Saveti za dating

10 odličnih savjeta za prvi sastanak

10 odličnih savjeta za prvi sastanak

Čak i ako ste bili mnogi prvi termin ranije, prvi sastanak sa novim čovjek može biti jako zastrašujuće. Hoćeš ovo da ide bolje od prethodne, jer je deo vas istinski i duboko vjeruje da je to što bi se moglo biti "jedan." Želiš da izglade sve prethodne greške, izoštravaju se i impresionirati novi momak u svom životu.

A ako ste prvi put prvi pratilja, sigurno ćete biti u potrazi za neke savjete. Iako je prvi datumi su uzbudljiva, oni nisu uvijek tako lako za navigaciju. Priprema za jedan je kao priprema za razgovor za posao; naglašavamo nad onim što treba da nose, ono što treba reći, i da li ili ne bi bilo nepristojno da uradi ovo ili ono.

Da ti pomogne, imamo 10 Great Savjeti za prvi sastanak. Hajde da pogledamo!

Opustiti

Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da, iako je priprema za prvi sastanak može biti stresno kao priprema za razgovor za posao, prvi sastanak nije razgovor za posao. To znači da ne moraju biti formalni, "profesionalno", a ne morate brinuti o pokazuješ svoje mane. Sve što je potrebno da uradite je da se opustite i biti sami.

load...

Zvuči jednostavno? Pa, puno nas krene naopako kad smo stavili pritisak na sebe da bude pametan, duhovit i lijepa. Ne uhvate u ideale i za pokušaj drugog pogodi šta on želi da vidi i da se fokusiramo na pokazujući mu pravi posao - YOU!

Dress to Impress

Prvi utisci to bitno, tako da je potrebno da se obuče pametan. Iako ti ne izlaziš za večernji o gradu, izlaze za obrok ili piće - a vi se sastaju novi čovjek. Tako da je potrebno da ga impresionira načinom na koji se oblačiš.

Kao što je rekao, ne ideš se preko noći, tako da ne treba da paniče o nošenju štikle i uske haljine. Nose nešto što je ugodno, nije previše preko vrha, ali koja izgleda sjajno.

load...

Ne pokušavajte da Dokaži

Obojica ste očigledno uživala jačanje poruke, pa to pokazuje da je jasno zainteresovan za tebe. Pa zašto bi se onda odlučiti da se pojavite na prvom sastanku i troše puno energije dokazivanja sebe sa njim?

Ti nisi ovdje da ga otvoreno uvjeriti da si dovoljno dobra za njega. Nisi joj da stavi sebe na pijedestal, a hvale se ovo ili ono.

Istina je da je nervozan kao i vi. Provesti vrijeme upoznajem sa njim i ništa ne nepošteni o vama reći. To će vas ugristi samo na bum kasnije.

Pokaži mu malo poštovanja

A muški prijatelj mi je jednom rekao o katastrofalno datum da je bio uključen. On je rekao da je djevojka pojavila 20 minuta zakašnjenja i pogleda na telefon prečesto.

To nije zvučalo kao totalna katastrofa za mene, i to možda ne zvuči kao totalna katastrofa za vas. Zaista, njegov datum mu je rekla da voli svoje vrijeme zajedno i da želi da se ponovo sresti. On nije, iako.

Iako žene su dobro poznati za okretanje do kasno u stvari, to je super važno da poštujete momak okretanjem do datum na vrijeme. Spremite se rano i pobrinite se ništa ne će vam se kasno. Iako je 20 minuta u odnosu na dogovoreno vrijeme možda ne zvuči kao puno za vas, to je mnogo za njega. To stvara loš dojam.

Slušaj ga

Niko ne želi da ide na sastanak, a ne da se sluša. Ako ne slušaj ga, vi ćete se bore da zadrži razgovor.

Pokupiti stvari koje kaže, pitajte zanimljiva pitanja i dodajte zanimljivih stvari za razgovor. Ti si ovdje da ga znaju, tako da je zadnja stvar koju želite učiniti je tražeći od njega na kraju dana za nešto što vam već rekao prije 4 sata!

Isključite telefon

Tu je zaista ništa više obeshrabrujuće nego ide na sastanak s nekim ko se stalno provjeravaju telefon. To je još gore kad ne samo da provjere svoje telefona, ali zapravo odgovarati na poruke previše! To daje dojam da su oni ne zanima.

Da biste bili sigurni da ne iskušenju da provjeri svoj Facebook news feed ili krišom na brz tekst dok je on u baru, držite telefon isključen. On će ti sigurno zapamtiti kao "devojku koja se nije opsjednut s njom telefonom."

Postavljati pitanja

Muškarci se očekuje da preuzme vodeću ulogu na prvom datumima i postavljaju pitanja o nama. Ali su se ozbiljno smeta kada se ispostavi da oni traže sva pitanja. Oni žele da se Jon u i pitajte ih stvari, previše!

To ne samo da pokazuje da ste zainteresirani za njih, ali i zaustavlja razgovor sa petering se do tačke gdje oni traže stvarno glupo pitanja samo da bi izbjegli tišinu, kao što je "omiljena boja?"

Jadnik!

Pripremiti sa nekim Razgovor Starteri

Samo obložiti ste zamrzavanja na dan i ne mogu da smislim ništa pitati, zašto ranije nisu pripremili s nekim uredan razgovor starter? Na ovaj način, možete osigurati da će, ne čudna tišina.

Također ćete osigurati da ne završiti pita ", da li uživaš?" Na pola puta kroz dan. To je stvarno se držeći za slamku!

Talk Naravno

To može biti lako na prvom sastanku da padne u uobičajene prvi datum zamke, kao što traži previše pitanja. Ali ne želim da zvučim kao robot koji je programiran da se jednostavno postavljaju pitanja.

Pa zašto da mu kažem neke anegdote? Reci mu o vama, dajte mu malo smiješno priča, i razgovarati prirodno kao ti sa prijateljima.

Čekati za njega da učini prvi korak Nakon toga

Datum je više, a ti si sada kući. Ali operacija još nije potpuna, jer ste i dalje može napraviti grešku i prebrzo mu šalje poruke da ste se dobro proveli.

Pusti ga da napravi prvi korak. Ako je imao veliki put, on će biti u kontaktu da znaš.

load...