Saveti za dating

10 poznatih ličnosti koje su se oženile svojim ljubavnicama

10 poznatih ličnosti koje su se oženile svojim ljubavnicama

Neki od najpoznatijih parova osoba nije baš pokrenuti svoje živote zajedno kao slobodni i pojedinaca u potrazi za ljubavlju. U stvari, ima dosta poznatih koji kao da su 'zaboravili' su već imali partnera kada su počeli dating svoje postojećih. Možda poznatih su previše zauzet poznati spomenuti da svog partnera da žele da okonča vezu. Bez obzira na razloge za varanje na njihov značajan drugima, evo deset celebs koji su završili udaje svoje ljubavnice.

1. Swizz Beats i Alicia Keys

Prema Alicia Keys, Swizz Beats i njegova tadašnja supruga, R & B pjevač Mashonda, već je odlučio da ode svojim putem kad su se zabavljali u 2008. Čini se, međutim, da niko nije imao pustiti Mashonda u na ovu vijest. Uprkos šok otkriće da Alicia keys i Swizz Beats postao stavku, dva udala u 2013. I sada imaju zajedno dvoje djece.

2. Johnny Depp i Amber Heard

Pirati sa Kariba, Johnny Depp, prevario majka njegove dvoje djece kada je očigledno pao za Amber Heard dok je snimao film u Rum Diary u 2009. Depp aferu s Amber Heath završio njegov odnos od 14 godina sa Vanessom Paradis.

load...

3. Bruce Springsteen i Patti Scialfa

Bruce Springsteen je pao za člana E Street Band, Patti Scialfa, dok su zajedno nastupaju u pomenutu "Tunnel of Love Express Tour" u 1988. Bruce, međutim, imao ženu čeka kod kuće za njega. Springsteen i njegov ostavio kod kuće ženu, Julianna Phillips, su se razveli u vreme obilazak došao na blizu!

4. Justin Theroux i Jennifer Aniston

Kada je Justin Theroux počeli da se zabavljaju Aniston, on je i dalje bio sa svojom djevojkom od 14 godina, Heidi Bivens. Teško je sakriti veze kada ste celeb i, kada je glasine počeli da kruže oko Theroux / Anniston afera, Bivens majka javno podsjetio Theroux da je on i dalje sa svojom kćerkom. Justin Theroux i Jennifer Aniston se udala 2017. Godine.

5. Brad Pitt i Angelina Jolie

Jennifer Aniston nije uvijek imao sve stvari na svoj način, jer Brad Pitt je varao s Angelina Jolie. Brad i Angelina navodno započeli svoju aferu kada Brad i Jennifer su još u braku. Jennifer Anniston napustio Brad Pitt u 2005. I Pitt i Jolie na kraju oženio 2016. Godine.

load...

6. Woody Allen i Soon-Yi Previn

Woody Allen stvorili su jednu od najvećih skandala koji Hollywood ikada kada je prevario dugoročni partner Mia Farrow. Razlog zašto je ova afera je takvu velika novost je da je Allen je aferu sa Mia Farrows usvojena kćerka, Soon-Yi Previn! U vrijeme afere, Allen je bio 56 i Soon-Yi je bio samo 21. Skandalozni par trajao, iako; su se vjenčali 1997. Godine, a još uvijek zajedno danas.

7. Princ Charles i Camilla Parker Bowles

Bez obzira na činjenicu da su imali i udala se za druge ljude, princ Charles i Camilla Parker Bowles su, navodno, u na off romantiku od dana kada su se prvi put sreli 1970. Godine na polo utakmici. Na kraju, obojica odvajanje od svojih supruga i napravio svoje afere javnosti, i oni su u braku u 2005. U jednom intervjuu, Charles supruga, princeza Diana, rekao je njen brak sa princa Charlesa; "Bilo nas je troje u ovom braku, tako da je bilo malo gužve".

8. Dean McDermott & Tori Spelling

To je praktično ljubav na prvi pogled Dean McDermott i Tori Spelling kada su se upoznali na snimanju iz 2005. TV film "Mind over Murder". Jedini problem je bio da su oboje već u braku s drugim ljudima. McDermott i Pravopis nije dozvolila da se lakše neugodnosti dobiti na svoj način; obojica su podnijeli za razvod braka samo mjesec dana nakon što su se upoznali jedni druge i sljedeće godine bili u braku.

9. Kevin Federline i Britney Spears

Vrtlog romansa između Kevin Federline i Britney Spears završio loše i nije sići sa konvencionalnim početak ni. Afera par je počelo dok je Kevin Federline je bio rezerva plesačica Koplje i u roku od tri mjeseca od sastanka, bili su angažovani. Kasnije se ispostavilo da Federline je već angažovan da majka njegove dvoje djece, Šar Jackson. Federline i Spears se udala u 20054, ali se razveo 2006. Godine odnos završio nedolične bitku za starateljstvo nad njihovo dvoje sinova.

10. Jason Aldean i Brittany Kerr

Kada je zemlja zvijezda Jason Aldean uhvaćen ljubljenje American Idol natjecatelj Brittany Kerr u 2014. Godini, uverio njegova žena da je alkohol je kriv za njegovu prekršaj. Aldean i njegova supruga pokušala da se pretvara da je sve bilo u njihovom braku još godinu dana, ali i dalje nije zaustavilo razvod ide naprijed u 2015. I narednim brak Aldean i Kerr.

Znate li druge poznate ličnosti koja se udala za svoje ljubavnice?

load...