Saveti za dating

10 pitanja da zamolite svog dečka da se bliži

10 pitanja da zamolite svog dečka da se bliži

U ovom svijetu instant komunikacija, mislimo da su povezani, jer smo tekst i dobiti instant odgovor, možemo postaviti naša osećanja na Facebook-u, i možemo Tweet o tome kako se osjećamo, ali da se duboko i smisleno povezivanje sa svojim dečko vam je potrebno mnogo više od 240 znakova! Najbolji način da se osjećaju blizu neko znati više o njima i, za to ćete morati postaviti neka probnim pitanjima. Ako želite saznati više o tome što čini vaš dečko krpelja, pokušajte ga pitam ovih deset pitanja na koja treba dati neke sasvim otkriva odgovore koji će vas zbližiti.

1. Postoji li nešto što nikada ne bi mogao oprostiti?

Odgovor na ovo pitanje može vam dati uvid u njegovu prošlost, njegova uvjerenja i vrijednosti koje drži. Ono što smatram neprihvatljivim često oblikuje vlastitim životnim iskustvima, tako da, ako on kaže da nikad ne bi mogao oprostiti varanje, sasvim je vjerojatno da je prevaren na ranije. Ako je odgovor na to pitanje iskreno, naći ćete mnogo više o momku ste s.

2. Kako bi vaš savršen dan biti?

Ne daj mu da ode sa zaliha odgovor "dan s tobom" na ovo pitanje. Push mu da se malo ozbiljnije i više o njemu možete saznati. Mogao si ga pitati da ide kroz cijeli dan; od onoga vremena da će ustati, šta bi on uradio da popuni savršen dan. To će vam pomoći shvatiti stvari koje on voli da rade i ono što će učiniti ga sretan.

load...

3. Ako bi mogao reći svojim mlađim samo nešto, što bi to bilo?

Ovo je još jedan od velikih pitanja pitajte svog dečka. Ovo pitanje mogao dobiti ga da se otvori o svom djetinjstvu i da bi ti puno reći o njemu. Razumijevanje nečije prošlosti je važan dio približiti osobu. Odgovori on daje mogu biti vrlo tužno, ali oni će sigurno pomoći da shvatite kako je on postao osoba je danas.

4. Šta bi uradio da si osvojio na lutriji?

Jedan od kreativnih pitanja koja treba postaviti tvoj dečko bi bilo da ga pita o njegovim snovima i ono što će učiniti ako je imao slobodu da ništa. Znajući snove i težnje međusobno će vam donijeti puno bliže zajedno, čak i ako ne možete realno ih ostvariti u doglednoj budućnosti. Ako možete raditi zajedno kako bi postigli te snove, to će učiniti da se više tim.

5. Koja je jedna stvar koju nikad ne bi želite ići kroz ponovo?

Kao i govorim više o događajima koji su oblikovali čovjek si sa, to će također vam dati uvid u njegove strahove. Ako on deli svoje najintimnije tajne, kao što je ova, s tobom to će ojačati vezu koja postoji između vas. Zapamtite, ipak, morat ćete biti jednako iskren s njim kad te pita isto pitanje.

load...

6. Šta bi trebalo da izađu iz zdravog odnosa?

Ovo je još jedna od dobrih pitanja pitati svog dečka. Većina ljudi će reći da je najvažnija stvar da se dobija iz zdravog odnosa je da voli i da bude voljen zauzvrat, ali nisu svi isti. Moglo bi biti da je ovo pitanje otkriva neka iznenađenja za vas i neke stvari koje možda oboje morati raditi. U svakom slučaju, ovo će vam dati dobru ideju o tome šta on očekuje od odnosa.

7. Koja je jedna stvar koja nikada ne možete napraviti svoj um oko?

Ovo je odlično pitanje da biste saznali kako odlučujući je i kako promišljena on je previše. Ako on kaže da nikada ne može da se odluči kada je došlo do ono što želi za večeru, onda imate procrastinator na rukama. Ako on kaže da ne može da odlučuje o tome šta značenje datoteka - imate mislilac!

8. Kako je bio dan?

Povezivanje sa nekim znači više nego saznati o prošlosti; razumijevanje onoga što se događa u njihovim životima danas je jednako važno. Ovo je tako jednostavno pitanje da pitam, ali to će vas držati u neposrednoj blizini i omogućavaju vam da dijele jedni drugima u svakodnevnom životu.

9. Koja je vaša omiljena knjiga svih vremena?

Ovo je još jedan od prekrasnih pitanja pitajte svog dečka. Svako ima omiljenu knjigu da su pročitali više od jednom i znajući šta omiljeni tvog dečka je će vam dati uvid u vrste stvari koje odjekuju s njim. Možda ćete saznati da je romantična u duši, ili da je se odnosi na likove koji osvoje, uprkos šanse su okrenute protiv njih. Što više razumiju o osobi koju su sa, bliže ćete biti u mogućnosti doći do njih.

10. Koji je bio najsretniji put u svom životu?

Ovo pitanje će dobiti vas oboje dijele neke od najsretnijih uspomena iz svoje prošlosti, i što bolji način mogao biti da vam približimo jedni drugima? Kada se razumiju ono što čini svakog od vas smijati, a ono što plačeš, onda znate da imate pravu vezu.

Da li imate druge ideje pitanja pitajte svog dečka?

load...