Saveti za dating

10 pickup linija za djevojčice koje će koristiti za momke

10 pickup linija za djevojčice koje će koristiti za momke

Ovo je doba kad cura ima isto toliko pravo da preuzme inicijativu i koristiti sirast kurva linije, kao dečko, a posebno kada se oseća kao da je. Dakle, ako ste nikada pokušao iskoristiti za uvlačenje vodova sebe ili ste samo malo van forme, evo deset cheesy zabava kurva linije za djevojke za korištenje na momke.

1. Da li je to pištolj u džepu?

Pickup linije za djevojke nisu ništa novo zapravo, nakon svega ovoga poznatog jedan-brod od Mae West je prvi put čuo u 1933. Film "Ona Gotovo da nije u pravu. Mora da se sviđa, jer je ponovio linije iz 1978. Film, 'sekstet'.

2. Moj mobilni telefon ne radi

Kada želite da broj jedan momak, igra u plemenite želje čovjeka da pomogne Žena. Recite mu da nešto nije u redu sa vaš mobilni telefon, on će pitati što nije u redu s njim i možete reći: ". Ja jednostavno ne mogu naći svoj broj u njemu"

load...

3. Da li verujete u ljubav na prvi pogled?

Muškarci treba malo ukazuje u pravom smjeru, ponekad, pa probajte ovo, ako mi se čini da ne primijetite odmah: "Vjerujete li u ljubav na prvi pogled, ili da ponovo hoda?"

4. Da li ovi izgledaju pravi za vas?

Ovaj je stvarno da zgrabi njegovu pažnju, ako imate prednju nositi ga! "Da li ti izgleda stvarno da ti?" To bi svakako trebalo da probije led i dobiti razgovor ide.

5. Radim anketu

Ovaj pickup linija je jedan od starih, cheesy oni, ali, hej, možda ćete biti u mogućnosti da se izvuku s tim: "Zdravo. Radim anketu. Koliko imaš godina? Kako se zoveš? Jesi li sama? Koji je tvoj broj telefona? Jesi li slobodna u petak navečer? "

load...

6. Imate li grožđice?

"Imaš li grožđice? Ne? Kako bi bilo da datum umjesto? "Ne postoji ništa kao cheesy igra reči da probije led i ovaj sigurno ima dosta sira! Ipak, kurva linije ne bi trebalo biti previše ozbiljno, zar ne?

7. Imam nisko samopoštovanje

"Imam jako loše mišljenje o sebi; da li misliš da sam lijepa? "Tug na Muškarac srce konce i da je siguran da odgovori. Postoji samo jedan odgovor ne može dati stvarno, zar ne?

8. Ću ti kuhati večeru

"Ja ću vam kuhati večeru, a ja sam mogao dozvoliti da me kuhati doručak". To je sigurno je ponudu da ne može odbiti, čak i ako se samo igraju.

9. Da li se piše 'serendipity'?

"Možete li čarolija riječi 'Serendipity' unazad? No, niti mogu, samo sam hteo da razgovaram s tobom! "Ljudi kao ljudi, on će vjerojatno dati svoj najbolji hitac, tako da ga ne ostavi se bore za predugo ili ćeš propustili svoju šansu.

10. Podsjećaš me na filmska zvijezda

Kada kažete "Podsjećaš me na filmska zvijezda", vidjet ćete oči upali i on će pitati: "Koji?" Od tamo možete uzeti svoj pick od filmske zvijezde da bi ga najbolje odgovara. Superheroja su uvijek dobar izbor, ako želite da moždanog udara muškarca ego.

Koji su vam omiljeni kurva linije za djevojke za korištenje momci?

load...