Njegov ton glasa će biti drugačiji

Jedan od očiglednih znakova laž je teren glasa osobe. Ako on laže, onda je vrlo vjerojatno da razgovaram s tobom na malo drugačiji način nego što je uobičajeno radi. On bi mogao povući se u sebe i vrlo malo reći, ili on može da se naljuti i počne viče. Koji god način on ide, primijetit ćete da je način na koji on govori da ti je suptilno razlikuje od kako je normalno razgovorima.

10. On će disati uzdah olakšanja ako misli da se izvukao

Kada završite ga pitam pitanja i vidite ga vidljivo opusti, to je definitivno znak da ste upravo okrenuo mrežu laži. Ramenima može opustiti, on može uzdišu s olakšanjem i on će vjerojatno biti previše dobar prema tebi. Siromašni duša, baš kad je mislio da je izvukao!

Da li imate druge savjete za razumijevanje govora tijela muškaraca? Koji drugi govor tijela znakove laganja znaš?

load...