Saveti za dating

10 poznatih ličnosti koje su imale poznate roditelje

10 poznatih ličnosti koje su imale poznate roditelje

Kažu da slava nije slučaj ono što znate već koga znaš. Oni također kažu da jabuka ne pada daleko od stabla.

To ne znači da su poznate ličnosti na ovoj listi sve je postao poznat samo zato što su imali poznati roditelji, ali definitivno postoji dug zahvalnosti da ove slavne duguju u prošlost dostignuća mame i tate.

Ako Uvijek sam se pitao što oni od svojih omiljenih poznatih ličnosti imao više od vodilja ruku kada je riječ o pronalaženju slavu i bogatstvo, pridružite nam se kao što smo da pogledamo 10 poznatih koji su imali poznati roditelje.

load...

Kate Hudson

Kate Hudson je najpoznatija po ulogama u You, Me And Dupree i The Skeleton Key. Ona je talentovan i prekrasna, stoga koji je ne bi zaposliti ?!

Uprkos svoj izgled i očigledno sposobnosti, Kate Hudson je predodređen za velike stvari čim je iskočio iz mame Goldie Hawn abdomen.

Možda si malo previše mladi da su čuli za Ms Hawn; ako je tako, Kate Hudson je mama bila poznata glumica u svom vraćam u sedamdesetih i osamdesetih godina i glumio u jednoj od prvih filmova Stevena Spielberga, The Sugarland Express.

load...

Hudson otac Bill Hudson je bio i poznati američki pjevač i glumac.

Ben Stiller

Svi znaju i - po svoj prilici - voli Ben Stiller. On je dao kino publiku širom svijeta mnogo radosti i smeha, zahvaljujući svojim ulogama u hit komedijama kao što su Meet The Parents, Dodgeball i Zoolander.

Ono što možda ne znate je da iza njega je slavni tata je zvao Jerry Stiller.

Jerry nikada postići toliko slavan kao njegov sin, i zaista spustio njegov najbolji ikada ulogu ekscentričnog i ljut tata Arthur Spooner u The King of Queens nakon što je njegov sin već glumio u čitav niz filmova.

Dakle, na neki način, to je zapravo sin koji je napravio tata poznati ovaj put. Pazi = vazduh.

Gwyneth Paltrow

Lako je zaboraviti da Gwyneth Paltrow ima slavni mama, jer, iako smo svi prepoznali Blythe Danner za ulogu u Meet The Roditelji i njegovih nastavaka, često zaboravljamo da je rodila i odrasla Gwyneth.

Liza Minelli

Liza Minelli je bio jedan od najpoznatijih glumica na planeti još sedamdesetih i osamdesetih godina. Zvijezda filmova kao što su Arthur i čitav niz Broadway mjuzikla, ona je imala talenta i ekstravagancije po kantu opterećenja.

Ona također ima slavni mamu, koji je bio ništa drugo nego Čarobnjak iz Oza zvijezda Judie Garland.

Judie je neverovatno talentovana glumica i pjevačica koji su nastupali u holivudskom Zlatnog doba. Niko ne može tvrditi da Liza postao poznat isključivo na leđima slavnih svoje majke, iako; iako nikada neće moći živjeti do talenat veliki Judie je, Liza je svakako imao dovoljno sposobnosti da opravda svoje slave.

Angelina Jolie

Angelina Jolie je jedna od naših omiljenih ljudi. A velika glumica, aktivistkinja, mama, supruga i all-round lijepa žena, ni ne zavidim na činjenicu da joj je poznati otac Jon Voight možda imao neke veze sa postaje njegova devojčica u Hollywoodu.

U slučaju da to nije znao, g Voight je velika stvar u sedamdesetih i osamdesetih godina. On je glumio u box-office hitova, kao što su Midnight Cowboy i The Odessa Files, prije nego raste stari i postaje predata više marginalne uloge. Ali to nije bilo prije nego što je dobio Jolie na brodu zajedno sa njim u Lookin 'izaći za svoju glumačku debi.

Miley Cyrus

Ako ste bili na internetu u bilo kojem trenutku u posljednje dvije godine, vi ćete znati sve o Miley Cyrus. Ona je Disney-zvijezda otišao loše, pevačica sa dubokim-jug drawl koji okrenu gola na maljem za spot.

Zahvaljujući neke sjajne PR, trebalo je samo Miley nekoliko sekundi da u potpunosti postali poznati nego njen tata, muzičar i glumac Billy Ray Cyrus. Da li ili ne da će razmotriti mogućnost ljulja okolo gola na maljem da nadmaši svoju kćer i povrati "Ja sam poznatiji od vas" nagrada je samo da se nagađa.

Stella McCartney

Možda više od većine poznatih ličnosti, Stella McCartney stalno mora palicom daleko je "ti si samo poznat po tome što je tvoj tata," jibes.

Istina, imaju bivši Beatle kao tvoj tata svakako pomaže, ali karijera Paul nije mogao biti više razlikuje od svoje kćeri. Dok je bio i ostaje popularna pop-rock pjevač i muzičara, Stella ime za sebe u modnoj igri. Danas je ona dizajnira odjeću za zvijezde i dalje vitalni zupčanik u jednom od najslavnijih svjetskih roditelj-dijete tim ikada.

Colin Hanks

Vjerojatno ste već navikli na Colin Hanks bez zapravo znajući ko je on zaista. Možda ste ga je gledala kako smanjiti ljude u Dexter ili ići u rat u Band of Brothers. Razmišljao je da je on bio zvjezdani glumac, ali ti nije smetalo tražim ga na internetu.

Ispostavilo se da je to veoma čovjek je zapravo Tom Hanks sin. Znate Tom Hanks, zar ne? Obitelj zvezda Forrest Gump, Castaway i Toy Story?

Yup, to je taj. Bez njega, da se pitate gdje na zemlji Colin Hanks će biti.

Dakota Johnson

Znate Dakota Johnson. Ona je imala uloge u The Social Network i 21 Jump Street. Ona je talentovana, mlada i zgodna.

Ona također ima slavni mama koja je ništa drugo nego holivudski superstar Melanie Griffith. Kao i mnoge poznate mame i tate na ovoj listi, Griffith nije u javnom svijesti koliko je nekad bio, ali je isto tako ponosan što podržava svoju kćerku. "Ona je sjajno. To je samo tako lijepo vidjeti njen čin ", izlila je ona.

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland je velika stvar u mnogim domaćinstvima širom svijeta, uglavnom zahvaljujući svom glavnu ulogu kao CTU agent Jack Bauer u hit TV serije 24. On je osvojio dva Emmy nagrada u karijeri, kao i dva satelita nagrada i Zlatni Globe. Sve to znači da je on prilično zasjenio njegov otac Donald Sutherland, koji je i sam prilično jak filmografiju - to jednostavno nije tako jak kao svog sina!

Slika izvor: Eva Rinaldi [CC BY-SA 2.0], preko Wikipedije

load...