Saveti za dating

10 kreativnih razgovora počinju da obraćaju pažnju

10 kreativnih razgovora počinju da obraćaju pažnju

U redu, tako da zaista želite da tekst vaše zaljubljen i započeti razgovor s njim. I jedna prepreka: nemaš pojma šta da kažem!

Mogao si smirena i jednostavan i samo tekst "Hej", ali znate duboko u sebi da je to dosadno i to možda i nije nezakonite odgovor.

Moglo bi se ići na nešto stvarno uključivanje da će ubosti njegova interesa, a ne, ali je problem sa ovim je da je to tako lako provesti narednih sat vremena ili tako pokušava da smisli nešto reći da je zanimljiv, ali ne previše čudno ili napustio teren, i koji će ubosti svoj interes bez da njega mislim da si ludo zaljubljena u njega.

load...

Tricky!

Ali ne brinite, jer imamo 10 kreativnih razgovor starteri u tekst vaše simpatiju!

"Čuo sam da si htio gledati novi Iron Man film?"

Ako se dogodilo da vidite da je vaš zaljubljen je super zainteresirani za određeni film (možda je objavljeno da svom Facebook zidu), može se započeti razgovor u osnovi rekavši da bi voleo da odem i vidim ovaj film previše.

load...

Ovo je tako jednostavan način postavljanja datuma, a devet od deset to radi. To pokazuje da ste snimili interes za njega, a to pokazuje da ste obe imaju zajednički interes.

Koriste tri Emojis opisati kako se osećate Right Now

To je ukupno činjenicu da je svi vole koristeći emoji, čak i ako mnogi ljudi ne će zapravo priznati to. Emojis su zabavne, smiješne, i pomažu da pokažu svoje emocije mnogo lakše nego tekst može.

Tražeći svoj simpatiju da opiše kako se oseća sada u tri Emojis je zapravo jako zabavan način pokretanja razgovora. To mu daje nešto zabavno da radi, a velike su šanse da je on zapravo će sjesti i dobro razmisliti o ovoj. Rezultati će vjerojatno biti urnebesno i sladak previše.

Pitajte ih Random pitanje

Ovo je još jedan veliki savjet o tome kako započeti razgovor sa svojim zaljubljena. Random pitanja može biti zabavno. Trebalo bi početi ovaj tekst isključiti zapravo upišete "Random pitanje vremena (RQT)", prije pokretanja u pitanje.

Jedina pravila su da se pitanje mora biti zabavan, jedinstven i zanimljiv. Nešto u stilu: "Ako bi mogao izabrati da bude životinja, koje životinje bi bio?"

Ili kako bi bilo: "Ako biste mogli odabrati bilo koji glumac igrate u filmu, koga bi odabrao?"

Recite mu svoje Vikend je verovatno bolje od svog

Ako ste u potrazi za kretenu njegov interes, mogli ste mu poslati tekst gdje ti misliš da je vaš vikend je bio bolji od njegovog. To će odmah ga zanimaju, a on će tekst natrag žele znati više.

To je bitno da je vaš vikend je bio sjajan, iako. Ako odgovarate i reći da ste gledali Netflix cijeli vikend, to će biti prilično velika Comedown za njega, a on ne bi mogao ni tekst vratiti nakon toga. Vi ste u osnovi je visio veliki božićni poklon pred njegovim očima, tako da je potrebno kako bi bili sigurni da je to i dalje super jednom neupakovanih.

"You Look A Little Kao..."

Govori Muškarac koji je izgleda pomalo kao topla osoba je pouzdan način plaćanja njega ma-hoosive kompliment, i pustiti ga da li ga kopaju u isto vrijeme. To će učiniti da se oseća dobro, i on će sigurno odgovoriti na laskanje.

Ovaj tekst je u suštini bolji način da se kaže, "Ti si HOT", a može uzbuditi razgovor. Zapamtite, ipak, da morate odabrati ribu koja je univerzalno priznat kao zgodan, a ne svojim 47-godišnji francuski učitelj koji je samo mislite da je ljubazan i šarmantan.

Ideš na zabavu večeras, i on je da bude tamo

Tako da ćeš ove stranke večeras i to će biti tako dosadno, i doslovno jedini razlog zbog kojeg ćeš se zato što se događa, a ako on ne ide ti ćeš biti zaglavljen u noćnu moru za nekoliko sati.

Na kraju krajeva, on čini sve zabave, a on je u osnovi jedina cool osoba koja je pozvana.

Tako da je potrebno da mu to reći u tekstu rano da ga podsetim da želite da ga vidim večeras.

Recite mu da nešto Made mislis o njemu

Ovo je još jedan dobar savjet o tome kako započeti razgovor sa svojim zaljubljena. Dakle, vi ste u osnovi samo slušanje muzike, i odjednom, pesmu podsetio na njega - zato idi i reci mu!

Ovaj tekst može, naravno, biti ukupno laž, ali to je odličan način da se započne razgovor sa svojim zaljubljena. Moglo bi biti nešto što vas podseća na njega: A film, pjesma, slika, TV emisije, čak i šetnja u parku (uspomene na put družili, ne zato što izgleda kao drvo).

Samo nemoj nikad reći da je tvoj otac podsjetio na njega. Neće kopati da uopšte.

Trebalo bi da sretnemo češće

Ako slučajno naletite na svoj simpatiju van fakultet ili posao, trebalo bi se koristiti kao priliku da se vrati kući i tekst mu rekao da je lijepo da naletim na njega - te više često treba učiniti!

Ovo je fantastičan način da se započne razgovor koji aludira li-poput njega.

"Da li ste u snu!"

To je normalno za nas da sanjamo o našim prijateljima i obitelji, ali obično ne tekst naši prijatelji svaki put smo sanjali o njima.

"Hej, Barry! Bili ste u snu sinoć! Imali smo grudvamo! "

Barry je prijatelj prijatelja koji radi u ljudskim resursima, ima anksioznost i ne brine da je on bio u tvom snu sinoć.

Vidite, mi samo stvarno teksta Naš pale da im kažem da su u naš san. Čak i ako on nije bio u tvom snu, u svakom slučaju reci mu. To je zabavno i čini ga pretpostaviti da ste radili nešto romantično u podsvijesti.

Vaš rad je te izluđuje... Može li on zbuni

Bilo da radite zadaću ili rad u kancelariji, morate odvlače pažnju - i on je samo jedan dovoljno zanimljivo da to uradi.

Ova super-zavodljiva tekst će učiniti da se oseća želi i odmah ćete imati njegovu pažnju. To je razigran, a to bi mogao započeti razgovor koji će trajati satima.

Kako započeti razgovor sa svojim zaljubljena preko teksta? Koji su najbolji savjeti?

load...