Saveti za dating

10 poznatih ličnosti koje izgledaju mlađe od svojih godina

10 poznatih ličnosti koje izgledaju mlađe od svojih godina

Svi znamo da poznate ličnosti mogu priuštiti najbolje anti-age tretmani taj novac može kupiti, a za neke od njih koji bi mogli dobro objasniti svoje mladalački izgled. Neki od starijih poznatih samo da nikada ne čini starost na sve, a neki od mlađih samo izgleda još mlađe nego što stvarno jesu. Bilo da je to trik svjetlosti, nešto u vodi u Holivudu, ili rezultat neke vrlo skupe operacije; evo deset poznatih ličnosti koje izgledaju godina mlađi nego što zaista jesu.

1. Gwen Stefani

Pjevač, tekstopisac, modni dizajner, i glumica, Gwen Stefani, svakako je bio zauzet djevojka, ali sve to radna nije stavio godina na njenom licu. Ona gleda najmanje 10 godina mlađi od nje četrdeset i pet godina, a ona je još uvijek oblači kao trideset godina previše. Pogledajte izbliza njenu sliku sljedeći put kada vidim; ne postoji bora na vidiku.

2. Sophia Loren

Sophia Loren možda ne izgleda kao proljeće piletina, ali da li bi je stavili na 80 godina starosti, ako niste znali drugačije? To je istina, 80-godišnji, majka dvoje djece, koja je svoj prvi nastup ekran u iz 1951. Godine film Quo Vadis, i dalje izgleda zapanjujuće danas. Svoju tajnu, ona kaže, maslinovo ulje, koji dodaje da je kupanje svaki dan.

load...

3. Salma Hayek

Salma Hayek je započela svoju karijeru u Meksiku u telenoveli Teresa i kasnije glumio u holivudskim filmovima kao što su Wild Wild West, Dogma i Desperado, a ona samo izgleda prkosi godinama. Ona se kune da nikad nije otišla pod nož i nikada dotakla botoks, ali ona ipak uspeva da izgledate odlično za ženu približava pedeset.

4. Andrew Garfield

Nemojmo samo da ovo post o lijepim ženama koje su dobro starosti, neki holivudski muškarci ni ne izgledaju njihove starosti. Je američki glumac, Andrew Garfield, koji je igrao Spiderman i Peter Parker u nedavnom 'Amazing Spiderman' filmova, lako se izvuče u ulozi klinac fakulteta, iako je stvarno stara 32 godina. Ako je obrijao bradu, verovatno bi mogao da prođe za dječaka pola tog uzrasta!

5. Tom Felton

Tom Felton, koji je igrao Draco Malfoy u Harry Potter filmskog serijala je imao samo 12 godina kada je na audiciji za ulogu. Čini se kao da je nešto od toga magije preslikao na njega, jer je jedva dobi na sve, jer njegov štapić mašući dana, a on je sada 27 godina.

load...

6. Gabriel Mann

Koliko je stara mislite Gabriel Mann, Nolan Ross na ABC dramskih serija Osveta je? Američki glumac koji je glumio u filmovima "Život Davida Gale" i "The Bourne Supremacy" nije u svojim dvadesetim godinama, kao i ostatak njegove Revenge glumi, on je udario srednjim godinama. Uprkos tome što je dečački dobar izgled, Gabriel Mann je stara 43 godina.

7. Jennifer Anniston

Iako ona ne izgleda tako, Jennifer Anniston je previše pogodio srednjih godina prekretnica. Teško je vjerovati da je prošlo više od deset godina otkako je pucao na slavu igrajući Rachel Green u prijateljima, a sada je jedan od najplaćenijih glumica Hollywooda, a ona se vjeruje da ima bogatstvo u vrijednosti od 150 miliona $. U 2015. Godini, Jenifer Anniston je proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu ikada Men zdravlje Magazine. Ona je sada 46 godina.

8. Jim Parsons

Evo šok za ventilatore Velikog praska. Jim Parson, koji igra ulogu Sheldon Cooper je stara 42 godina! Svira Sheldon Cooper od pokazuju prvi emitovana 1997. Godine i za to vrijeme, on je stekao brojne nagrade za svoj trud, uključujući i nagradu Zlatni globus za najboljeg glumca u seriji i četiri Emmy nagrade za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji.

9. Sandra Bullock

Sandra Bullock je još jedan od onih ekrana glumice koji se čini da je bio u stanju da zaustavi sat. Ona je proglašen za "najljepša žena" od magazina People u 2017. U velikoj starosti od 51 i ona ima družiti u prostoru sa Georgeom Clooneyem u hit filmu "Gravity" u 2016. Godini.

10. Rob Lowe

Da li se Rob Lowe u "St Elmo Fire"? Igrao je dio decko i nerado muža u filmu o grupi prijatelja koji su upravo diplomirao na Univerzitetu Georgetown a to je bilo prije trideset godina! On je ipak dobio taj isti dečački šarm koji je pokazao tada, sad kad je igra Chris Taeger u Parks and Recreation, iako je star 51 godina.

Da li znate Među slavnima koji traže način mlađe od svojih godina?

Slika izvor: Getty Images

load...