Saveti za dating

10 načina da tiho nagoveste svom dečku o onome što želite za Božić

10 načina da tiho nagoveste svom dečku o onome što želite za Božić

Božić je iza ugla, a iako mama ti i dalje govori da je Santa ima nešto cool ove godine, znate da je momak koji je zaista potrebno ubedljivu o tome što želite je tvoj dečko.

Suočimo se s tim: momci nisu veliki kada je u pitanju kupovina poklona. Sve što znate je da si bacio oko na nešto, a vi ste očajni da ne kupite nešto stvarno smeće koje će vas nesretan. Nažalost, on je već na kotačima od strašna "Prilično sam siguran da znam šta želiš" liniju, što u osnovi znači da će ti nešto ćeš mrzeti. O dragi.

Jedini način možete spasiti Božić sada je ispuštanjem neke naznake o tome što želite. Kako to učiniti? Hajde da pogledamo!

Listati kroz neke Časopisi Zajedno

Možda čitanje nije njegova jača strana. Možda čitanje nije tvoja jača strana ni. Ali bez brige, jer prilikom razgledanja magazina ne čita po recimo, tako da sigurno neće dobiti sumnjivo kada vam predlažemo mu da bi trebalo provesti popodne čitajući svoj omiljeni časopis zajedno.

load...

Trebalo bi iskoristiti ovu priliku da istaknem poklone u časopisu za koje mislite da tvoji prijatelji će vam se svidjeti. Dobiti sve uzbuđeni kada ste naišli na različite darove i reći: "Oooh! Gemma bih to! "

Zatim, kada je u pitanju sve važne poklon koji želite, možete reći nešto poput: "OMG! Sviđa mi se to!"

Ili bi mogao biti malo suptilnije od mene. Upravo sam se previše uzbuđen.

Reci svom prijatelju da odustane od Hint

Ako se ne sviđa pada savjet sebe i mislim da bi bilo previše očigledno, mogao bi uvijek pitati svog prijatelja da radite svoj prljavi posao.

load...

Izaberite nekoga da ti budem glasnik, da porazgovaram s njima i reći im ono što zaista želite za Božić, a zatim zamolite ih da predloži da tvoj dečko. Prijatelj neće biti direktno rekao: ". Tvoja djevojka to želi" Umjesto toga, zamislimo razgovor će ići nešto poput:

"Zaista mislim da je tvoja devojka bih zahvalan ovaj komad nakita."

"Ne."

"Šta? Brate, mislim da bi volela ovu ogrlicu. "

"Ne. Ja sam uzimajući joj čarape. Već 'kupio ih. Pet čarape za 10 $. Prugama. "

"Dude? Nakit ili čarape? Hajde! "

"Znam da je bolje nego ti. Ona voli čarape. Sve cure vole čarape. Idem čarape. "

"... Dude?"

U redu, to piše da ne ide tako dobro. Ali, to bi moglo proći bolje IRL!

Reci mu za The Amazing predstaviti prijatelj Getting

Muškarci su konkurentni. Oni ne vole da izgube drugim momcima. To je njihov instinkt za borbu i pobijediti.

Dakle, ono što trebate učiniti je reći tvoj dečko da je vaš najbolji prijatelj zna šta su sišli svog muškarca za Božić - i to je jebeni super.

To će osloboditi svoju konkurentnu instinkt i izazvati ga da se osjećaju obaveznim da dobijete jednako veliki dar - ako ne onaj koji je zapravo bolje!

Naravno, verovatno ne želite ići predaleko sa ovim i naglasiti ga do trenutka kada on ima na max se na svoju kreditnu karticu. Ali ti bi mogao objasniti da je tvoj prijatelj dobija isti poklon koji želite.

Get unutar svojih Subconscious

Dobivanje unutar čovjeka podsvijest nije lako, ali to je nešto što možete pokušati. Na primjer, ako je vaš tip je vizualni osoba, mogli ste spali sliku poklon u znak sjećanja na njih. Parade stranicu iz časopisa ispred njih, pobrinite se slika palicama.

Možete pokušati i druge tehnike, kao što su zujanje pjesmu koju izaziva televizijskoj reklami, ili možete koristiti riječ igra.

Ova metoda je udaren ili propustiti, naravno, ali vredi pokušati.

Početak ranog

Ponekad, morate početi sa hintovanja jako rano. Kao, povratku u junu.

Neke devojke početi već u februaru.

Vidite, ono što tražite da uradite je biljka sjeme u tvog dečka misli o tome šta želite. Po žal nakon nešto ranije ove godine, ti aludirajući na tvoj dečko da bih stvarno kao nešto. Ali, jer Božić je tako daleko, to neće ni preći svoj um da ti pada svečane naznaka.

Zaista, trik ovome je da se odustane od nagovještaj nakon rođendan. Kada se to završi i prašine, možete početi žale na činjenicu da nemaju ono nešto u svom životu.

Nakon što ste to spomenuli, iako, nikada ne možete ponovo spomenuti. Neka priroda rade svoju magiju, i neka tvoj dečko mislim da je on došao na ideju.

Pobrinite se sluša

Ne postoji ništa gore nego velika naznaka da bude zanemarena. Iz tog razloga, morate biti oprezni kada bacite naznaka.

Ako je vaš dečko je zauzet igranje video igara, sada nije pravo vrijeme za napad. Izaberite trenutak kad je na oprezu i daje vam njegovu punu pažnju.

Time It Right

Ako bacite nagovještaj prerano, može zaboraviti sve o tome.

Ključno je da odustane od nekoliko dana svoj nagovještaj pre nego što ode u kupovinu.

Podsjeti Your Boyfriend To Pokloni su važni

Reci svom dečku koliko Božić znači. Objasnite mu da je ovo negovani doba godine za vas, i da je važno da stavlja puno vremena i truda u vas odabiru poklon. Neka shvati da je jeftin, gimmicky poklon jednostavno neće smanjiti za vas i zapravo će vas uznemiren. Ono što želite od njega je nešto posebno.

Exploit Social Media

Kanale preko kojih možete naslutiti da tvoj dečko o tome šta želite za Božić više nisu strogo ograničeni na stvarnom životu. Danas, možete koristiti društvene medije učiniti gotovo sve, uključujući i pada naznaka.

Ako postoji nešto što imam na oku, postavite ga na Facebooku jednom. Moglo bi se označiti ga sa komentarom o tome koliko vam se sviđa ili želite ste imali jedan, ili bi mogao ništa da kažem na sve. Sama činjenica da ste objavili poklon stavke na zid bi trebalo biti dovoljno da vam kažem u čovjeka da je to nešto što bih za Božić. Vi zapravo ne očekujem da je prime, ali to bi bilo odlično, ako jesi.

Morate biti Praktična

Žene imaju tendenciju da se mnogo više sentimentalan nego momci. Kada želimo nešto, mi kažemo da želimo jer mi to.

Sjećam se kad sam jednostavno kupio bicikl, jer sam volio način na koji je to izgledalo. Nikad nisam koristio, tako da mi je moj dečko rekao da ga proda. Bio je u pravu, naravno; Sam kupio skupi bicikl samo da bih mogao gledati na to!

Dakle, ako pokušavate da naslutiti da tvoj dečko o tome što želite, morate voditi računa o svom izboru riječi. Jednostavno govoreći "Sviđa mi se" kada vidite oglas na televiziji neće smanjiti puno leda s njim. Možda biste mogli listati kroz časopis i objasniti kako takav i takav pojedinostima će značajno poboljšati svoj život.

load...