Saveti za dating

10 najboljih mesta na kojima možete naći pojedince

10 najboljih mesta na kojima možete naći pojedince

Lov za čovjeka može biti zabavno, ali kao i svaki dobar lovac zna, morate znati gdje ti je plijen visi pred lov može početi ozbiljno. Ako ste u potrazi za posebnu ulov, a zatim pokušajte ovih deset mjesta gdje dobre samci mogu se naći:

1. A bar

Stare su najbolji, i neoženjenih muškaraca i dalje ide za šank, kada se osećaju usamljeno. Družiti u baru i unutar nema vremena na sve, morate razgovarati sa nekim i vjerojatno nećete morati platiti za piće ni!

2. Umjetničke galerije

Ako je mirniji tip je tvoja stvar, a onda pokušaj u umjetničku galeriju za promjenu. Imate savršen izgovor da započnu razgovor, čak i ako ste stručnjak, samo reći koliko se divim komad poslu ili umjetnik i da ste našli neki zajednički jezik odmah.

load...

3. Nabavite psa

Ljubitelji pasa vole da pričaju o svojim psima i ako vaš pas udari van sa svojim psom, onda ste napravili prijatelj. Svaki dan, kada hodate svog psa, ti si povećava šanse da s nekim posebnim, a ako ne, vi ste ipak dobili svakodnevno vježba i vašeg psa da razgovara sa!

4. Techie trgovine

Tech trgovine i gadget trgovine su velika mjesta za naći samci. Muškarci vole sve stvari tehno i vole hvalisanje o svojim saznanjima o takvim stvarima, pa pogledajte samo beznadežno izgubili šta bežični ruter koja vam je potrebna i momak će uskoro doći u pomoć.

5. Knjižare

Knjižare imaju sve što je potrebno, kada su u potrazi za čovjeka. Možete provjeriti njegove interese, gledajući ono što je on čita, imate razloga da razgovaram s njim, da ga pitam o knjizi i, u većini knjižara, imate udobno mjesto za sjesti i popiti kavu s njim.

load...

6. Kada radite

Ne gledaju na ljude na poslu, oni mogu biti na raspolaganju previše. Nikad se ne zna, ali je čovjek koji je prava stvar za vas može biti u narednih uredu, tako da držite oči otvorene i spremite se da flertuje!

7. Šetnja u parku

Ne morate imati psa da ide u šetnju u parku. Vi ćete biti iznenađeni na koliko privlačni, samca provesti jedan sat u parku čitajući knjigu ili samo gledanje svijeta ići. Samo idi i sjedi pored jedne, oni mogu biti u potrazi za neke kompanije.

8. Teretanu

Barem ako između čovjeka u teretani, znate da on voli da se brine o sebi. Ako već niste član, a zatim se pridruže teretanu i ostanak u formi, dok ste u potrazi za novi čovjek, a vi pobijediti, kako god stvari krenu.

9. Prirediti zabavu

Stranke su zabavni i, ako bacite svojoj kući stranke, možete pozvati sve svoje prijatelje i zamolite ih da ponesu jedan prijateljstva sa njih. Ti si domaćin, ti si pod kontrolom, a vi ćete se upoznati sa mnogo novih ljudi i, ko zna, jedan od njih bi mogao biti taj.

10. Internet

Svi su internet dating sada, a ne samo kompjuter štreberi i čudaci, tako da, ako niste probali još, a zatim ga dati u pokretu. Postoje milioni sasvim normalno i fini momci čeka da ide online, tako da podesite svoj profil i biraj!

Gdje možete pronaći samca? Da li imate neke druge prijedloge?

load...