Saveti za dating

10 osobina koje trebate kod dečka

10 osobina koje trebate kod dečka

Momci dolaze i odlaze, ali dobri družim već dugo vremena. Ako ste popravljanje svoj put kroz više momaka nego što je vjerojatno društveno prihvatljivo, možda i trenirati ljubomorni na oku svojim prijateljima koji su nekako uspjeli da pronađu svoje "golman". I možda neki čak u braku do sada.

Dakle, šta radiš nije u redu?

Pa, za početak dobar dečko mora imati određene kvalitete, ako je vaš odnos trajati. Deset osobina, u stvari. Dakle, hajde da pogledamo u ovih deset kvalitete dobrog dečka kako bi bili sigurni vaš sljedeći mjeri se.

load...

On je romantičan

Ako je ideja tvog sina romantike je da ti se udruži s njim na njegovom video igre, kada mu je potrebno "back up", vaš odnos vjerojatno neće trajati preko noći.

Pogotovo ako ga upucao greškom. Igra je gotova, romantičnu večer uništena.

Umjesto toga, ono što želite je dječak koji zna šta romantiku stvarno je. To je dijeljenje trenutaka zajedno, što je u neposrednoj blizini, ljubljenje, grljenje, izlazak za obroke zajedno, i samo općenito uživanje biti u jedni drugima ruke. Aww.

load...

On je stvarno Your Boyfriend

Naravno, on je tvoj dečko! Na kraju krajeva, tako si rekao, a on je tako rekao. Vi ste rekli svojim roditeljima, svoje prijatelje, svoju mačke, svoje pse, pa čak i stranac u parku koji je upravo htio neke promjene.

Htio si reći Facebook prijatelji previše, ali tvoj sin samo nisam hteo da te pusti. On je imao drugi misli o ovome.

Uh oh. Uzbunu vjerojatno bi trebalo zvoni upravo sada. Ako je vaš dečko je neodlučan oko izvikuju svoju ljubav iz online krovovima, to puno govori o svom povjerenja u svoj odnos - ili nedostatak iste.

Osim toga, ukazuje na to da on ima nešto za sakriti.

Ima dobru radnu etiku

Naravno, mnogi od nas bi volio da datum Justin Bieber, ali da li je stvarno sve to?

Uostalom, Biebs i momci poput njega su žrtve prava zamku. Imaju model izgleda, u klesanim ABS, slavu, talenta, sreće, i frizeri na zahtjev, kosa grudi... Ukratko, imaju sve i žele za ništa.

Ono što zaista želim je scrapper, koji je u osnovi Muškarac koji je morao da se bori za sve što ima u životu. Ako je spreman da se bori za pravo na krov nad glavom, on će sigurno biti spreman da se bori za vas.

On se bori Čisto - Nije Dirty

U redu, mi zapravo ne govorimo o pesnice borbi ovdje. A momak koji obara sedam zvona od drugih momaka u petak uveče nije idealan dečko.

Umjesto toga, ono što zapravo govorim je kako tvoj dečko upravlja svojim domaćim prepirke.

Svi parovi imaju argumente, ali to je kako se oboje dogovor s njima da je ključ. Ako vaš dečko ima veliki ego i da se bori svaki argument dok je on dokazao da je u pravu - ti si u pravu! 'Hahaha u lice ", onda on nije golman.

Ono što želim je momak koji je spreman za komunikaciju sa vama pronaći rješenje ili kompromis koji rješava sve argumente.

On je zapravo sluša

Jedna od važnih osobina dobrog dečka je da je on dobar slušalac. Ne postoji ništa gore nego pokušava imati razgovor sa momkom koji je umotana u sebi.

Možete biti sipanje srce za momka, a sve što je smetalo oko ubija onoliko zombija u minutu moguće na tom glupom video igre.

Dok ste žale na činjenicu da ste upravo otkaz, on odgovara sa nizom gunđanje i "Imaš YA DIRTY ZOMBIE !!" uzdržava.

"Izvini. Ste rekli? "

Hmm, ne ohladi. Ono što želim je tip koji pokazuje istinski interes za vas, i koji je spreman da se zaustavi sve rade da te slušam i šta imate da kažete. Vaše mišljenje stvari, tako pronaći tipa koji se slaže s tim.

On nije dosadno

U redu, tako što dosadno nije nužno istinski grozna osobina, a često i momak ne može da pomogne biti dosadno.

Ali hajde, koliko još puta može da vas odvesti na svoj "omiljeni" pub restoran u petak uveče i pojede "omiljeni" obrok prije nego što vozio kući rano i uzimajući uvučen u krevetu do 10, jer on je umoran?

Za vezu da traje duže od nedelju dana, potreban vam je tip koji je spreman da vas držati na nožnim prstima. Potreban vam je čovjek koji vas iznenadi, oduzima dah i uživa avanture. U suprotnom ćeš izaći iz glave, kako ih je on isječci njegovih noktiju i ispituje i analizira. U subotu uveče.

On je Honest

Ovo je jedan od najvažnijih kvaliteta dobrog dečka. Solidno, uspješan odnos je izgrađen na povjerenju. Na temelj povjerenja je iskrenost. Ako ne možete vjerovati svojim čovjek, ne možete vjerovati vaš odnos. Zbog toga, tvoj tip apsolutno mora biti iskren kao oni dolaze.

Ako on izgleda Shifty i bori za odgovore kad god ga pitam gdje je on bio, imaš problema. Isto tako, ako on neće dopustiti da pretura po njegovom telefonu i naljuti kad god prođe kroz džepove, alarm treba zvoni.

On je Intelligent

Ne, mi ne kaže da treba podići bar se u stratosferu i pristati na ništa manje od Ajnštajna unuk, ali inteligencija je jako pali na. Što više inteligentan čovjek, više uzbudljivo i zanimljivo vaš odnos će biti.

Osim toga, inteligentan čovjek će napraviti pametne odluke. Radije nego računati na njegov instinkt mu govori da imate dovoljno goriva da te vidim kroz ponoć vožnje kroz zmija prepunim pustinji, morate moći računati na njega da bi pametne odluke.

I definitivno ne želite da se zabavlja sa dim-wit koji vas dovodi u dugovima, jer je on zagubio zarezom prilikom potpisivanja ček.

On ima Samokontrola

No odnos koji uključuje izvan kontrole manijak trajati.

Ne, osim ako si izvan kontrole manijak previše.

Je izvan kontrole manijak je vrsta psiho koji juri auto za nekoliko kilometara, jer je vozač "vozio ispred mene". On je tip momka koji tuče nekoliko ljudi u kafani za gledanje u njega.

On je u osnovi neko ko opljačka banku kada kažete da želite uzeti kredit.

Tako da je vrijeme da potražite cool tip koji može da se kontroliše kada stvari postanu grijani.

On je Affectionate

Ono što ne želim je grunter ko kaže da samo tebe volim kad je imao nekoliko pića. To nije baš ohrabrujuće, i to je znak da on nije u potpunosti posvećena ovoj vezi.

Dobar dečko mora biti ljubazan. Oni bi trebali biti spremni da zagrli, mazimo, milovanje i poljubim - čak iu javnosti. Žene žele ovih znakova naklonosti od svojih ljudi, tako da je važno da je naš ljubavnik razume.

load...