Saveti za dating

10 korisnih saveta kako preboleti svoju prvu ljubav

10 korisnih saveta kako preboleti svoju prvu ljubav

Prvi pravi ljubav ničiji život će uvijek biti važan jedan i da smo uvijek sjećati. To je prvi put da se osjećate emocije za drugu osobu koji su toliko duboko... To je vesela, divan, pa čak i zastrašujuće iskustvo, sve u isto vrijeme. Ali, uz sve te divne nove osjećaje koje imate, to će sasvim sigurno završiti u svojoj prvoj iskustva slomljeno srce previše. Ako ste u jeku vaš prvi okus kakav je osjećaj na kraju veze, a zatim pročitajte deset naše savjete o tome kako da biste dobili više od svoje prve ljubavi ispod:

1. Ne zaboravite, da će biti drugi

Možda ne želite da to sada čuju i možda ste čuli i ranije, ali ćete ponovo voljeti. Do sada većina ljudi ne samo da imaju jednu ljubav u svom životu, tako da drži se, nova ljubav svog života može biti odmah iza ugla.

2. Postavite povjerenja u svoje prijatelje

Možda se osjećaj iznevjeriti ili smatrate da ste nikada neće biti u stanju da ponovo postavite povjerenje u drugu osobu, ali vrijeme će izliječiti i sada je dobar trenutak da se poveri prijatelja. Ne zaboravite da su i dalje tu za vas i nemojte ih isključiti; to je ono što prijatelji.

load...

3. Kako da biste dobili preko svoje prve ljubavi? Dozvolite sebi da plačem

Ne bocu i internalizuju stvari, neka ga i dozvolite sebi malo vremena žalosti. Nema ništa loše u plač, to je samo izlaz za svoje emocije. Ako sve to držati u, samo će potrebno više vremena za vas da počnete da se osjećaju bolje.

4. Držite se okupirana

Jedan od najvažnijih i korisne savjete o tome kako da biste dobili više od svoje prve ljubavi je - držati sebe zauzet. Potrebno je da tuguje i morate da plače, ali ne provode sve svoje vrijeme zaključan u svojoj sobi, razmišljajući o tužnim stvarima. Izlazi i zauzimaju svoje vrijeme, što prije to učinite, prije ćete se ponovo vratiti na svoje noge.

5. Vaša prva ljubav će postati prekrasan memorije

Još jedan savjet o tome kako da biste dobili više od svoje prve ljubavi je - uzeti stvari pozitivno. Ne mrzim šta se desilo, radujte se o dobrim vremenima umjesto. Tvoja prva ljubav je posebna, zato je jako boli kad je gotovo, ali vremenom, doći ćete do njegovati one uspomene svoje prve ljubavi, umesto da ih zaboravim.

load...

6. Priuštite prva ljubav iskustva kao lekcija

Čini se kao tešku lekciju u ovom trenutku, ali to je vrijedan onaj koji će biti od pomoći u budućnosti. Breakups su nesretan aspekt života koji mi jednostavno ne mogu izbjeći, a to je način života nas uči više o odnosima, ljubavi i povjerenja.

7. Analizirajte odnos

Ljubav nas čini slijepih i tuga nas čini čak Štitnik, tako uzeti malo vremena da razmislim o tome zašto je odnos pokvario, kao i prisjećajući nad svim dobrim vremenima. Također, ne zaboravite sumnje, argumente i sporova, a to će vam pomoći da dobijete split u bolju perspektivu.

8. To je stvarno nije kraj svijeta

To bi moglo osjetiti kao kraj svijeta, ali iskreno, nije! Pogledajte sve ostale stvari koje imate u vašem životu: vaša porodica, prijateljima i, najviše od svega budućnosti, ko zna šta to vrijedi za vas?

9. Get tvoj bivši iz svog života

Imaju dobar očistiti, to je vrijeme da se ponovo pokrenuti. Uklonite sve podsjetnici tvoje bivše iz kuće i ne ide checking out na internetu ono što je do sada. On je u prošlosti i da ga pustim je najbolja stvar koju možete učiniti.

10. Priuštite cijelu epizodu kao priliku

Uzmite ovom trenutku raspada kao priliku da se više svog života i učiniti neke stvari koje ste oduvijek željeli učiniti. To je vrijeme za vas sada, tako da iskoristite dok možete, uskoro ćete opet u ljubavi. Učiniti nešto što će učiniti ako se osjećate sigurni, lijepa i poželjna: dobiti novu frizuru, kupiti novu odjeću, pretplatite se na teretanu, početi pisati dnevnik... Ništa da se ti bolje...

Izbjegavajte misli da ćete nikada Love Again, vjerojatno ćete se zaljubiti ranije nego što misliš, samo ne dobiti gorak i dalje veruju u pravu ljubav...

Da li imate neke druge savjete za one koji idu kroz raskid? Kako da biste dobili preko svoje prve ljubavi? Molim vas, podijelite je u komentar ispod teksta.

load...