Saveti za dating

10 kreativnih ideja o hladnom vremenu

10 kreativnih ideja o hladnom vremenu

Stvar je u tome zime je da se može dobiti tako hladno da ne žele da napuste kuće osim ako apsolutno morati. Mi ćemo ostaviti da ide na posao, a mi ćemo ostaviti za izlazak u grad sa djevojkom, nosi backless haljine, jer koga briga koliko je hladno, da ćemo se zabaviti!

Mi ćemo još razmotriti krenem za hladno vrijeme termin ako je tip je, kao, super vruće. Ako on nas čari sa svojim Naime, inteligencija i robustan dobar izgled, ne možemo definitivno biti privučen iz našeg jorgana. Znaš, samo za njega. U suprotnom, on može čekati do proljeća, zar ne djevojke?

Ali onda dolazi pitanje: Kako to uraditi i na hladno weasther sastanak? Ne možete ići na plažu ili uživati ​​u pikniku u parku? Dakle, ono što možete učiniti sada kada je uspio da vas uvjeriti da napusti toplinu vaše kuće?

load...

Hajde da pogledamo 10 kreativnih ideja za hladno vrijeme datuma.

Pretvaraj se da si zavejani

Tu je klasični epizoda Simpsonovih u kojoj su zavejani zajedno Homer i njegov šef gospodin Burns. Obojica su se mrze, i oni su na kraju pokušao ubiti jedno drugo.

Ali, kada ste vi i vaš datum pretvaraj se da si zavejani zajedno, stvari će biti puno zabavnije, mi obećavamo! Mogao bi da se priča o tome kako bi se moglo ovdje zarobljena dugo, a to vam daje veliku izgovor da se pojavi vatre, sklupča i uživajte svoje vrijeme zajedno. Igrati neke igre, gledanje nekih filmova i stvarno upoznati jedni druge.

load...

Take A Cooking Class

Uzimajući zajedno cooking class je odličan način da provedete dan u bilo koje doba godine, ali to je posebno velika tijekom zime, jer ste saznali kako napraviti neke prave zime grijači, kao što su juhe i variva.

Možete ili samo napraviti jednokratni klase, ili možete rezervirati za niz klase. Sve zavisi od toga koliko dobro predvidjeti datum ide! Možete naučiti kako napraviti Sushi, tjestenina - sve što želite!

Samo budite sigurni da ne dobijete jaje na svoj novi dres.

Board Game Night

To je ledeno vani, tako da je samo jedna stvar: Ostanite u nekim pića i igrati nekoliko asa igre na ploči!

Postoje mnoge igre na ploči vas dvojica mogu igrati zajedno. Mogli ste prašinu niz stari favoriti, kao što su Monopoly i Scrabble, ili ste mogli kupiti potpuno novi i oba naučiti zajedno, kao usput.

Morate kreirati žrtve, naravno. Ko god izgubi mora da napravi kaznu.

To je najbolje da ne zahtijevaju on gubi dio odjeće, svaki put kada ga tukli. Ne želite jadnik da zamrzne.

Listen To Records

Možda čak i ne žele da napuste pećinu jer je tako prokleto hladno. Pa zašto ga ne pozove utakmici za slušati muziku?

Ovo zvuči kao datum za tinejdžere, ali to nije bitno; noći od easy listening strane kamina, dok pahulje lagano padaju s neba van nikad ne stari. Pick pravo evidencije i možda ćete morati noći svog života ovdje.

Go Klizanje

Djevojke vjerojatno vole klizanje više nego momci, ali prilično smo sigurni da će biti za pokazivanje kako je hrabar na ledu u zimskom periodu.

Klizanje je stvarno romantično sezonski datum da ih sve vrh. Možete zgrabite kavu i klizati oko vašeg lokalnog klizalište, i ako se čini da ćeš uzeti sušenje, on će hrabro korak u i vas spasiti od pada.

Možete ga čak usudio da se vrti oko na glavi. Ako on pokušava da te zna, on može samo ići za to.

Kamere i hitne pomoći na brzo biranje na gotovs.

Have A Snowball Fight

Postoji velika scena u Bull Murray Groundhog Day, gdje Bill i Andie McDowell prilično zaljubi u toku noćne grudvamo.

I, hej, ovo bi mogao biti i ti! Ako se desi da se snijeg kada krenete na otvorenom za datum, zašto ga ne prevari u razigrane grudvamo? Ćete oboje imati loptu jednog vremena! Get it?

Izvini. Blame zime, čini sve strašne dosetke izaći.

Zatvoreni Ski-ing

Pružanje prilično lokalni zatvoreni ski-ing centra možete pronaći, to bi moglo ispasti da je datum svih datuma. Ski-ing je definitivno vrlo zimskim, a to je i super zabava.

Čak i ako nikada niste bili ski-ing i ranije, još uvijek možete imati velik vrijeme. Instruktori će vam pokazati kako se to sve osnove za samo nekoliko minuta, a prije nego što vi to znate da ćete oboje biti leti niz padine, povlačenjem sve vrste obrta, okreće i lude vratolomije.

Ne zaboravi autoportrete prije nego kasnije uživaju u toplom kafu.

Ko je rekao da zima ne može biti zabavno ?!

Idi na večeru

To je previše hladno da ništa drugo na otvorenom, tako da nakon što ste hodali po gradu za malo, zašto ne tretiraju sebe na večeru u otmjen restoran? Možete jesti najtopliji čorba imaju dok grijanje stomak s nekim tip top vina. Divno.

Just Go For Beers

Pivo vrtovi napravljene su za ljetno vrijeme, ali postoje neke pabovima koje se najviše uživa u zimskom periodu.

Znate vrste: A pucketanje vatre, nekoliko pravi pivo, i miris zime bujona kako promiču iz kuhinje, dok se snijeg počinje padati van. To je tako romantično.

Go Klizanje

U slučaju da se ne mogu složiti na gruda snijega borbu, klizanje ili skijanje, zašto ne idu sankanje umjesto toga? Samo naći neke brda u blizini, da sanke odbor i spremni ste oboje idemo!

Moglo bi se dokrajči izgradnjom Snješka zajedno (stvarno romantičan i uključuje timski rad, što je uvijek velika za prvi datum), prije odlaska u grad za neke dobro zasluženi vruća čokolada.

Koje su vaše omiljene hladnom vremenu ideje?

load...