Saveti za dating

10 najskupljih prstenova za angažovanje na svetu

10 najskupljih prstenova za angažovanje na svetu

Kada ste u ljubavi i ti se verio, svaki muškarac želi da kupi najbolji prsten mogu priuštiti za ženu koja je na putu da postane njihova žena. Slavne i royalty su isto kao i ostatak nas u tom smislu, ali oni ne mogu priuštiti da prskanje malo više na svoje poklone svoje verenika. Kada pročitate ovaj popis nekih od najskupljih angažman prstenovi na svijetu, tvoja ideja o tome šta skupo je možda zauvijek promijeniti, jer se radi prstena koji koštaju milijune dolara, a ne samo puko hiljada. Evo liste ako deset najskupljih angažman prstenje koje poznate ličnosti su nosili na svojim prstima.

1. Grace Kelly - 4.060.000 $

Kada se udaje u kraljevske porodice, možete očekivati ​​nešto više od run-of-the-mlin, prosečna zaručnički prsten i to je upravo ono što princ Rainier III od Monaka dao Grace Kelly kada su bili angažovani. Princ je prvobitno kupio Cartier vječnost bend dijamanata i rubina, ali kada je vidio druge holivudske zvijezde sa još većim prstena, on je nadograđen svoju na 10,7 karata, prsten 4.060.000 $.

2. Anna Kournikova - 2,5 milijuna $

Kada je kralj latino pop muzike, Enrique Iglesias, postavite njegovo srce na udaje ruski teniser Anna Kournikova je odlučio da će samo najbolje dijamant sporazum prsten učiniti za ljubav svog života. On je dao Kournikova zapanjujuće prekrasnim oblik kruške, dijamant angažman prsten koji je procijenjeno da vrijedi oko 2,5 miliona $.

load...

3. Mariah Carey - 2,5 milijuna $

Reper Nick Cannon zaprosio Mariah Carey s nekim perjanica previše. On je neće uzeti ne kao odgovor, tako da je poprskao se - na 17-karatni ružičasti dijamant prsten koji ima 58 pojedinačnih dijamanata na to $ 2.5 miliona. Jeste trik, par je u braku u toj istoj godini, ali se kasnije razveli. Ove godine Mariah Carey dobila još jedan zaručnički prsten koji je nadmašila prethodni - zapanjujući 35-karatni dijamant i platine zaručnički prsten od nje milijardera zaručnika, James Packer.

4. Kim Kardashian - 8 mil $

Većina od nas veze s romantičnom obrok za dva i violinista svira u pozadini, ali Kanye West unajmio bejzbol stadion i 50-komad orkestar stvoriti pravo ambijent za svoj prijedlog da se Kim Kardashian. On ju je također predstavio sa 15-karatnog Lorraine Schwartz dijamant angažman prsten vrijedan a - 8 mil $.

5. Jacqueline Kennedy - 2,6 miliona $

Pet godina nakon atentata na njenog supruga Johna F. Kennedyja, Jacqueline Kennedy dobio je prijedlog za brak i on dijamant angažman prsten od grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa. Čini se malo otpada, ali ona je samo nosila prsten dva puta. Ostatak vremena, njen poseban dijamantni prsten bila zaključana sigurno daleko u trezor banke. Prsten je prodat za 2.590.000 $ na aukciji 1996. Godine.

load...

6. Beyoncé - 5 mil $

To mora da je lijepo da dobije prsten koji košta više nego što većina ljudi ikada zaraditi u životu, ali kada su Jay-Z, 5 mil $ je samo kap u moru. To je ono što je platio za prekrasne dijamant angažman prsten koji je dao Beyoncé kad je zaprosio.

7. Paris Hilton - 4,7 miliona $

Grčki naslednik pomorskim bogatstvo, Paris Latsis, izdvojio 4,7 miliona $ za blistav 24-karatnog bijelog zlata angažman prsten za ženu koju je želio da se oženi, Paris Hilton. Par je dobio bavi maja 2005. Godine i do oktobra iste godine su se razišli. To samo pokazuje da čak i - milijuna $ 4.7 ne može kupiti ljubav! Paris Hilton kasnije na aukciji u ring kako bi prikupio novac za humanitarne svrhe.

8. Jennifer Lopez - 4 mil $

Jennifer Lopez ima kolekciju od tri angažman prstenje, ali onaj koji je imao najveću cijenu je prsten dobila je od strane R n 'B pjevač Marc Anthony, koji je čija se vrijednost procjenjuje 4 mil $. Barem nekoliko osoba nije zapravo udati. Vjenčali su se 2004. Godine, a su se razveli 2016. Godine.

9. Blake Lively - 2,5 milijuna $

Green Lantern glumac Ryan Reynolds, kopali duboko u džepove kada je predložio da Blake Lively. Proveo procijenjenih 2,5 miliona $ za zaručnički prsten i niko nije ni znao da su se bavili do iznenađenje vjenčanje u 2017. Godine. Sretan par je još uvijek zajedno i sada imaju kćer.

10. Elizabeth Taylor - 8,8 miliona $

Elizabeth Taylor zaista nije mogao da njen um se o muškarcima. Udala se osam puta, a dva od tih brakova Richard Burton. Znala je da se dopao njen nakit, međutim, i možda zato Richarda Burtona rastali sa zapanjujući - 8,8 miliona $ za 33-karatnog Asscher-cut Krupp dijamant angažman prsten.

Koje su vaše omiljene najskuplji angažman prstenje?

load...