Saveti za dating

10 poznatih ličnosti koje su nekada bile beskućnici

10 poznatih ličnosti koje su nekada bile beskućnici

Kada pogledate poznatih, sve što vjerojatno misliš na bogatstvo i slavu da uživaju danas, tako da je teško zamisliti da čak i bogati i slavni mogu pasti na teška vremena previše. Oni mogu i imaju više novca nego što većina nas ikada mogao sanjati, ali, za neke od njih, život nije uvijek bilo tako. Ono što je zaista neverovatno o tim pričama o celebs, koji je jednom čak nije mogao ni priuštiti krov nad glavom, je da oni nikada nisu odustali juri svoj san. Ako ste ikada pronaći sebe bori kroz teška vremena i kada je potrebno malo inspiracije, razmislite o ovih deset poznatih koji su do vrha, iako su nekada bili beskućnici.

1. Daniel Craig

Čujete priče o tome kako glumci bore prije nego što je veliki trenutak, ali je teško sada da se vjeruje da Daniel Craig je bio jedan od onih glumaca koji su se borili da sastave kraj s krajem kad je počeo. A dugo vremena prije nego što Craig sletio ulogu Jamesa Bonda, koji je zaradio kojim novcem je mogao od povremene poslove, a on spavao na divan, prijatelja i klupama u parku u Londonu.

2. Sylvester Stallone

Rambo i Rocky zvijezda, Sylvester Stallone je vidio tamniju stranu života na ulici. Prije nego što je dobio svoj odmor u filmovima, on je tako slomio koju je nazvao autobuske stanice njegov dom. On je sišao s ulicama koje se pojavljuju u mekom porniću, za koji je dobio platio 100 $ dnevno. Rad dva dana kasnije, a on je bio u mogućnosti da priušte odmor na mjesto za život.

load...

3. Jim Carrey

Svjetski poznati glumac i komičar, Jim Carrey, došao iz vrlo skromnih početaka i kako on i njegova porodica bili su beskućnici neko vrijeme. Postojao je period kada Carrey je još uvijek bori da se primijetio u svijetu zabave koji je živio u šatoru sa roditeljima, njegov brat i njegova sestra. Srećom, Carrey je starija sestra, Patricia Carrey je bio oženjen i imao dom, tako da je ostatak porodice žestoke njihov šator u svom dvorištu.

4. Halle Berry

Oscar i Emmy nagrađivanog glumica Halle bberry našla bez mjesto za život kad joj je majka odbila da joj dam više novca da je podrži, dok je pokušao pronaći svoj put u svijetu glume. S obzirom na izbor odustajanja snu, ode kući i srediti svoj život, ili se borili na bez pomoći od majke, Berry je odlučio da živi u skloništu za beskućnike i nastaviti sa svojim potrazi za slavom. Kako se ispostavilo, Halle Berry upornost isplatila, a ona je sada tamo sa ostatkom bogatih i slavnih.

5. Steve Jobs

Razmislite o ovome sledeći put kada pokupiti vaš iPhone. Steve Jobs, izvršni direktor i Suosnivač Applea, bio švorc kad je bio na koledžu, a on je spavao na podu prijatelja. On se koristi da pokupi sve prazne flaše on mogao naći, tako da je mogao prikupiti naslage na njih i koristiti taj novac za kupovinu hrane.

load...

6. Hillary Swank

Hillary Swank osvojila Oscara za najbolju glumicu, a ona zaradila sebi zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, ali to nije uvijek bio životu sjaj i glamur za američka glumica. Kada je imala samo 13, njena majka i otac razveli. Swank i njena majka se preselila u Los Angeles, kako bi pupoljke glumica mogla slijediti svoj san i oni su živjeli od svoje majke automobil dok oni mogu priuštiti iznajmiti apartman.

7. William Shatner

Čak i kada zvezde pogodio veliki put, stvari mogu ići vrlo loše. Kada Star Trek, originalne serije, prvi put skinuta sa programa u kasnim 1960-ih, William Shatner je imao problema s pronalaženjem novog zapošljavanja i da je bio primoran da živi od svog kamioneta, dok je tražio posao. Od tada, naravno, pojavio se u izuzetno uspješan Star Trek filmova i nekoliko TV emisija, tako da je sve ispalo na kraju za njega.

8. Shania Twain

Shania Twain, kanadski zemlja pjevač i tekstopisac, je prodao više od 85 miliona ploča i sada je jedan od najprodavanijih umjetnika ikad. Imala je teško djetinjstvo, međutim, i njeni roditelji su imali tako malo novca, Twain je da nauči kako da lovi za hranu. U jednom trenutku, njena majka je zemlja pjevačica i njen tri braće i sestara u Toronto, gdje su živjeli neko vrijeme u sklonište za beskućnike.

9. Jennifer Lopez

Multi-talentirani Jennifer Lopez imao samo velike snove u njeno ime prije nego što je našla zvezde i postala J-Lo. Je otišla od kuće, protiv želje svojih roditelja, kad joj je bilo 18 da nastavi karijeru u plesu. Njeni roditelji hteo da ide na koledž, ali Lopez je imao drugačije planove. Ona je spavala na kauču na rasklapanje prijatelja i na podovima Dance Studios, sve dok nije pao na sceni osoba big time.

10. Carmen Electra

Glamur model i glumica Carmen Electra je također proveo neko vrijeme bez doma. Kada je bila u svojim dvadesetim, njen dečko je ukrao sav novac i ostavio je bez novca da plati najam za stan.

load...