Saveti za dating

10 moraju znati savjete vezane za dugu vezu

10 moraju znati savjete vezane za dugu vezu

To ne bi trebalo nužno biti deset, ali jednom kada znate šta ste oboje tražimo, morate uspostaviti neka osnovna pravila. Ako ste oboje želimo monogamiju, biti jasno šta to znači za vas. Da li je pijan poljubac varanje? Šta je flertovanje?

3. Držite vaš partner u petlji

Iako ste daleko jedni od drugih, i dalje morate biti u životu jedni drugima. Neka vaš partner zna svoj raspored i ako napravite bilo kakve planove, tako da ne morate da se pitaju o tome što onaj drugi radi.

load...

4. Pronađite raspored

To može biti teško, ako ste u različitim vremenskim zonama, ali to može biti korisno razraditi rutinski zajedno, kao datum noći, kada možete imati dobru količinu vremena da razgovaraju jedni sa drugima. Pobrinite se, ako ikada ne može napraviti uređen put, neka vaš partner znati unaprijed.

5. Da li stvari "zajedno"

Još jedan od važnih međugradske veze tips je da radimo stvari zajedno. Iako ne možete biti jedan pored drugog, trebalo bi da pronađete učiniti kao par stvari. Moglo bi se složiti da pročitate istu knjigu, tako da možete razgovarati na sljedeći razgovor ili ste mogli gledati isti film, a na telefon ili Skype jedni drugima.

load...

6. Komuniciraju na različite načine

Iskoristite moderne tehnologije. Pokušajte pronaći vremena da pozove jedni druge na telefon ili komuniciraju instant poruke, ali kad ste oboje zauzeti, možete komunicirati drugim metodama. Pošalji jedni druge e-mailove da vas i držati u petlji na ono što ste radili svaki dan, slanje kratkih tekstualnih poruka na neka druga osoba zna da razmišljate o njima i možda poslati pismo na starinski način svaki sada i onda uz mali poklon u prilogu. Vi ćete oboje osjećati bolje, a ne propustite jedni druge toliko mnogo.

7. Video chat i slanje fotografija

Vi ne želite da se zaboravi ono što je on izgleda, zar ne? Ali ozbiljno, vizuale su važni i da ćete oboje biti mnogo sretniji ako se pogledati u jedni drugima u oči, kao da ste u istoj prostoriji.

8. Get flirty

To ne mora nužno vezati u do posljednjeg vrha, ali to može, ako želite. Ono što je važno je da pokušamo i zadržati strast živ flert i druženju sa jednom drugom. Ako ne držati stvari malo živahne, da ćete završiti osjećaj više kao pero-Pals, nego partnera.

9. Pokušajte posjetiti jedni druge kao često koliko možete

Još jedan od međugradske veze saveta koji će učiniti vaš odnos rada je pažljivo planirati svoj posjet i učiniti onoliko često koliko možete. Kad god imate vremena i sredstava za to, leti van posjetiti jedni druge. Long distance može biti puno lakše ako ste dobili obećanje zajedno dobiti svaki sada i onda.

10. Da li normalna stvari zajedno

Kada vam se da se sastanemo, verovatno ste propustili jedni druge toliko da želiš da odem na termin, dobiti fizički i imaju toliko zabavno kao možete, prije nego što će svojim putem. Možda zvuči dobro na papiru, ali radi to može uzrokovati probleme, kao što si mogao završiti osjećaj kao da to nije ozbiljno ili mi se više ne zna druga osoba. Kada se zajedno, pokušajte učiniti redovne stvari kao što idu u kupovinu namirnica i družiti kod kuće, tako da ipak dobiti da obični, kvalitetno vrijeme da normalne veze imaju.

Koje su vaše omiljene savjeta za duge veze daljinu?

Stay happy!

load...