Saveti za dating

10 poznatih tatica koji imaju vrele sinove

10 poznatih tatica koji imaju vrele sinove

Znaš šta kažu; Ako želite da vidite kako će sin izgledati za nekoliko godina, pogledajte na oca. U wacky svijet slave, ipak, stvari ne uvijek rade na taj način. Jer, iako možda ne zna, postoji čitav niz vrućih mladih muških poznatih šepure svoje stvari u veliki svet koji su puno toplije nego njihovi očevi ikada bili u njihovim godinama.

Yup, bez obzira da li je to do ljepote majke, čudo prirode, ili jednostavno činjenica da ako je osoba rađa ste si predodređen da bude jako dobro izgleda, postoji veliki broj dobro izgleda tate osoba koje imaju sinovi bolje nego dobro izgleda. Hajde da pogledamo koji su to. Budite spremni na Google ovima, dame.

Chester Hanks i Tom Hanks

Tom Hanks je glumio u više od milion filmova, te je dva puta u braku. Udario je veliki put u sredinom osamdesetih, kada se pojavio u maničnu komedijama kao što su The Burbs i Big. Ali, bilo je Forrest Gump koji ga je zaista pogon u mainstream; njegova uloga kao dim, ali nekako ljupkih gospodin Gump njega osvojio nekoliko nagrada, ali iako Forrest da trčim, on sigurno nije ono što mi zovemo klasično zgodan.

load...

Tom je sin, Chester, sigurno je, ipak. Dok ste možda čuli Tom je drugi sin Colin i njegova prekršaja, možda ćete biti manje svjesni Chester, koji je Colin je mlađi brat. Imenom Chester je zapravo Chet Haze, i on će sigurno imati te u bunilu, ako pogledate njegove slike.

Scott Eastwood i Clint Eastwood

Scott Eastwood je samo 29, što znači da tata Clint je 56 kada je rođen. Ali bez obzira na njegov otac već bio star, sive i naborana do trenutka kada je iskočio iz svoje majke trbuh, Scott je dobro prilagođen i razvila hapšenje izgled filmska zvijezda koja ima djevojke vrtelo oko njega svuda.

Scott je fino izgrađen čovjek koji je pratio u stopama svoga oca tako što se glume. Njegov glomazna ram ga je vidio zemljišta uloge u akciji filmova visoke oktana, kao što su Fury, Texas Chainsaw 3D i Invictus. Tu je i veliki rom-com s njim pod nazivom The Longest Ride, tako, djevojke, pobrinite se da provjeriti.

load...

Rafferty pravo i Jude Law

U redu, nema sumnje da je Jude Law je bilo prilično vruće kad je bio mlad i glumi u hit filmovima kao što su Alfie i The Talented Mr. Ripley.

Ali je isto tako istina da geni čini samo da bi na sve bolje i bolje, jer je njegov sin Rafferty, kojom je imao sa bivšim ljubavnikom Sadie zakona, je zapravo još bolje bio u njegovim godinama tražim od Jude!

Rafferty je trenutno zaposlen kao maneken, a ima vrstu udara plave oči i savršene strukture kostiju da biste mogli da pogledate satima.

Ili godina.

Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger 

Arnold Schwarzenegger je više poznat po svojim ispupčen ABS i grudi, a ne stvarne zgodan lice dok je bio mlađi. On je bio ogroman, i glumio u filmu čudno osamdesetih film Conan the Barbarian kao neka vrsta herojske pećinski, prije nego što se pretvara u mašinu za The Terminator franšize.

Srećom, njegov sin Patrick ne hodaju okolo s istim ogromnim okvir koji je definisao njegov otac. Umjesto toga, on je od prosječne izrade i ima upečatljiviji lijepih značajki. Trenutno model, on poseduje i dobrotvorne modnu liniju.

Ako ne pratite svog oca u glumu, samo se nadamo da se pojavljuje u rom-coms nasuprot Terminator. Da, možemo zamisliti ovaj lik razbijanje nečije srce, a ne razbijanje nečije ruke. Swoon.

Connor Cruise i Tom Cruise

Činjenica je da geni nemaju nikakve veze sa Connor Cruise je vruće izgled. Connor Cruise je zapravo usvojen Tom i njegova tadašnja supruga Nicole Kidman. Connor želi biti DJ, a ima i glatko, prijateljski mogućnosti nego njegov otac. Dok si ga ne može vidjeti u slijedećem Nemoguća misija film, možda ga vidim vrti melodija na krovu stranke u Malibuu. I volimo zvuk toga.

Princ Harry i princ Charles

Princ Charles oženio princeza Diana osamdesetih u ono što je postao jedan od najpoznatijih brakova svih vremena. Ali dok Diana je svakako bila ljepotica, Charles je bio manje. Srećom, njegov sin Harry izgleda uzeo njegov pick od najboljih gena od majke. I mada je on đumbir, on je barem najtoplijeg đumbir na planeti.

Plus on je kraljevski.

Raymond Nicholson i Jack Nicholson

Raymond Nicholson je najmlađi sin Jack, sa holivudska ikona biti samo 55 kada je njegova tadašnja djevojka rodila mu.

Jack Nicholson je svakako bio nešto plejboj čitavog života, uglavnom zahvaljujući svom oštrom i prepoznatljiv dobar izgled, kao i njegova slava. I jedna stvar sin Ray je ide za njega je ta oštra, prepoznatljiv izgled koji je naslijedio od svog oca!

Mmm, pomeri se Jack, evo Raymond!

Trey Smith i Will Smith

Will Smith je svakako dobro izgleda kad je bio mlad i glavnu ulogu u The Fresh Prince of Bel Air. Seksi i karizmatični, glumac je imao sve.

Šta Trey ima na svojoj strani je činjenica da će se njegov otac. Ovo praktično znači da on ima dvostruko više seksi izgleda da će se imao kad je bio mlad.

I dok je njegov brat mogao dobiti sve pohvale za svoju glumu, Trey je onaj koji je blagoslovio sa svim izgleda.

Max Hoffman i Dustin Hoffman

Dustin Hoffman je uvijek bio fantastičan glumac; Karijeru je pokrenut kada je igrao naivan student u hit krajem šezdesetih film Diplomac, a on nije osvrtao od. Ali dok je imao aferu sa zrelijim Mrs Robinson, Dustin nikada nije bio ono što biste mogli nazvati vruće. Osim toga, on je bio stvarno kratak!

Njegov sin Max, iako? Da, on je vruće.

Rossif Sutherland i Donald Sutherland

Čuli ste Kiefer Sutherland, koji je Rossif polubrat. Ali možda niste čuli za 37-godišnjeg Rossif, koji je glumac Donald Sutherland najmlađi - i nedvojbeno najtoplija - sin.

Rossif je isklesan solidnu glumačku karijeru za sebe, i srećom uzeti nekoliko gena svog oca i mnogi gena svoje majke da razvije lice da je gotovo savršeno.

Da li znate drugi očevi osoba koje imaju vruće sinove?

load...