Saveti za dating

10 načina da se tvoj ukus kod muškaraca može promijeniti dok starate

10 načina da se tvoj ukus kod muškaraca može promijeniti dok starate

Kada smo u našem tinejdžera, to je stvarno lako da vjeruju da sve što ima sada je ono što ćemo uvek volim. Mi ćemo uvijek biti slušanje pop muzike, nosi jarko crveni ruž, drobljenje na dječak bendova - i kopanje plavuša kose skater boys.

Ali naš ukus u skoro sve promjene kao što smo stariji - čak i naš ukus kod muškarca. Ono što bi moglo privlači danas svakako nije ono što bismo mogli pronaći privlačan za nekoliko godina.

I zaista, možda čak i nas šokira kad se nađemo pada za knjiški, kratkodlaki, naočarima bibliotekar koji ne izgleda kao Brad, klizač dječak s tetovažama.

Mi smo zreli kao ljudi, i baš kao što Tastebuds osobe swing iz žudnja slatkih energetskih pića na vintage vina, žena je ukus za muškarce mijenja. Dakle, hajde da pogledamo na 10 načina na koji to radi upravo to što si stariji.

load...

Mystery više ne ovisi o Vama

Kad sam bio mlađi, bio sam izuzetno privlači bad boy misteriozni tip. Mi se sviđa momci koji su izgledali uglađen, ali neprobojan. Oni bi sjedio tamo, uglavnom u tišini, sve dok ne bi iskočiti sa složenim aforizam o životu koji su me da idem sve gnjecav unutra. Upravo ono što je iza tih tamnih, sparan oči? Kakve tajne su kriju?

Ali, kao što sam stariji, i da je od nekoliko takvih "misteriozne" vrste, shvatio sam da misterije brzo stari jednom da si iskopao malo dublje. I većinu vremena, misterija nije bilo sve što misteriozni za početak.

Osim toga, misteriozna loši momci nisu baš tip momaka možete izgraditi istinsku budućnost.

Vaš Interesi Have Changed

Možda kad ste bili mlađi ste bili u heavy rock muziku, i kao takav si se zabavljao dreadlocked Mošer je ko ti je da Metallica svirke.

load...

Ovih dana, međutim, ti si u swing glazbe, vintage odjeća i momci koji cijene iste fine stvari u životu. Kao takav, ti bi ti se nos u dreadlocked, znojave zvuka i umjesto toga roditi za šarmantan, dobro obučen gospodin.

You Do not Care O Abs Anymore

Možda kad ste bili mlađi ste zakačene plakata vruće, toples muškaraca na zid. Vaša spavaća soba je obložena Adonis 'koji niko nije mogao odgovarati do.

Ovih dana, međutim, dok bi savršeno kul ažurirana dobro građen muškarac, ABS sigurno nisu biti i završiti sve. Zaista, ABS koje su jednostavno preveliki čak pomalo sablasno. Fuj.

Ne možete promijeniti Ljudi

Devojke imaju to u našim glavama kad smo mladi da imamo neku vrstu magične moći i može promijeniti momci. Mi mislimo da je u redu da nam dating čovjeka s uklet prošlosti koji pije malo previše sada, jer ćemo ga samo nadjačati sa našim šarm.

Na žalost, kao što ste stariji, počnete da shvate da se stvari jednostavno ne rade ovako. Ako je momak ima jaku ličnost, nema šanse da ćeš ga promijeniti. Dakle, zašto gubiti vrijeme čak i smeta?

Ovih dana, možete tražiti ljude koji su već tvoj tip, a ne neobrađenih dijamanata koji je, uz malo doterivanja, može se preoblikovati.

Misliš da o svojoj budućnosti

Kad sam posrnuo od dečka do dečka u mom kasnim tinejdžerskim godinama, nisam mislio na svoju budućnost na sve. Kao takav, sam opušteno od mnogo gubitnika koji Zadrhtim da mislim ikada mogao biti sada dio mog života.

Ovih dana sam ljubav samo muškarci mogu da vidim uklapa u moju viziju budućnosti. Ja nemam vremena za gubljenje dating beznadežna momci više, i umjesto toga uložiti energiju samo u odnosima Znam mogao raditi u dugoročno.

Završili ste sa igračem

Mlade devojke da igračima "u korist sumnje, vjerojatno zato što su vruća dok smo uzalud i da smo ih da se smiri.

Istina je, međutim, da igrači nikada ne može ukrotiti, a sve to neminovno događa je da smo se igrali, previše. Postali smo još jedan zarez na njegovom pojasu, i mi smo na kraju ga i sami stvarno mrzi.

Kao zrela žena, znate da igrač može trošiti svoje vrijeme sa nekim drugim. Ti si daleko izvan tih dana, a ako čovjek ikada počinje ponovo igra s tobom, on može pogoditi cestu.

Automobili Ne bitno Anymore

To su vam drhti kad god Brad potresla se u vašoj školi u njegovog oca Cadillac, ali kao što si stariji, shvatite da materijalne objekte kao što su automobili u stvari ne toliko bitna. Ono što želite je tip koji je dobro putovao, svetovni mudar i iskusan. Nije bitno koliko je novca on ima; što je još važnije je kako je on to troši.

You Now imaju veća očekivanja

Kad si mlad, to zaista nije bitno da Brad nema posao, jede hrpe junk hrane, ide protestuju za vikend i razbija njegovu donju usnu, jer on pada skinuo skateboard. Oboje ste mladi, anti-autoritarni, a vi ne želite ionako raditi, jer rad je sranje.

Kako stariš, ipak, želite malo više ambicije od svog partnera nego bacanje jaja na prozoru general store-a. Želiš da imaju solidnu karijeru, a možda čak i očekivati ​​da će jednog dana on će te pitati da se uda za njega.

You Now Go For ličnosti

Kada ste bili mlađi, ti naravno dopao dobar karakter. Ti i Colin ekscentričnog genija iz matematike bili su čak i najbolji prijatelji. Vi nikad ne bih od Colin, međutim, jer dim ali zgodan Brad je bio bolji izgled. Svirala ti ličnost, ali Izgleda da je napravljen idete slab na koljena.

Kako stariš, međutim, shvatite da ličnost zapravo toliko bitno više nego izgled. Sada da neko sa mozgom ko je duhovit, quirky, zaštitna, i velikodušni. Želite nekoga ko će uvijek biti tu za vas i koji vas voli za koji ste.

Imate stroge kriterije

Možda u prošlosti ste bili spremni dati bilo koji tip šansu. Ono što je bilo da izgubi? Kako stariš, ipak, da ste shvatili da ste potrošili puno vremena datiraju ne-hoperi i da je vrijeme da postavite određeni kriteriji.

A ako je tip ne zadovoljava, on ne dobija u.

load...