Saveti za dating

10 najgora hrana na datum

10 najgora hrana na datum

Uobičajeni savjet o tome kako da se ponašaju na datum je biti sami, ali, kada je u pitanju vaše izbor hrane, pažljivi, jer ono što ste odabrali iz izbornika može da napravi razliku između uspješnih datuma i katastrofa. To nije samo neuredni namirnica koje trebate izbjeći; to je također o tome šta izbor hrane govori o vama koje imate za razmišljanje. Izbjegavajte nezgodno trenutaka, sramotno rasipanje, i izbore koji će dati pogrešan dojam. Pročitajte ovih deset namirnica koje bi bilo najgore namirnice mogli izabrali na sastanku.

1. Ne preterujte povrće

Normalno, mi bi govorio gomila na one povrća na svoj tanjur, jer tako su tako dobro za vas, ali ako ste na sastanak sa likom nisi poznata dugo, da bi bilo najbolje da ne jedu previše veg. Razlog je jednostavan; povrće može izazvati plin i ne želim da nastavimo u toalet, ili još gore, imaju sramotno izbijanja vjetra.

2. Izbjegavajte prst hranu

Zavukao u rebara ili Buffalo krila nije dobra ideja kada ste na sastanku. Grizao kost kako bi dobili posljednji dio mesa jednostavno ne izgleda seksi na sve i niti će mrlju roštilj umak da ostavite preko usta izgledaju ni dobro. Prst hrana je katastrofa čekaju da se desi, tako da se drže podalje dok dobro znate Momak.

load...

3. Oysters

Kamenice bi trebalo da bude afrodizijak i oni su prilično sofisticirani hranu, ali za neke ljude, oni su najgora vrsta hrane na planeti, pa čak i samo gledanje nekog drugog jedu sirove ostrige će ih se diže. Izbjegavajte ništa slično ostrige ili puževe, jer nisu svi misle da su poslastica, a vi mogli neki ljudi sa svojih obroka.

4. Preveliki sendviče

Ako će trebati salvetu da obriše nered nakon što ste jeli nešto, onda ste odabrali pogrešnu stvar u meni. Ne postoji način da se jede sendvič mega veličine i izgleda vrlo elegantno u isto vrijeme i ne postoji način izbjegavanja izlivanja. Odabrati hranu koju ste znali da možete jesti kao dama, na istoku dok ne dođete do malo bolje poznajem.

5. Spaghetti

Ako ne možete jesti špagete bez pravljenja jednog slurping zvuk, ili dobivanje umaku od rajčice niz bradu, a onda vas pozdravljam, jer jede špagete, na elegantan način, je podvig koji je izvan većina nas. Osim ako ste 100% sigurni u špagete jesti vještine, čak i ne mislim o naručivanju ga na sastanak. Sisa se niti špageta nikada neće učiniti da izgledate cool u restoranu.

load...

6. Garlic

Beli luk je još jedan ne-ne za datum menije. Ako ste očekujući da će dobiti barem poljubac, onda preskočite češnjak, jer vam daje loš zadah ni vremena. Još gore od toga, za samo jedan sat ili tako, miris belog luka će biti čak i curi iz vaše kože previše! Čak i ako on naređuje belog luka jelo, ti bi najbolje savjetovati da ga treba izbegavati na sastanku.

7. Salata kao glavno jelo

Muškarci bih da vidim Žena sa apetit, pa čak i ako gledate svoju težinu, ne naručite salatu ili predjelo za glavno jelo, a onda nabacim ga i ostavili mnogo toga nepojeden. Ako to učinite, on je vjerovatno misliti da, ili da ne voliš njegov izbor restorana, ili ga ne volim. Ako ste previše sitničav sa hranom na sastanak, on će se pitati o tome kako nemiran ćete biti u odnosu na druge stvari.

8. Kukuruz na klipu

Kukuruz na klipu je još jedan od onih namirnica koje je jednostavno nemoguće jesti s bilo perjanica. Osim ako će pokušati jesti nožem i viljuškom, što bi samo izgledati glupo, vi ćete morati da ga grickaju, slurp ga i povući uznemirujući tražim lice dok povući svoje usne da se u tome. Zatim, kada ste završili sa svojim kukuruz na klipu, smeješ slatko i otkriti sve male komadiće žute zaglavljena između zuba. Ne, ostavi kukuruz na klipu za neki drugi dan.

9. Gazirana pića

Puštajući rip sa ogromnim podrigivanje nije previše atraktivan ni, tako da ostavite gazirana pića za još jednu noć previše. Držite se vino i piti umereno, jer mjehurići u gaziranim pićima poput cola će se izgraditi u sebi i uhvati vas iznenadi.

10. Ne idi veliki

Naš konačni savet na dan blagovaona etiketa, je ne naredi najveći obrok na meniju, a zatim tražiti dodatne pomfrit! Zdrava apetit je atraktivan, ali jedu dovoljno hrane da nahrani pet definitivno nije. Ako odete velike na svakom Naravno, on će razmišljati o onome što si mogao izgledati za pet godina.

load...