Saveti za dating

10 kreativnih i zabavnih ideja o drugom datumu

10 kreativnih i zabavnih ideja o drugom datumu

Bez obzira da li ste muškarac ili djevojka, teret na izboru, gdje ići na drugi datum će pasti na vas u nekom trenutku ili drugi.

Na kraju krajeva, oni su izabrali prvi dan, tako da je samo fer da birate praćenje, zar ne?

Ali, šta radiš, kada je prvi sastanak je bio toliko ludi super, a ti si nervozan da će vaš drugi sastanak biti blijedo u odnosu i da je vaš datum samo će se želite pokrenuti na kući ?!

load...

Moglo bi se pitati nekoliko prijatelja za savjet, a ti bi mogao samo držati pokušao i testirani formula izlaska na piće i razgovor.

Ili! Moglo bi se pogledati na našoj top 10 kreativan i zabavan drugi ideje!

E sad, zašto ne mislimo na to ranije ?!

1. Cook Večera kod kuće

Od prvog dana je tako glatko, možda već u obzir pozivajući datum oko u vaš dom za sljedeću sastaju-up.

Ali umesto da se drži film o kojoj niko ne sme da priča ili diše previše glasno u narednih 2 sata, zašto ne kuhati večeru?

Ako ste oboje DAB ruke u kuhinji, kuhanje je fantastičan način da se podstakne razgovor i da olakšaju bilo drugi sastanak živce. Osim toga, ako se kuhati s vinom ćete biti osvajanje sve oko sebe.

load...

2. Hit Theme Park

Još jedna zabavna drugi sastanak ideja je da se pogodi tematski park. Prvi datum je uvijek oko prolazi prvi test i što dobar utisak. Oboje ste kesu živaca, i kao takva nije uvijek lako opustiti i pustiti kosu.

Ali sada kada je s puta, zašto ne zabavimo drugi put u zabavni park? Pogodio branik vozila, a vi ćete se smejati vam glave u nema vremena.

3. Posjeta muzeju ili umjetničkoj galeriji Zajedno

Sljedeći jedan od velikih drugi sastanak ideja je da posjetite umjetničku galeriju ili muzej zajedno. To može biti posebno velika ako su oba strastveni ljubitelji umjetnosti. Posjet muzeju zajedno mogu pomoći da razgovor ide i pomoći će vam da upoznate jedni druge bolje.

4. Go Volontiranje

Volontiranje je stvarno zabavno datum ideje, a neki ljudi čak i dobrovoljno zajedno na njihovom prvom sastanku.

Ali, volontiranje je vjerojatno više odgovara drugi datum, jer daje par vam priliku da rade rame uz rame sa jednom drugom i chat ceo dan. Osim toga, vi ćete osjećati pozitivni i sretni znajući da si pomažeš zajednici, što će vam pomoći da se osjećate više pozitivnih o tome gdje se taj datum ide.

5. Watch The Sun Rise Zajedno

Još jedan od divne drugi sastanak ideja je gledati izlazak Sunca zajedno, a ovaj je za romantičare. Zamislite scenu: ste izabrali datum se u 03:00, a vozite se u planine. Imaš svu opremu, uključujući hranu i vodu, a ti ćeš smuđ sebe visoko iznad tla, tako da možete gledati sunce lagano oživljavaju ujutro.

Vidjet ćete neke sjajne boje, uključujući ne samo polako diže grede Sunca, ali i grad svjetla, a vi ćete osjetiti vezu međusobno, kao i kosmos i sve njene beskonačno slavu. Gledajući izlazak Sunca zajedno je odličan način da krivotvoriti intimnosti i stvoriti super uspomene.

6. Uživajte u muzici Zajedno

Ako ste oboje veliki ljubitelji živu muziku, koji je bolji način da provedete drugi sastanak nego na svirku?

Moglo bi se započeti dan jedu zajedno prije udara bar na piće. Onda, mogao bi napraviti svoj put do koncerta.

Bez obzira na vrstu muzike volite, bilo da je to jazz, pop, soul, funk, pa čak i heavy rock, uživajući u muziku koju oboje ljubav stvara osjećaj zajedništva.

7. Za šetnju

Ovaj drugi datum ideja je stvarno za one koji stvarno super udoban jedan oko drugog prvi put.

Šetnje u parku uz kafu ne zvuči kao mnogo, ali to je, ako ste smatrali da iskra na prvom sastanku. Treba da izaberete negdje zanimljivi, kao i negdje dovoljno velika da vam dati dovoljno vremena da luta, i ko zna? Ako ide dovoljno dobro, možda čak i završiti držeći se za ruke.

8. Get Up On The Karaoke

Karaoke je još jedan zabavno drugi sastanak ideje. Ako ste oboje vole pjevati i ne smeta da se pred publikom na pojas neke od svoje omiljene melodije, koji ima loptu u karaoke može biti samo za vas.

Karaoke može biti mega zabavno, a najbolja stvar je da ste oboje mogli ustati i pjevati romantičnom duetu zajedno.

Samo se pobrinite da nisi off-ključ, u suprotnom mogu brzo otići vas! Isto tako, ne Tina Turner!

9. Na piknik

Ovaj drugi datum ideja je veoma jednostavno, ali je isto tako genijalno kreativni, jer bukvalno možete učiniti ništa dok imaju piknik.

Na primjer, kao i donošenje hrane i pića, zajedno, možete doći i sa sobom je igra na ploči. Ili, ako ste oboje za to, mogli ste igrati otkriva igru ​​Istina ili izazov.

Imati piknik može vam pomoći da se opustite jedni sa drugima, i to je savršena prilika da se upoznaju jedni druge. Osim toga, mogao bi da ga prošle, tako da dobijete gledati zalazak sunca zajedno.

A ako pada kiša, ima li išta romantičnije od jure da se sakriju pod drvećem? Mislimo da ne!

10. Idite da vidite neke Komedija

Ako ste oboje vole da se smejem, udaranje živa komedija klub bi mogao biti drugi sastanak za vas.

Humor ublažava pritisak na sastanak, a to vam daje uvid u to kako ozbiljan / opušten / zabava stvarno je datum. Na kraju krajeva, to je bitno da oboje dijele isti smisao za humor.

Ako sjede tamo sa kiselo lice, dok ste skoro uguši od smeha, možda ćete brzo shvatiti da oni nisu za tebe! Ako je, međutim, kako je imao loptu, to bi mogao biti početak duge i plodne veze.

Koje su vaše omiljene zabave drugom ideje?

load...