Saveti za dating

10 najbržih načina za liječenje nakon strašnog srčanog udara

10 najbržih načina za liječenje nakon strašnog srčanog udara

Ljubav je divna stvar, ali je u pitanju rizik od slomljenog srca i to je bolno iskustvo da većina nas će morati proći kroz najmanje jednom u našim životima. Kada vam neko koga voliš odlazi, ili te boli, emocionalni bol može izgleda da su nepodnošljiv i možda čak i osjećati kao da više nikad neće voljeti. Time ne zaraste da bol, međutim, i ne bi trebalo dozvoliti da jedna loša iskustva drži vas nazad počine u drugu vezu, kada ste spremni za to. Ako imate bol slomljenog srca, a zatim pročitajte ovih deset stvari koje treba učiniti da pomogne izliječiti vaše srce brže.

1. Ne sakriti od bola

Ne boj se da žali, jer to je način na koji ćete dobiti u odnosu na bol. Ako pokušate da se pretvaramo da nije bitno, a ti pokušati ignorirati osjećaje koji su u tebi, možda nikada nije u potpunosti preboli iskustvo. Ako se osjećate kao da plače, onda imate dobar krik, to je daleko bolje da te emocije nego što bi bilo da pokuša boca ih.

2. Promijenite svoju rutinu

Još jedan jednostavan savjet o tome kako da preboli raskid je da promenite rutinu. Morat ćete razbiti sve veze sa svojim bivšim, tako da ne postaju konstanta podsjetnike na njega. Uklonite podsjetnika na njega iz svog doma, a možda i preurediti svoj namještaj, tako da stvari izgledaju drugačije od kad ste bili s njim. Promijeniti svoju rutinu, tako da se ne vratimo na isto mjesto koje ste koristili da idem sa njim, i tretiraju situaciju kao novi početak.

load...

3. Rad-tvoju tugu

Možete dobiti osloboditi od neke od ljutnje i frustracije radeći van. Idi trčanje, plivanje, ili glava u teretanu. Vježba će ti biti bolje i uzeti vaš um off stvari. Najgora stvar koju možete učiniti je da sjedi kod kuće samosažaljevaš o vama, tako da preuzme kontrolu koncentrirajući svoju energiju na ostanak u formi i to će nam pomoći da ćemo se fokusirati svoj um.

4. Nabavite promena okoline

Sljedeći dobar savjet o tome kako da preboli raskid je da se promjena pejzaža. Ako možete, uzmite sebe daleko u drugi grad ili, još bolje, drugu zemlju, za odmor. Čak i ako možete upravljati samo vikend, beži od svog uobičajenog okruženja će vam pomoći da se stvari u drugačijem svjetlu i to će vam dati vremena da se misli zajedno. Putuje sama će poslužiti da vas podsjetim da ste savršeno sposobni za preživljavanje na svoju ruku.

5. Početi razmišljati o tebi

Morate napraviti kompromise u vezi i ne možete biti sebični, ali sada treba počinje da se prvi put. Počnite tako što ćete razmišljati o stvarima koje će te usrećiti i da će vam pomoći da se razvije kao osoba. Možda će vam da razmislite o koristeći ovu priliku da promene u svom životu koji će vas dovesti bliže ostvarenju neke svoje snove.

load...

6. Get makeover

Dobivanje makeover je još jedan nevjerojatan tip o tome kako da preboli raskid. Od sa starim i sa novim bi trebao biti vaš moto sada, tako početi tretiranjem sebe makeover. Uzmite frizuru, ulagati u neke nove odjeće, i generalno razmazite. Kada pokušavaju da preboli raskid, rade stvari koje su samo za vas može biti vrlo terapeutski i svoj novi izgled osjećat ćete se kao nova žena.

7. Podsjetite sebe svog prednosti

Sljedeći veliki savjet o tome kako da preboli raskid je podsjetiti sebe vašeg posebnost, ljepotu i sve svoje talente. Pokušajte da ne zadržavamo na onome što možda misliš da ste mogli na drugačiji način, i provesti neko vrijeme podsjećajući sebe sve prednosti koje imate. Bili ste ranije kroz grube zakrpe, a vi ćete dobiti kroz ovaj kao dobro. Napiše spisak svih stvari o vama koje možete biti ponosni i iskoristiti da bi vam dati snagu da krene dalje.

8. Izađi i miješati

Možda i ne osjećaju kao da opet zabavljamo, i zaista se ne treba držati dok ne budete sigurni da ste spremni, ali to ne sprečava izlaziš sa prijateljima. Praćenje poziva da imate za stranke i noćne izlaske i izaći i družiti se s drugim ljudima. Bilo koji takav odnos će biti dobro za svoju dušu, a vi ne morate pustiti ništa se ozbiljno, ako ne želite da.

9. Gledaju u budućnost

Ne možete jednostavno obrisati tvoj bivši iz memorije, pogotovo ako je bol još uvijek svježe u glavi, ali možete početi da razmišljaju o budućnosti nego prošlosti. Pokušajte da prestanem da mislim da ne možete biti sretni bez ex oko, jer to nije istina. Umjesto toga, početi da prave planove za svoju budućnost i shvatiti da ne treba neko drugi da te usrećim.

10. Zapamtite da ćete ponovo voljeti

Naš konačni savjet o tome kako da preboli raskid je podsjetiti sebe da ćete ponovo voljeti. Breakups su bolno iskustvo za svakoga, i oni mogu da se osjećate kao da više nikad neće voljeti, ali ti hoćeš. Polako i sa osmijehom iz činjenice da je to nešto što svi moramo proći kroz u nekoj fazi u životu i to je nešto što smo svi uspjeli proći. Moguće je uzeti malo vremena prije nego što ste spremni otvoriti sebe da ponovo voli, ali ćete na kraju.

Kako da biste dobili preko raspada? Koji su najbolji savjeti?

load...