Saveti za dating

10 pogrešnih stvari koje žene preduzimaju da bi privukle muškarce koji stvarno ne rade

10 pogrešnih stvari koje žene preduzimaju da bi privukle muškarce koji stvarno ne rade

Kada Žena se zaljubio, a ona je očajna Momak joj primijetiti, ona može ponekad da se previše trudi i radi toga je čovek odgurne, umjesto njega privlači. Pa, neke stvari rade, a drugi ne, a neke stvari potpuno obiti o glavu! Ovdje su neke od najčešćih stvari koje žene rade da privuku ljude koji se ne ide na posao:

1. Biti sve glupo i golicljivih

Slatka bimbo stvar je mrtav! Muškarci su više privlači inteligencije i samopouzdanja, nego da kikotanje skromnosti. Vole neko ko može smijati i je zabavno biti s, ali previše toga, a vi ćete gurnuti sve dobre momke.

2. Way previše šminke

Jedna od najčešćih grešaka koje žene čine preteruje šminku. Ako izgleda kao da je lažni, onda je tip ne da se svidi. To se odnosi jednako za šminku, kosu, nokte i ten previše. Vaša prirodna ljepota će dobiti njegovu pažnju daleko brže, pa neka sija!

load...

3. Picky eaters

Djevojčica želi biti osjetljiv i damski kad jede, ali, zapravo, Muškarac bi radije vidjeti Žena stomaka u svoju hranu i uživam u tome. Ok, tako da ne želim da gledam i gledam kako jesti svoj dvanaesti hot dog, ali zdrav apetit bi bilo dobro.

4. Pokušavam držati korak sa konzumacijom alkohola

Čovjek se neće dobro razmisliti o djevojci koja ga outdrink, pa čak i manje od Žena koja se napije. Ovo je jedna od oblasti u kojoj će damski umjerenost radi, pa neka je potrošnja vina u čašu ili dvije. On će biti impresioniran samokontrole, nego nedostatak to.

5. Pokušavam da bude jedan od dječaka

Ako je htio noć s momcima "otišao je sa svojim prijateljima. Muškarci i dalje vole djevojke da se djevojke, pa neka je rizične šale i loše jezik dole; on radije ne bih to čuti od njegova dama.

load...

6. Gushing pohvale

Muškarci vole da budu komplimente, ali samo u umjerenosti. To će samo naići kao lažne, ako napravite previše komplimente ili da ih previše očigledno. Ako ste previše pohvalite ga, onda će prestati vjerovati da u svakom slučaju.

7. Neprimjeren govor

Naravno, većina muškaraca privlači sugestivnim razgovor, ali previše prerano, a vi ćete ih isključiti. Muškarci su vrlo brzo suditi djevojke, pogotovo kad cura ponaša kao 'previše lako. Oni mogu uzeti te na ponudi, ali oni teško da će shvatiti ozbiljno nakon toga.

8. Slaže sa svakom njegovom riječi

Neke devojke misle da slaganje sa svime Muškarac kaže je zagarantovano način da se njegovo srce, ali tip bi daleko radije Žena koja zna svoje mišljenje i ima svoje mišljenje o stvarima. Devojka koja ima svoju mišljenja i zna šta hoće je daleko više privlačan, nego 'da' djevojka.

9. Korištenje slatka imena za njega

Nazivajući ga dušice ili slatka mala medo ne da ga zna, pogotovo ako to radite u javnosti. Jedna stvar koju nikada ne smije učiniti je da čovjek ispadne glup ili nemuževnim na javnom mjestu, čak i kada se pokušava da ga pohvalim.

10. Gušenje njega

Vjerojatno ste vidjeli djevojke koje su svuda po čovjeka, pokušavajući da mu pažnju. Ako imate, onda ste vjerojatno i vidjeli izgled iritacije na čoveka lice! Muškarci ne vole da se guši, pa dajte mu šansu da diše i pustiti ga da znate kako treba.

Da li imate neke druge stvari dodati na ovu listu pogrešnih stvari koje žene rade da privuku muškarce? Slobodno podijeliti svoje Savjeti za upoznavanje i odnos savjet u komentar ispod teksta.

Ostati lijep i biti sretan!

load...